Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kettőt veszek.
De legalább nem befejezetlen a lengőkarja.
Annyiért manapság új triumphokat kapni
450-ért?
El is fogadnék egy 990 Super Duke-ot még az SV topicban is
Rendszamtartot most szerzek epp. Folyamatban. ... muszerfal pedig halisten megoldodott
Lehetne.Bort hozok de a többit ti fizetitek.
De,csak ne legyen neki műszerfala meg hátsó izé rendszámtartója.
nyáron lehetne megint valami Arló vagy hasonló italozós buli, ha már szóba jött a pia
Nem tanultátok még meg, hogy az összes motor egy hulladék, csak a KTM a király?
Mennyire kivagytok...
jöhet még a hencegés tőled
Ráhímzem én de ahhoz idő kel.
Levi fiúcska. Ma vettem egy Passat Variant 4Motiont télre játszani, így már több autóm is van annál. Ezen felül még egyszer leírom, hogy Neked soha nem is adnám el a motoromat, ezáltal nincs mit feldolgoznom azon, hogy nem vetted meg Talán észrevehetted, hogy nem buzadarára kell az SV ára (és nem is egy Hornettre gyűjtök)
Nekem a Kínából rendelt 9000-be volt mire a kezembe került.
Ezért ahogy ajánlottam félár, azaz 4500 +a posta.
Szerintem ez nagyon baráti, így is pont 4500-at bukok rajta.
Az ismerős is 4500-ért csinálja párját. Pár kép róluk.
na jó ha rá írod hogy szpájk vagy berik akkor talán
Olyan butorokal nem foglalkozol amik faragott fából vannak? Nem tudom mi a nevük. Nem ez az osb lap vázra húzott szívacs hanem mint azok a régi holland butorok
Pedig meno barnasvoros fenyes bor.
egy párszor neki kellett futnom mire sikerült dekódolni
köszi az ajánlatot de inkább kihagyom
Anno egyeve legariztak egy 3 as ulofeluletet.
Meg megvan a a cseredarab.
Ha kell olcson megszamitom csak egy lukat kell vagni a fejnek.
mondjuk Te megengedheted magadnak hisz 3 autót és 2 motorod van viszont a motorról meg nem tudsz visszaköszönni annak ellenére hogy egy órával azelőtt beszélgettünk
mondjuk pont most vitték el a bőrruhámat bagóért, sajnos stornó eme remek ajánlat
én meg megveszem a hornettet 200-ért pályázni, így csak egy évnyi piapénzt kell bepótolni
Csak a sofőr ülés 25Eft-ba kerül, de Neki természetsen ennek a kétszeresét is elengedem, mivel szimpatikus az úriember