Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tud valaki komplett első lámpatartót konzolostul mindenestül 1000N-re?
Esetleg valami utángyártott megoldás, ami nem horror drága és normális?
még egy ilen és megőlek
Van igazad Zoli.. De mit is bohóckodunk ki az utcán ezekből az über fejlesztésekből?
Az ős Xx-is kimegy a világból,és csak mosolygok amikor szoftverfrissítésről beszélnek a vfr 1200 nál..
A bmw csapatból is hallottam über fasza hibákról ..én meg cseréltem 1 hátsó izzót 3 év alatt

Valahogy én is jól érzem magam a 20 éves transporterbe ami pöcc röff ,itt az építőiparban... Filléres üzemeltetés 2.4d
Semmivel sem lenne jobb ha egy újszerű transporterrel vagy transittal játszanám az eszem milliókért..
Otthon magamban er rohogni?
syncro vagy 4motion, mi is az ?
A rágcsáló vagy rákcsáló.... hasonló helyesírási hibákon már túl lehetne lépni, ismerjük Tasit.
Hála az égnek! Megyek 4WD-zni
Esik a hó.
A fagyi,suti jobban bejon.
amikor mindkét oldalra benyomsz a pofazazskódba egy-egy hambit akkor tényleg hasonlítasz egy hörcsögre
Nameg én "kis....."
Ezen felsírtam , csak már nem mertem leírni, nehogy ebből is vita legyen
Az nem rákcsáló hanem rágcsáló Tee
Zoli , Taschner , nem vagyok egy nagy fórumlakó , Zolit is csak egyszer láttam élőben.
Jó lenne nyitnátok egy külön topikot magatoknak , aztán maximum mi bejárunk oda mozizni , mert ez már nagyon off...

cinikus vagy .. egy kis rákcsálo .. neked kéne az uj hencegni ,,,de nincs rá .. . nekem volna az ujra is mégsem kell ...
Aki morog az nem harap.
kb. annyi esélye lenne tőlem kaját elvenni mint egy rottweilertől, ha csak közelít már morgok
Hozzál nekem is.
Hátha válaszol neki valaki.
(megyek popcornért)
13 db vadi uj suzuki vetem az elmult 15 évben 1.1 altotol a- sx4 ig mind a magakategoriájában a ár/ érték arány etalonja

az első 1.3 sedant ide a faluba adtam el 170 e el
mert már jöt az ignis ........... és ugy gondoltam jobb az uj aztán jött a swift 75 000 eladtam az ignist és mert jobb a uj swift JAPÁN ÉV autoja lett ..... hát gyerünk
ki számoltam érték vesztésbe .. uj auto bukta stb stb

a 15 év allatt a 11 db kocsin buktam 6 800 500 ft ott
mert még altó és egy swift van

ugyan akor a sedán amit ide adtam el a faluba ... jol érzi magát nem rohad , 6 literel el jár servizelik ! 18 éves
csak mondom az uj 8 éves swift 6. litert eszik

ha ezzeket be helyetesiteném Audira .. vagy Bmw re esetleg mercedesre 3 * 4 nagyobat buktam volna ..............

tehát ez az uj fasza marketinges ved meg parasztvakitás .. nálam már nem jönn be ............... fogyasztó társadalom .
persze nem tántoritalak el az ujtól .. hisz sokal jobb ....

csak nekem nem jobb

abba gondolj bele hogy ha ma is a sedánal járnék maradt volna kb 5 000 000 forintocskám

mint mondtam két külön világ vagyunk te csak ved az ujat nekem jo a öreg ezeregyes és 20 éves mercedes
minden hiába...elveszi a Te burgeredet is
Én befejezném.............de mégse..............És ahhoz félórával előbb kéne indulnod.