Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem pont sikerült venni egyet, de már valóban nem volt sok... Ennyi pénzért ajándék!
Még egy UHM1-et szeretnék felhajtani hozzá, amivel a sisak oldalára rögzíthetem, de valszeg azokat is felvásárolták, mert sehol sincs.
Ja, és kezel távirányítót, bár az itthon olyan 40k körül mozog...
Most volt a Tescóban Sony AS20 22500-ért kiárusítva. Sok "üzletember" is bevásárolt belőle, tele van állítólag vele az OLX 30 körül
a hero1 is távirányítható a bus csatin keresztül, megkéred tesót hogy drótozza rá egy vezeték nélküli csengőre és kész is
Probalok turni egy hasznalt hero2t amit taviranyitoval es egy wiffi bacpacal lehetne kapcsolni.
De egyenlore ezek is dragak meg.
Plane hogy usakoknal van a legtobb de import ado,afa,postakoltseg.
Nekem van egy prestigio 700x taviranyithato, de azert kepminosegben nem egy gopro, épp ezért törpölök egy belépő gopro hero-n 42e ft viszont pont ez hiányzik belőle, a dragabbakra meg zsidó vagyok
Van egy regi gopro 960 asom.
Meg egy kinai ize.
Az olcobbak kozul az sj4-5000 ek jonak tunnek a dragabbak kozul a sony as 100,drift ghost,gopro hero 3-4.
En a taviranyithatosagot fontosnak tartom,egy hosszabb turan hirtelen johet egy jo resz amit felvennel de macera megallni beloni a tobbiek elzugnak,stb.
Taviranyal meg egy gombnyomas.
Ezt a sony,drift,ujabb goprok tudjak,de ezek 100 e res tetelek.
Tényleg ti hasznaltok valamilyen kamerát, ha igen ki milyet es milyen tapasztala van vele?

De jó sokáig kerestük.
Én meg vettem sisakbelső tisztítót ami koszosan hagyta a sisakbelsőt.
És kiváló az akadékoskodók eltüntetésére is.
meg ráz a motor eleje féktávon,letört doboztartó,beragadó kormányzár......
És még azóta se került bele az az első betét!
Na tervezzétek a túrát El akarok menni egy ilyen túrára, nekünk eddig a defekten kívül soha semmi baj nem volt
olt folyós fék,hátsóbetét csere,elsőbetét vétel stb.
Az a kép még hagyján,de amikor felváltva nyomkodtuk a motor elejét,átszellemült fejjel,diagnosztizálva,hogy mi kattoghat.
Komplett 50 literes túradoboz csak a kameracuccnak.
Konkrétan készült a tanksapka csavarjaira alapozva egy kameraállvány,giroszkópos tartóban a goproval,ebből kellett picit levágni.....

Kísérleti felvétel...
Most 5000 alatt pont félidőben állítottam 3 milit a láncon.
Kölcsön kellett kérnem,de nem szeretnék mégegyszer.
a nyakcsapágy állításról valaki nyomassa bemegint a képet
Minek, hogy emeld a tura színvonalát?
oszt az minek ?
Már van KB 20 centire összecsukós kerékkulcsom.
Már csak a túraemelőt kell félgömbülyűre alakítani.
Amikor egy külföldi túrán a komplett crovakészlet mellé előkerült egy vasfűrész,na azon még én is meglepődtem!
Asszem az életbe nem használtam csak akkor kellett és betettem egy autósat.
Talán egy égő se volt kompatibilis az sv-vel.
az a legjobb amikor a műszaki analfabéta okoskodik hogy pedig a kerék az szögletes mert hallotta valahonnan... imádom őket
Na de az T rex akkora mint egy autó,csak lefelejtettek róla két kereket!