Igen, mondasz valamit. Viszont amit én építek bele, azt tudom, hogy az úgy is van. Kevesebb kockázatot érzek így benne, mint ha megvennék egy egyben lévő motort. 600-ba nem kerülne az egészet megcsinálni. Ebben biztos vagyok.
Nem nehéz elhasalni ezen a motoron a számtannal. Kipufogó nyilván kell rá, szelepfedél nem hülyeségből van leszedve, nyilván széttörte a hűtő, tank is horpadt, 2 teló, kerék fékekkel, villahíd, műszerfal, telibe kell fényezni, vízhűtő, kormányvégsúly, bal hátsó lábtartó is tök görbe. Ha át akarod alakítani velső villahíd, fékcsővek és kuplungcső, kormány... Át kell gondolni mert 600-ért lehet már venni jó 1000-est (enyémet is annyiért vettem) Én ezt a töröttet 300-350-ért venném meg
Nekem mindegy, hog ymit hogy csináltak vagy mi volt a terv. Legyen rendbe a motor, a váz és a papírok, nekem ez a lényeg. Én nem rettenek meg ettől a kihívástól, sőt! Csak az asszony a bökkenő
Levente! Kimondom amit még szerintem itt nem írtak le Neked. Nagyon hülye vagy.
Amúgy van a sérült SV-hez hűtőm, 2 első telóm, fejidomom lámpával. És képzeld, még így sem veszem meg!
Megoldható....alkudj rá ha teheted és uccu... ....no persze meg kéne nézni mit tud a blokk, mondjuk az lehet, hogy nem K7-es ahogy írják hanem 5 vagy 6-os, de az igazából mindegy.
Igazából ha lehet belőle alkudni ez nem is annyira gáz főleg olyannak aki amúgy is lecserélte volna az elejét, pl komplett K7 utáni busa, gixer stb. eleje 250 körül van (legalábbis 3 éve annyiért több helyen is volt), N-re megcsinálva akár jól is ki lehet jönni belőle...
Mindent be tudok szerezni hozzá.
Jajj srácok, minek kellett ezt a motort belinkelni?
Amúgy van a sérült SV-hez hűtőm, 2 első telóm, fejidomom lámpával. És képzeld, még így sem veszem meg!
Ennyi pnzt ki tudnék adni rá és ha eladnám a kicsit, akkor abból az ezrest meg tudnám csinálni. Sanyi, segítesz?
De te megvehetned jatszosnak es mondhatnad hogy van megegy mert ugye a ketto jobb. Plane neked nem szamit a penz