Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persz,johetne.
Meg sok mas.
Pl szereznem kene egy 955i.t vagy 1050-et.
Csak ne tartanak ugy az arukat.
Ezért szoktam az esti étkezést bővebbre ereszteni,napközben folyadék legyen.....jöhetne már a jó idő!
Már kezdtem várni az "idei" cikket erről mivel ez egy visszatérő téma

Ami egyből kiszúrja a szemem a reklám amit még Adblock-al sem tudok kiszűrni

Én brigeciolt használok a tisztításra(sokak szerint ez nem jó). És utánna mosás után megyek vele egy kört hogy felmelegedjen a lánc és utánna fújom be csak belűröl kifelé. Majd egy hosszabb kör, és egy felni takarítás.

Lánc csere:

Régen olvastam itt egy kommentelőtől hogy ő mindíg egyben veszi a láncot és lánccserével egyidőben szétszedi a hátsó lengőkart és cseréli a csapágyakat ott is valamint átnézi a hátsó lengéscsillapítót. Legközelebb kipróbálom ezt mivel ebben van valami, ezeket az alkatrészeket a legritkábban ellenőrzik és cserélik. Simán el tudom képzelni hogy némelyik 10 éves motorban még a gyári csapágyak vannak, sőt szerintem még az enyémben is...
A sok szenhidrattol meg bepunnyasz es nem lesz kedved motorozni.
Csak nem kínai indexed van?
Túlszervezés a tett halála!
Zanzásított légkalapács?
vanyek, indíthatod az összkerekest
Ez a fele hengerfeje
Borítsunk mindkettőre 3 kanál anyagot.
LE-ben kb ugyanott vannak
Dehonnem,hét elején má mondták hogy szar lesz a hétvége,szar is.
szerencsére 2 napra előre nem tudják megmondani a tutit, szóval még bármi lehet.
gondoltam én is olyan megoldásra, hogy teljesen külön akksit rakni a riasztónak, ami csak gyújtáson kapna töltést, így ha az le is merül akkor is indítható a gép az eredeti akksiról. ráadásul ha nem kell nagy áram akkor sokkal nagyobb kapacitású akksit is berakhatsz olcsóbban és kisebb méretben. viszont ahol sokat áll a motor akkor is kell egy folyamatos töltési lehetőség.
De tiltakozo itt valaki
Az accuweather Marc 15-ig lát előre.
Akkoris csak 13 fok legnagyobbat ír.
És mivel másfél hónap van még akár lehet félméteres hó is.
Datatool system 3 a neve és van benne gyroscope és immobilizer. Igazából ez egy nagyon jó riasztó lenne ha nem enné az áramot ennyire. Gyárilag szerelték bele, és nem ilyen kókány megoldás. Belesütötték a riasztó sorozatszámát minden elembe. Gondolkodtam másik aksit rákötni, de azt is leszívná, és azt is tölteni kéne...
2010-ben februárban már mentünk a Balatonhoz, remélem idén is gyorsan jön a tavasz
Mi lenne,mentek oszt találkoztok.
Ahol jól esik.
Na akkor mivan ezzel a szezonnyitoval vagy talalkozoval vagy mi lesz ez ?

Kinevezzuk a Zolit főszervezőnek es reklamalunk mindenert ?
nehéz is, gyenge is, meg sajnálnám is