Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Porszívó.
Meg tapadóhíd picit nedvesen hagyod és megy a kiegyenlítő.
Nekem ezt mondták.
A cuccot kinn hagyhatod.
Legalább nem kell visszapakolni.
Ez igaz, valamiért elkerülte a figyelmem
Porszívó? Csodákra képes ám
annyira nem vészes nincsenek kráterek vagy ilyesmik, csak a portól nem tudom hogy tudnék megszabadulni legalább addig amíg rámegy a festék
Aljzatkiegyenlítés előtt is pormentes felület kell.
Aljzatkiegyenlito aztan festés ?
én még ott vagyok elakadva hogy hogy tudom házilag előkészíteni a felületet megfelelően, hogy száraz pormentes legyen, miközben porzik ez a szar saját magától is azon túl persze hogy hova pakolom ki a cuccokat addig
Legyen zöld.
Ez nagyon jó ötlet épp ilyesmivel vagyok folyamatban.
Nyah már csak a színt kell kitalálni
már nem szoktam .............. de ha a helyzet ugy kivánja simán el huzom... 13 000 főlé és ott váltok
kárododás nincs a motor át alakitást ugy végeztem el ..... amugy a töltet emelésel és a fordulat szám emelésel sokal jobb gyorsulást kapsz .......... a motor ereje folyamatos 3000-töl ... hiába bivaj a gép így még magas fordulaton sem fogy el tehát azért a pár tized másodpercért 220 nál még vissza lehet szurni 3 ba és elönye van ... pedig ez amotor csak 170 lovas csak hogy van hozá 160 nm ..
löket hossz növelésel ,elfokolt tengelyekel

http://www.sportmotor.hu/motor...

a régi vössner szetes kezelhetetlen volt 193 lo alul 4000 ig normál 6000- 10000 ig nem lehetet vele birni 10000 felet ki simult és csak perget .. hiányzot a töltet növelés egy alfa rotss fuvo volt rajta .. de kellet volna rá egy 1.5 turbó
Ezzel arra akartam csak utalni, h nem a gyári vödrében kaptam így nemtudom mi a neve. Verstehen Sie?
Es te 14000-ig pörgeted? Tényleg szükség van erre a módosításra? Annó a Japó mérnökök nem hiába találták ki... a szabályzást
úgy hogy tele volt anyaggal nem volt drága az a vödör
Felettebb. Draga a vodor.En talan 300 ert vettem.
Nemtudom, ismerős lopta a cégtől egy másik vödörbe. 2E ft volt a vödör
mivel festetted? sikafloor 2530-at találtam de abból 70-80k csak az anyag
Meg anno a bricostore zarasakor hieneztunk 40 nm greslapot 1000/nm ert.
Most itt az ido lerakni.
persze hogy töbet a bandit 11200 tilt a gigxer 12400 gyárilag az enyim a 750 gyujtásal 14 000 tilt
minden vadi uj benne és nekem is 0. 3 -04 litert eszik igaz én 10w 60 olajat használok
nem kell be fosnod ... amig a gyertyák szépek max 5000 alatt 1 litert ver be ez külömben meg engedet

1000 km / 2dl a gyári fogyija
nem kell agodnod
Az kurva drága. Én betonfestékkel festettem le 2x jó vastagon és kurva jó. Felmosható, nem csúszik vizesen se. És negyed annyiba kerül
Mugyantazd le.
ha nagyon belejössz jöhetsz hozzám is, porlik az a nyomorult beton a garázsban
Vastagon kenjuk.

5kg/nm
a dlr kapcsoló jobb ötlet szerintem, nekem mondjuk nem volt jó a részletezett dolgok miatt.