Inkabb a veszvillogo miatt volt pár fura átkotés.
Siman az index volt a kabelekkel ugy megoldva.
Már akkois csak nehezen ertettem meg es azóta felejtettem 3 évet.
Gondolom nem stimmeltek a kábelek, de mindent meglehet oldani. Én pl ezért nem akartam venni egy komplett kapcsoló házat 10x ezerért. Inkább csak ezt az egy kapcsolót építem be pluszba, ha ki igazodok a kapcsolási rajzon, mert nem épp a legegyszerűbben rajzolták le. 2 ütemnél legalább szép színes volt könnyebben lekövettem. na de majd holnap folyt köv 4,30 kor kelés.
Ugy vagyok vele hogy nem volt nagy pénz,es vagykeltobb,megérte a befektetest.
Az atkabelezes trukkos volt de gyari csatlakozoban,szovetesszigszalaggal egesz pofasra sikerult.
Ez egy elso pofaraeses volt es latszott a pass gomb lenyalva meg korulotte bár mukodott,eladas elotti kistsafirozas,gsr kapcsolo es fekmunkaheger került fel hogy jobban hasonlitson egy szeria nakedre.
Régin nincs, de már a kapcsolható szivargyújtó felkerült ami még tetszik az amcsiknál kötelező fényvisszaverő a telószárakra, bár ennyire nem akarom felcsicsázni a motort
Igazából tököm tudja, legyen. Ha meg akarom köszönni valakinek hogy elengedett ne a lábamat lóbáljam mert az autós úgysem érti, a gázt meg ugye ilyenkor nem engedem el mert tökig csavarom na meg szeretem a kihívásokat is. Kapcsolóm van 300 Ft volt asszem Kínából
Nem szervezek csoportos túrat.
Ha megyek,az a tobbiek mogott hogy ne akadalyozzak senkit,majd megvartok.
ha meg szervezek egyedül teszem.
Siman az index volt a kabelekkel ugy megoldva.
Már akkois csak nehezen ertettem meg es azóta felejtettem 3 évet.
Az atkabelezes trukkos volt de gyari csatlakozoban,szovetesszigszalaggal egesz pofasra sikerult.
inkább tervezd meg, Te ismered az itteni embereket