Sok!
OLX, ott van egy valaki aki sv650-re szálaz puig másolatot 15-ért. Még egy 5-ért le is fújja neked bárki. Ez 20 fénnyel együtt! Konzolt nem ad hozzá.
Sziasztok 650-es sv-hez szeretnék hasidomot vásárolni és egy kis tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen ár az ami még elfogadható. Ma beszéltem egy sráccal 25eFt ot mondott + a fényezést oldjam meg. Ezt kicsit sokallom. Előre köszönöm
Szia!
Ha még nem szereztél hátsó emelőt, akkor az enyém újra felszabadult 5000.-ért, ahogy azt korábban írtam. A srác, aki jelezte, hogy kell neki visszalépett, mert talált valakit helyben, aki csinál neki. Képet tudok küldeni, ha kapok egy mail címet.
Nemrég én olyat hallottam, hogy egy felujitott motorrol leengedtek az olajat, helyette gazolaj bele, es 3percig megjarattak, utana huvtak haverom hogy kopog valamiert a motort... besírtam...
Nincs lyuk isten allatkertjének kerítésén, benne élünk. ..
Mondtam a sracnak hogy gyertyat vegye ki, kis benzint nyomasson bele gyertya vissza hatha beroffen... a hulyeje beleontott egy nagy fecskendo benzint es hiv hogy nem az hogy nem indul el, de at se fordul
OLX, ott van egy valaki aki sv650-re szálaz puig másolatot 15-ért. Még egy 5-ért le is fújja neked bárki. Ez 20 fénnyel együtt! Konzolt nem ad hozzá.
Ha még nem szereztél hátsó emelőt, akkor az enyém újra felszabadult 5000.-ért, ahogy azt korábban írtam. A srác, aki jelezte, hogy kell neki visszalépett, mert talált valakit helyben, aki csinál neki. Képet tudok küldeni, ha kapok egy mail címet.
Az jó.
Mer én sose tenném,még ettől a pumpás dologtól is parázok.
Utána megy bele az új olaj.
Nincs lyuk isten allatkertjének kerítésén, benne élünk. ..
Remélem.
Kurvára macerás egy 2000 forintos tömszelence miatt.
Mondtam a sracnak hogy gyertyat vegye ki, kis benzint nyomasson bele gyertya vissza hatha beroffen... a hulyeje beleontott egy nagy fecskendo benzint es hiv hogy nem az hogy nem indul el, de at se fordul