Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30+PK.
Megnyilvánulásokból.
De ha lenne is akkor se adnál érte annyit,ha igen már lenne valami a hornet helyett.
Olyan meg nem lesz hogy 2 millás motor tálcán hozva 1,4-ért.
Hi!
Én tőle vettem a V46 dobozomat, kérdezz rá nála!
Most akkor mi van? Lesz vas csere avagy sem?
Annyit hallgattalak én is.
Te honnan is kellene tudd hogy mennyi penzem van ? Egyaltalan miert probalsz a szebemben nyulkalni ? Nem ér nekem 1millat egy sv. Ennyi az egesz.2milliot meg adok erte elvbol. Nezzem ahogy becsuszik az arokba vagy felloki egy auto a parkoloban ?

Tudom tudom egyeseknek jo az ujrafenyezes a hegesztett dekni es a tobbi mokolas...
Sziasztok!
04 évjáratú Svhez keresek hátsó ill oldalsó doboz konzolt (Givi) ha valaki tud segíteni benne vagy esetleg ajánlani valakit azt megköszönném :)
Most meg fog rám haragudni... :D Amugy a gps-t mennyiért vetted?
... majd a külföld!
Hali

Én megválnék az enyémtől 850 körül
Huhh ha egymillád most nincs miből gondolod hogy jövőre lesz egy SMT-re 2?
Annyiért adja.
Ugy gondolom egy sv nem er 1m-nal tobbet, es nem is fogok tobbet adni erte. Akkor marad meg egy szezont a hornet es keresek valami smt990szreruseget
Ez pofás.

Arrow-kat ideadni gomboké.
Padre gépe igen jó és valós a km is benne. ...igaz, nem a keresett árfekvés.
De egyikbol sincs olyan amiert erdeme penzt adni... amenyit meg ker egy egy ember az valami vicc
Ilyesféle trollok vagytok?:
Na ja...........nekem legalább volt nem úgy mint a vetítő hondásoknak aki vagy vtr-t,vagy speed,et,vagy TDM-et vagy VFR-t vagy néha nyomokban sárga 650-eset és ritkán ezüst vagy kék ezres esvét vennének.De még sose vót nekik.
megjöttem!
Na ja... ezek a trollok... plane akik nem is sv-sek mint a Zoli !
Jó, nem gond, ha használt :) és ha 25mm ültet az pont jó lesz.
De nem járok Gyöngyös felé egy ideig az tuti, úgyhogy ha nem gond akkor postáznád, ha megegyezünk az árban?

Szóval, akkor mennyibe kerül? :)
Ez bizony így van, tapasztaltam már. De nem baj, biztos hosszú lesz a tél lesz idő kérdezgetni
Akkor nem lennének olyan misztikus "régi fejvadásztrükk" dolgok.
Hát kicsit lemaradtam mert tegnap nem voltam, látom aktív volt a fórum. Amúgy nem hiába kérdezek én is, csak néha makacsak és nem akarják elárulni
A kutyacsont 1 éve fent van a mocin.
Tehát itt van a garázsban. Kicsit módosítok a futóművön azért válik eladóvá. Ha jársz Gyöngyösön próbaként fel is ülhetsz rá.
06303153017.