Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt írja lélegző hát nem tudom. ez a gumis valami miről ismerhető fel?
Néztem ezt is.
De az olcsóbb cordura bering (nekem anno 50 rugós volt) belül gumis vízzáró szigeteléssel rendelkeznek.
Elég megfővős,szóval rá kéne nézni milyen az anyaga.
Nekem cordura kellene, fotelre nem vehetek bőrt mert kiröhögnek, ezért is adtam el a Beriket nyomott áron..

ez meg ez tetszene is
28k volt, kikapcsolva 4mA bekapcsolva 20mA-t vesz fel. pár napot ki kell bírnia, a garázsban hosszabb állásnál meg kikapcsolva hagyom.

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
amennyiben tőlem akartad kérdezni akkor 2 lehetőséged van. megveszed a suzukinál vagy megpróbálod legyártani magad. mondanám, hogy szívesen lerajzolom méretezve de ha nem haragszol akkor ezért nem szedem szét, túl sokáig tartana. ha esetleg erre jársz ( Celldömölk) nagyon szívesen megmutatom és amennyire tudod le is méretezheted.
Direkt most néztem.............huhha a fokt-nál igen jó árban van a motyó.

Kabát.

nadrág.

147e-ért nem rossz.
Mennyiért vetted? Akkut nem fogja nagyon szívni?
De ittasan nem szabad motorozni, ellenben éhesen lehet
Superzone
nekem ad annyi hamis biztonságérzetet hogy nyugodtabban hagyjam ott valahol ha muszáj
En nem farasztom a motort ilyennel.
azért ezeken kívül van még pár szempont

kemény 4 óra alatt belehekkeltem a riasztót a robeszbe, még mindig cseng a fülem
Gondolom bele kell bujni es kabatkent viselkedik.........a relativitas elmrletet meg mar feltalaltak.
Azt nem kell tudnia.
Meg se probalom megtudni.
pont ma gondoltam rá hogy el kéne nézni, a Berik cordura kabát jó árban van bár képről nem látszik mit tud
Nekem több kollégám volt/van akik aktívan ittak.....igen soványak lettek a kúra alatt.
igazából van egy módszer amikor hamburgert, sült szalonnát, csokit sütit kell enni és hetente fogysz 5 kilót de azt úgysem szeretnéd kipróbálni
Superzone.... Talan.
Melyik boltról is van szó?
Volt egy kollégám aki aktívan gyúrt. Minden nap rizst+csirkemellet evett, mikor kérdeztük tőle mi az ebéd mindig azt monda: sz@r rizzsel
Sok hús és kevés szénhidrát(kenyér) ezzel tartom már évek óta a versenysúlyomat
Hát kerülni kell a fehérjét
Ettol feltem.
Sok mozgás, edzés és egy jó étrend, sok saláta kevés hús