Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ezzel arra utalsz, h neki kürtös kalácsból van a kerítés?
ne vedd zsebbenturkálásnak, de amíg apuéknál laksz, eltartanak, vesznek neked motort, addig kicsit másképp fogjuk látni a világot, ugyanis mi már a másik oldalon vagyunk, nekünk kell ezeket biztosítani a családunknak. kicsit más a nézőpont, kb. mint a fasznak a másik végén lenni
Akkor te azt mond el miert zavar teged hogy mas kint jol el ?
Jó hogy végre abbahagytátok mert ma már voltam moziban!
Nem ugy adtad elo bazzmeg han hogy hetelnek.
De azt siman leszarom.
Azt nem ertem es ki nem allom aki nyomja a szoveget hogy milyen kurvajo kinn de menni nem megy mert vegulis minden jo itt is.
Fasze nem huzol ki ha ennyire ruhellsz itthon mindent?
Ja es mert ruhellsz mindent itthon?
Nem zsebbenturkalok mert tenyleg leszarom mennyi mi meg hogy megy nalatok de ugy tunik innen nekem hogy nincsenek megelhetesi gondok,a fonok nem tapossa ki a beled napi tizoraban havi hetvenert,nem kelk esoban arkot asnod tiz fokban.
Szoval miert is szar ma neked szemely szerint minden,es mert is vadviragos kanaan ketszez km el nyugatabbra?Nem tesodeknak nem pistanak a kossuth 16 bol hanem neked?
Na meg az már egy szar ember aki kint megkeresett pénzéből itthon épít egy házat így megkönnyítve az életét? Természetesen szar ember na mindegy... tudom úgy sem fogod elfogadni hogy más vélemény is van mint a Tiedé
Te komolyan nem vagy normális... kint vannak tesómék és nem jöhet haza meglátogatni minket vagy mivan? Kifizeti a pályamatricát ne aggódj, nem ingyen használja a pályát ő sem. Kint jár orvoshoz, kint fogja a gyerekét óvodába iskolába járatni? Nem is tudod miről beszélsz meg mit fikázol csak dobálózol a mondatokkal. Nem mindenki hetelni jár ki egy munkásszállóra és itthon veri a brét egy új autóban a háttérben meg egy forintja sincs...

Van aki életszerűen van kint és van aki csak dolgozik amit te nem vagy képes megérteni amiről nem azok tehetnek akik kint élnek. Ha Te sajnálod tőlük azt hogy léptek egy országot az már a Te hibád. M

Miért fáj neked az hogy van aki kiköltözött?
Te meg sosem fogod felfogni hogy az anyagiak nem minden.
Az a fajta vagy aki bmw-ben vagy b5 passatban,ipodban,hetvegi reszeg buliban meri a jo eletet.
Sosem fogod felfogni hogy mas mashogy is lathatja.
Szivem szerint a kulfoldimunkas embereket az eletbe nem engednem haza.
Kinn dolgozik,jo,de kinn is jarassa a gyereket iskolaba,kinn jarjon orvoshoz,kinn vegyen mindent,kinn kapja a nyugellatast.
Tudom a valaszod az lesz hogy kinn minden olcsobb,szebb,jobb,kenyelmesebb.
De akkor a rokonod miafaszert jar haza?
Koltozzon a picsaba ki vigyen mindenkit ki legalabb tobb hely lesz a suliban az itthon maradok gyerekeinek az asszony munkahelyere is fel lehet venni valakit aki itthon akar maradni.
Sot dumaljon ra mast is hogy menjen ki mert igy hiany lesz munkasbol aki itthon akar maradni.
Ti is jol jartok akik kinn lennenek meg mi is akik itthon.
Felfogtad?
de te még mindig nem vagy képes felfogni hogy nem mindenki szart lapátol kint minimálbérért vagy csak irigy vagy mert jóval több pénzt keres kevesebb munkával mint te
Ja és ezé veszik faszán a bútort salgótarjánban a Nógrádkernél a Bogár úrtól a szlovákoszok vagy Sopronban a Hommbútorból az osztrákok.
Az árak követték a fizetéseket.
Sehol nincs olyan hogy mindenki magas fizetést kap de közben a megtermelő,elosztó szektorban ugyanannyi marad a termék ára.

Ne gondolj sokmindenre,de pl a szallító nagyobb fizetést kap,az eladó is,a melós aki előállítja meg a logisztikus aki kocsirarakja stb.
Ezt mind az árrésből finanszírozzák és ha azt nem emelik nem marad fizetésre.

Ezé van hogy dojcsban 40 juro a gumicsere költsége itthon meg 1500-3000.
Azt nem tudom, hogy legatyásodtak-e, de a fizetésük egy kicsit emelkedett az utóbbi pár évben, akik tőlünk átmentek szlovák céghez melózni azoknak az alap az 1100€ míg itthon ugyanazzal a melóval 200 körül volt meg. Az usákok meg persze, hogy nyírják az eu-t (oroszokkal karöltve) hisz nem kell nekik egy nagy konkurencia. Kár, hogy meg tudják venni pár ország vezetését akik utána segédkeznek ebben.
A szlovákok prímán legatyásodtak az EU óta.

És ide gyönnek vásárolni de csak mert nekünk szarabb az eu-forint reláció.

De igazából az usákok kezdik ki az eurot mert eléggé vonakodnak a szabadkereskedelmi egyezményt aláírni a tagok jó része.
Ez könnyen lehet....ahol nagy az adósság és ritka a melókedv ott a vezetésnek (kik is készítik a statokat?) sokkal jobb egy önálló valuta (amíg konvertibilis) mert azzal bármikor el lehet inflálni az adósságot és mellesleg nem kis haszonra szert tenni a vezetőknek. A népnek fogalma sincs arról, hogy miért lenne jó vagy rossz az eu zóna viszont stabilitásra vágyik és azt biza erősen erodálja egy manipulálható saját valuta....anno milyen értéket is képviselt a líra? A legrosszabb és legkiszámíthatatlanabb konvertibilis lé volt ami meg is látszott az árfolyamán. Nyilván a mostani vezetők is örülnének egy ilyen remek lehetőségnek. Minap hallottam a litván nagykövetet aki a 2008-as válságban tán pénzügyes volt ott, hogy milyen és mennyi lemondással járt a kilábalás (a vezetők is részt vettek ebben nem kicsit, pl. még ma is gyalog megy ahová meghívják) és mennyire örült az összes balti állam mikor eurójuk lett, és nem a vezetők hanem a nép....és asszem ez a fontos....

Esvéezres topik,esvéezres teleszkóp.Kormányhoz.
Még képet is túrtam neked.
ja azt olvastam
nem egy régi műsor mert a 8,5€-s minimálbért emlegették, hogy senki nem kapja meg.ahogy mondták új fogalom, hogy úgy nincs pénzed fenntartani magadat, hogy közben dolgozol, ilyen még nem volt arrafelé.
Bocsesz skacok!Most látom,h rossz topicba írtam
Kövezzetek meg!
Mi okból tulajdonképp?
Upsz most a rádióban hallottam hogy digók 40%-a kilépne z eurozónából mert szerintük lehúzza a gazdaságukat.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne Hozzátok: 1000-es SV kormánygátlóját szeretném a 650 S-re feltenni.vannak hozzá konzolok,de N-é.A fejidom tartó miatt az nem jó hozzá.Ha valakinek lenne hozzá rajza,ill képe,azt megköszönném!Biztos megoldom vhogy,de jó ötleteket,tapasztalatokat szívesen várom !
Tudna Valaki nekem ebben segíteni? Köszönettel:Tamás
Nemmondod............németben ahol kolbászból van a kerítés és bárki talál olyan melót hogy háromhónap mulva egy 8-10 éves rönyóval jöhet haza,4 hónap után a bahamákon nyaral,egyévmulva saját házban él és takarítás közben (meló) bármikor meghúzhatja a barinőjét?
Jaja kimaradt. Evidens, de nem mind1 mikor töltöd fel
Görögország volt a fő téma, de Németországban is egyre több az alulfizetett elszegényedő ember aki nem tud megélni a fizetéséből. dióhéjban
Nincs digiworldom.
És a jóléti államok bármit megtesznek hogy mindig jóléti államok legyenek lehetőleg úgy hogy más teremtse meg ezt nekik.
nem

most megy egy műsor a Digi World-ön, A jóléti államok vége, érdekes dolgokat mondanak benne