Ma volt egy kis szerelési illetve kipuff tisztítás. Kipróbáltam a darázsgarázsos löttyöt. Nem rossz, de sajna nem lesz olyan mintha polírozná az ember, a ráégett cuccot nem szedi le.
Illetve ma kiderült az is hogy a kuplung oldali kis deklit már javították, szilóval kenték meg úgy tették vissza. Csiszoltam vagy fél órát a deknit mire szintbe hoztam, kíváncsi leszek nagyon hogy folyik e majd. link
A környéken van pár tavacska, pl Balaton, Hévíz, de nincs messze Kaposvár-Deseda se. Kemping pl van Fonyód-ligeten, Hévízen szerintem ne akarjatok szállást keresni mert aranyáron van. De Keszthelyen már pl biztos lehet találni valami jót. Na pl ott is ott van a Balcsi. Szóval akad. Keszthelyen például van egy nagyon jó kis kajáld, nagyon finom a pizzájuk, ilyen jót a környéken sehol nem csinálnak. Hegy mondjuk nem sok akad, de látnivaló van. Az Őrség is 1-1,5 órára van Keszthelytől kb.
Lehet, hogy félre érthető voltam.
Tehát a - 25mmm- es még egyelőre be van szerelve.
A képeken láthatóak páronként más más méret, ezekből fogom kiválasztani a nekem megfelelőt.
Na és azután tudom eladni a még bent lévőket.
Jelenkezek ha már kint lesznek.
+36303153017. jamesz64@freemail.hu
Arló helyett kéne nézni valami helyet, tavaly is volt már ez téma és idén jó is lenne megoldani. Valami kemping akárhol (lehetőleg ahol közel van némi hegy motorozás szempontjából) mondjuk a nyugati végeken. Kobra a környéketeken van valami tavas-fürdős kempingezős tábor?
Illetve ma kiderült az is hogy a kuplung oldali kis deklit már javították, szilóval kenték meg úgy tették vissza. Csiszoltam vagy fél órát a deknit mire szintbe hoztam, kíváncsi leszek nagyon hogy folyik e majd.
link
http://youtu.be/zk2BQWUVIZk
Volt már téma ez az r6 gázkar? Valaki próbálta már? Nekem is furcsa volt elősször hogy ilyen sokat kell tekergetni a gázkart a sor4-hez képest...
Köszönöm
Máris jobb a napom
http://youtu.be/vIaynIh9ziI
Mondom benézek ide is nem csak a műmájer meseíró topikba.De látom itt nagy a feszkó.visszanézek inkább oda
Tehát a - 25mmm- es még egyelőre be van szerelve.
A képeken láthatóak páronként más más méret, ezekből fogom kiválasztani a nekem megfelelőt.
Na és azután tudom eladni a még bent lévőket.
Jelenkezek ha már kint lesznek.
+36303153017. jamesz64@freemail.hu
Adj valami privát elérhetőséget, hogy megírjam a címem meg ilyenek.
milyen anyagból van ? sima vas vagy valami erősebb ?