Megnyilvánulásokból.
De ha lenne is akkor se adnál érte annyit,ha igen már lenne valami a hornet helyett.
Olyan meg nem lesz hogy 2 millás motor tálcán hozva 1,4-ért.
Te honnan is kellene tudd hogy mennyi penzem van ? Egyaltalan miert probalsz a szebemben nyulkalni ? Nem ér nekem 1millat egy sv. Ennyi az egesz.2milliot meg adok erte elvbol. Nezzem ahogy becsuszik az arokba vagy felloki egy auto a parkoloban ?
Tudom tudom egyeseknek jo az ujrafenyezes a hegesztett dekni es a tobbi mokolas...
Sziasztok!
04 évjáratú Svhez keresek hátsó ill oldalsó doboz konzolt (Givi) ha valaki tud segíteni benne vagy esetleg ajánlani valakit azt megköszönném :)
Na ja...........nekem legalább volt nem úgy mint a vetítő hondásoknak aki vagy vtr-t,vagy speed,et,vagy TDM-et vagy VFR-t vagy néha nyomokban sárga 650-eset és ritkán ezüst vagy kék ezres esvét vennének.De még sose vót nekik.
Jó, nem gond, ha használt :) és ha 25mm ültet az pont jó lesz.
De nem járok Gyöngyös felé egy ideig az tuti, úgyhogy ha nem gond akkor postáznád, ha megegyezünk az árban?
A kutyacsont 1 éve fent van a mocin.
Tehát itt van a garázsban. Kicsit módosítok a futóművön azért válik eladóvá. Ha jársz Gyöngyösön próbaként fel is ülhetsz rá.
06303153017.
De ha lenne is akkor se adnál érte annyit,ha igen már lenne valami a hornet helyett.
Olyan meg nem lesz hogy 2 millás motor tálcán hozva 1,4-ért.
Én tőle vettem a V46 dobozomat, kérdezz rá nála!
Annyit hallgattalak én is.
Tudom tudom egyeseknek jo az ujrafenyezes a hegesztett dekni es a tobbi mokolas...
04 évjáratú Svhez keresek hátsó ill oldalsó doboz konzolt (Givi) ha valaki tud segíteni benne vagy esetleg ajánlani valakit azt megköszönném :)
Én megválnék az enyémtől 850 körül
Arrow-kat ideadni gomboké.
De nem járok Gyöngyös felé egy ideig az tuti, úgyhogy ha nem gond akkor postáznád, ha megegyezünk az árban?
Szóval, akkor mennyibe kerül? :)
Tehát itt van a garázsban. Kicsit módosítok a futóművön azért válik eladóvá. Ha jársz Gyöngyösön próbaként fel is ülhetsz rá.
06303153017.