Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo.
Szegyen lesz amikor a supercorsas r6r-t kulso icen kikerulom vele
Traktorgumi
"egy Kiss" átalakítással... Az a Kiss jól átalakította...
Egy újabb gyöngyszem akcióba! Jó kis 560-as Félig S-es féli N-es, sok festékkel gyorsba 500ért?
Michelin Road ok közül melyik volt a jó ? PR3 ? Szettben, vagy annak csúszott az eleje ?
Na majd figyelj ha a tét egy vodor fagyi les.
Nekem tökéletes az utolsó előtti hely. Zolitol nem kell féljek hogy féktávon beteszi mellém a motort én meg szívinfarktust kapok
Nem fog.
Nem szervezek csoportos túrat.
Ha megyek,az a tobbiek mogott hogy ne akadalyozzak senkit,majd megvartok.
ha meg szervezek egyedül teszem.
nem kell itiner csak ha eldöntjük hogy a kanyargóson megyünk akkor ez nem változzon pályára indulás előtt 2 nappal de ezt már párszor kitárgyaltuk
Na ja.Kérek utvonalat orara és kanyarokra lebontott itinerrel.
az a baj hogy ők is ismernek, ha megyek akkor ők nem jönnek
Inkabb a veszvillogo miatt volt pár fura átkotés.
Siman az index volt a kabelekkel ugy megoldva.
Már akkois csak nehezen ertettem meg es azóta felejtettem 3 évet.
Gondolom nem stimmeltek a kábelek, de mindent meglehet oldani. Én pl ezért nem akartam venni egy komplett kapcsoló házat 10x ezerért. Inkább csak ezt az egy kapcsolót építem be pluszba, ha ki igazodok a kapcsolási rajzon, mert nem épp a legegyszerűbben rajzolták le. 2 ütemnél legalább szép színes volt könnyebben lekövettem. na de majd holnap folyt köv 4,30 kor kelés.
Ugy vagyok vele hogy nem volt nagy pénz,es vagykeltobb,megérte a befektetest.
Az atkabelezes trukkos volt de gyari csatlakozoban,szovetesszigszalaggal egesz pofasra sikerult.
haah
inkább tervezd meg, Te ismered az itteni embereket
Legalább kijavítottad. Sokan nem csinálták volna meg, vagy csak sufni tuningal.
Ez egy elso pofaraeses volt es latszott a pass gomb lenyalva meg korulotte bár mukodott,eladas elotti kistsafirozas,gsr kapcsolo es fekmunkaheger került fel hogy jobban hasonlitson egy szeria nakedre.
Régin nincs, de már a kapcsolható szivargyújtó felkerült ami még tetszik az amcsiknál kötelező fényvisszaverő a telószárakra, bár ennyire nem akarom felcsicsázni a motort
csak nem akkor is hasaltál?
az SV-n van ilyen gyárilag, vagy a régin nincsen?
már nem is merek elmenni
nekem asszem valamiert kellett,talán serült volt.
Igazából tököm tudja, legyen. Ha meg akarom köszönni valakinek hogy elengedett ne a lábamat lóbáljam mert az autós úgysem érti, a gázt meg ugye ilyenkor nem engedem el mert tökig csavarom na meg szeretem a kihívásokat is. Kapcsolóm van 300 Ft volt asszem Kínából