Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZia!
Nekem van egy eladó hátsó emelőm, ha még aktuális neked.
Köszönöm, de központi emelő kéne.
Köszi!
Felhívtam, központi emelő kéne, azt mondta hogy fél évig tuti nem ér rá. Muszáj leszek használtat venni. Valakinek nincs eladó, vagy nemtudtok olyat aki hirdet?
A sok troll! Bunkó motorosok! pföjjj!
Kell kerni egy topicot mert szét offoljátok ezt
Ne keresd. "vedd ki a szelepet" - ez volt tanács :)
Szólsz majd ha megjött a cucc ebayről? Adsz valami privát elérhetőséget? Nem látok az adatlapodon ilyet.
Ennyi hülyeséget.
Vaze , tényleg mennyit irkáltok, most kereshetem vissza a gumis kérdésre a kommenteket...
Nem nehez elotte odaerni
Normál étteremnél nincs gond,de a fagyisnál feltétlen elé kell kerülni!
És csodálkozik,ha nem mennek alatta a motorok!
A helyes hozzállás!
Tapasztalt mar Ataa, tudta hogy elore kell kajat rendeljen mert Te megesgel mindent
Azert nem mindegyik hal meg :D lotr talan 2. reszben amikor Moria bányájában vannak ott van egy resz amikor gandalf mondja ket csontvazra hogy a baratai voltak, na ok eletben maradtak addig Tauriel a tunde csaj megvisszament Thranduilekkal a erdobe... konyvben benne van minden
Aaamugy nem lattad de suttyomban elol rogton rendelt mig mi tarsadalmi eletet eltunk.mire leultem a felit benyomta.
B+ ebbe a hobbitban az osszes normalis torpe megmurdelt.
Ez neked jo film......es meg a tunde csajt se luffantotta meg senki.
Most mindegy hogy eszakrol vagy delrol erek haza
Zoli mutat neked utvonalat odafele,de hogy talaltok vissza?
szegeny Ataa nem is evett mert vegig motorozott

De tenyleg, ha mar olyan ido van hogy idoben fel tudunk erni, akkor ti kell mutassatok nekunk valami utvonalat
Az az ataaa lehetett mer en kurvalassan kaptam meg es keves volt a hus benne.
Szerintem a nagyobb problema az volt, hogy valaki megette az osszes mecsekburgert es utana mar nem fogott az agyam mert stresszes lettem
Kavinton is segit.......bar ha ilyen fiatalon akkor baxhatod.........inkabb genetikai eredetu a baj.
Na hat nem emlekszem tavasszal ismetelni kell mert csak Sanyira emlekszem az elozo évi felallashoz kepest
Biztos?