Akkor most hogy is van ez? Miért tenne a gyártó 2 csavart ugyan arra a célra? MZ-nél a váltóé volt a 2. csavar és volt benne egy golyó is. Nem szabadott szetszedni mert a váltó hibáját okozhatta. Amúgy 650Y ról beszélünk ha ez számít.
Hello! Mind a 2 csavar (14-es hatlapfejű és 6-os belső imbusz)olajleeresztő. Olajcserénél én mind a kettőt kicsavarom és mind a kettőn megtisztitom a mágnest.
Hát most átnyálaztam a könyvet, de csak a meghúzási nyomatékot írja, sorrendet nem. De bízok benne nem fog ereszteni, ha mégis leveszem és adok neki valami tömítőt aztán úgy teszem fel.
Nem célom az ingyé fürdés sem....inkább valamiféle kis szeparáltság a tömegektől ha vannak ott ilyenek.....Arló pont ilyen volt....még a végén újra oda kell menni...
Én a szervíz manuálból néztem anno, fejből nem tudom. De egész biztos keresztbe kasolós módon kell. De amőgy szerintem az is tök mindegy melyikkel kezded, csak a technikája legyen helyes.
már bocs,hogy bele vau,de Hévíz ill. Alsópáhok között van camping,s ha konkrétabban érdekel belinkelhetem pontosan,hogy hol lehet inngggyé fürdeni a fürdő kifolyójánál,a helybeli csórók, mint én is ,de nem helybéli ,ott áztatják magukat,azt onnan mármint Alsópáhokról Zalaegerszegnek venném az irányt,Zalaegerszeg elötti részt nem hagynám ki semmiféle képpen,aztán el lehet dönteni,hogy Őrség vagy Körmend felé Ausztria
Úgy legyen! Meghúzási sorrend? Fentről kezdtem, majd cikáztam át az egyik oldalról a másikra és így mentem lefelé. Hmm
Ha folyik, vagyis csepeg majd 1-2 héten belül úgyis kiderül.
Nem fog folyni szerintem. Nekem még a gyári tömítés volt rajta. Úgy oda volt már tapadva, hoyg egy részét, csak lekepirgálni tudtam. A fél napom ráment, mert nem volt otthon semmi, ami lemarta volna. Persze tökéletes nem lett, de előírt nyomatékkal egyenletesen felhúzod a csavarokat a meghatározott sorrendben és nyomaték lépcsőket betartva, akkor egyenletesen fog ráhúzódni és tuti nem fog folyni. A hő hatására, meg úgy is kitágul minden és "bele főződik" a helyébe. Remek lesz, meglásd!
Hát ez az...eddig Arlóra jártunk és ott a felvidék volt igen jó, de én ha lehet váltanék....igaz rég nem voltunk sehol tömegesen az évi 2 horváton kívül.
Nem hinnem hogy ket leeresztovel terveznek.