Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kenyelmes akkor az iranyar 400e re modosul.
Rendben... ha érdekli majd szóljatok. Jövő héten lesz kész az ülése ugyanis túrásíttatom. 3 fajta keménységű szivacsot raknak bele valamint zselét a felső részébe. Azt mondja a szaki aki csinálja, h nagyon kényelmes lesz, ennén nem lehet kényelmesebbet csinálni - és megmarad a gyári huzat is - Így ha kell az ismrősödnek már csak kényelmesen tudom átadni
Tehát lemezszínű motor kell neki, akkor ajanlom az O.C.C. -t
A neten csodakra vagyok képes
A srác nem jelentkezett azóta így ezért nem írtam, hogy mi van.
Komolyra fordítva a szót. Ha tudtok egy 2007-es vagy fiatalabb SV 1000-est, új gumikkal, túrakormányosítva, új láccal, fényezésmentes állapotban, maximum 3200km-el névre írva 460E ft maximum 470E ft-os irány áron akkor szóljatok! Ezen felül, bunkó eladótól nem kell, meg nyugdíjastól, illetve nőtől. Ha ilyet találtok légyszíves jelentkezzetek! Természetesen a régi iszonyatosan jó motoromat 1,5-1,6mill-ba be kell majd számoltatni az SV-be, mert az ér annyit!
Tisztelettel : Mr. Hornet
Ez én vagyok....honnan szerezted meg a családi albumot?
látom még mindig nem sikerült feldolgoznod hogy nem kell a motorod annak ellenére hogy volt reális áron jó állapotban
meg drágán is adja
A hetedik jó lenne, de ott az eladóval van gond
szia !
nekem van egy gyári GIVI hátsó doboztartóm, Kappa platnival együtt ha érdekel. elérhetőségem adatlapomon van.
Leszarom hogy drága a péntek esti részegség.
Azt azért észrevehetted hogy én jó régen elmúltam 20,kinőttem belőle.De ha tartana az időszak akkor se sírnék hogy drága.

Amúgy a dátumokkal ás időtávokkal hadilábon állsz de tény hogy ha savazni akarsz akkor nem mondhatod hogy 3-4 alkalommal 15 percig baszakodok a láncolajzóval.
Meg hogy a generátort pont 3 alkalommal kellett alkalmanként 1 órát buzerálnom mert vagy idő kell az alkatrész beérkezéséig vagy elcseszi a felújító és ezért kell ujra szétkapni.
Bár tény hogy jobban hangzik a ferdítés.
Azt meg hogy mire költöm kezdem magamban tartani az ilyen fórumos buzerálás miatt amit most csinálsz.
És eztán ünnepélyesen bejelentem hogy nem fogok bejelenteni semmit sem.
Így nyugodt lehetsz.
Bár ugyanúgy fogom a véredet szívni a vásárlós,nem vásárlós faszságaid miatt.
Srácok ne marjátok már egymást. Inkább azt osszátok meg velemi miért akartok ilyen drágán vasat venni?
Én kb 2 hónapot bújtam a netet asszonnyal, több ezer hirdetést néztünk meg és szűkítettük a kört mire eljött a vásárlás ideje. Priorizáltam és az első motort amit megnéztem meg is vettem.
Igaz hogy régi, 650-es, külföldi és csak 19e km volt benne, de higgyétek el ezzel is ugyan úgy feltud lökni egy autós, vagy ha eszelten vagy ugyan úgy oda tudod magad baszni az aszfalthoz mint egy szalonból hozott, vagy pár éves millás 1000-es géppel. Persze mindenki saját maga tudja mit miért és hogyan akar megvenni, csak gondoltam megosztom a saját szempontomat is.
Akkor ennyi éves bevételből, nehéz szülésnek ígérkezik a csere. Amúgy szerintem senki nem matekozik kinek, miből, hogyan, mert amúgy nem is érdekel senkit, (nagyobb rész) mindenkinek a magánügye.
igen, kicsit fordított a dolog... de mi más vinné előre a fórumot így télen, mint egy jó kis vita :)
Ha neki annyi a dolga hogy az én zsebemben nyúlkáljon akkor nem sok vicces dolog van ebben

Tulajdonképpen nem érdekel hogy mit csinál, milyen gondja van.
az a legviccesebb, hogy Te osztod Zolit, amikor 20 évesen annyi gondod vagy hogy rúgj be péntek este a haverokkal
Zoli, nem mindenkinek annyi az élete, hogy hazamegy a munkából, otthon mókolja kicsit a motorját, láncolajzót a garázsban állítgatja 3 hónapon keresztül, aztán a töltésrendszerét mókolja fél éven keresztül. Nekem mellette van társasági életem is, ez lehet neked újdonság de egy péntek esti, iszogatás nem annyiba kerül mintha otthon néznéd a sorozatot a gépeden. Hogy én mennyi pénzt költök mire ahhoz neked szerintem semmi közöd, pláne, hogy a fél sportmotor.hu tudja hogy melyik nap mit csinálsz és mire költöd a nehezen megkeresett pénzedet. Átgondolom hogy megéri vagy sem. Arról nem én tehetek hogy éjjel nappal olvasod a fórumokat

Lehet hogy ezzel belemásztam a lelkivilágodba de többek között ezt utálom a legjobban amikor egy vadidegen próbál nyúlkálni a zsebemben hogy mire mennyi pénzem is lehet. Mellesleg 20 évesen tanulóként az éves jövedelmem nagyon jó esetben 200 000Ft- matekolhatsz nyugodtan hogy akkor egyáltalán honnan a hornet
Alapból nagyonmindegy felőlem vehet 15 rotakapát..............de ez a szappanopera...............na az nem idegesít de emiatt igen jó a vérét szívni.

Én speciel kinéztem,elolvastam egy halom tesztet,elmentem kereskedésbe,kipróbáltam,Lavcsi volt elsőre,elmondták az anyagi vonzatát,megnéztem a zsebem majd a hahut és a gépet a halál faszám majd döntöttem.
Oszt ennyi.Nem jáccottam el a hattyú halálát 125 felvonásban.
Az hogy nem jött be a szine,lezúzam és másik festék került rá az én dolgom.
Mondjuk a dekli sose volt hegesztve de azért forumos flame-be kell egy kis ferdítés ezt már tasinál megszoktam.

Hidd el ha úgy döntök lecserélem az úgy fog eljönni hogy a kész végeredmény látszik.
Bár tuti hogy szalonúj és a tipus is megvan.2 féle.Pénzügytől függ és KB 3 éven belül.
Csak bele ne nyúljon valami "macskazsákba" a príma kis Hórnyete után...
nekem is sok elvárásom volt, aztán végülis megtaláltam a minden szempontból megfelelőt. Mondjuk gondolom ezzel a véleménnyel nem értesz egyet de... miért nem mindegy nektek, hogy a másik mikor milyen motort vesz? Béke!
Nade baszki ennyit variálni?
Az egyik messze van a másiknak nincs jó állapota a harmadik sokat fogyaszt a negyedik túl zöld az ötödik nem tetszik a hatodik izé.

Ennyit a mesebeli királylány se variált.
Inkább ilyen: Troll

Én is annyit vacciláltam ugye a 3om lehetséges közül, ráadásul sor4 / v2 / l2 között.
Áh feszkó van.
Kéne is meg nem is.
Lenne is meg nem is.
Mint a sárga SV amiből fehér honet lesz mer az jobb állapotú meg olcsóbb.