Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben az esetben viszont bordákon ül a kerék
Nem találkoztam bronz persellyel az SV blokkban. Meg mintha szimmering lenne a fogaskerék alatt.
Főtengely.
Ezen olyasmi van mint az előzőkön.
Szerintem sem
Csak azt nézem mit akar eladni.
Szerintem ez nem SV :)
Stimmel,de akkor mit akar leszedni?
Mert vagy ezek vagy a lendkerék.
Nem is SV-re hasonlít a képen, vagy valamit rosszul látok
ez jó, bármit beírunk Zoli megkeresi az e-bayen millenium falcon?
Ez nem kúpos egyik sem. Szedtem már szét SV650 2002-est. Egyedül a lendkerék van kúpon csak.
Viszont ha 99-es jó hír hogy 12 rugóért vehetsz másikat ha elcseszed.
ha belefúrsz a tengelybe lehet gyengül a kúp annyit hogy lejöjjön. csak tipp, biztos kemény a főtengely de mégsem szerszámacél. meg az ilyen kúpos illesztést úgy szokták bontani, hogy megfeszítik tengelyirányban a fogaskereket és rákúrnak egy nagyot a tengely végére, de ezt már biztos próbáltad esetleg a 2 együtt beválna
Itt nem ír zégert.Viszont nem ír árat a fogaskerékre úgyhogy szívás.
Biztos, hogy nincs, mert már 1x sikerült csapágylehúzóval (hagyományos módszer)egy másik blokknál, de az most nem vált be.
Évjárat,tipus?
Akkor valamivel tepd le.
Viszont tanulokorunkban kibaxasbol a tanmuhelyben elenktettek egy regi pupos wartburg valtot es rankparancsoltak hogy szedjuk szet.Harman egesz delelott forgattuk mint kurva a retikult.de nem tudtuk szetkapni mire siman kiakasztottak egy gyurut se lejjott.
Bar van az az ero es kalapacs ami mindent megold.
Mi nagy főtengely (gondolok itt 6hengeres NewHollandra) vegerol csinaltunk olyat hogy hűtöttük a tengelyt jegesvizes rongyokkal, közben melegitettuk a fogaskereket. Viszont a Zolinak is lehet igaza, hogy van zeeger köztük.
A felsőt egy csavar nyomta oda a nagyobbik fogaskerékhez, az már nincs rajta. A nagy fogaskereket már nem fogja semmi, csak kúposan rászorult a főtengelyre , mint egy fúrógép tokmánya a tengelyre.
Az alsot hutlzod vagy a felsot.?
Szokott zeger lenni koztuk.
Nem hinnem,egesz het kozben koran kel,szerintem ruhell nyaralas kozben is.
A fogaskerék melegítése és a tengely gyors fagyasztása spray-vel sem vált be.
Ez van...