Ez nem túl jó hír a csizmára nézve. Nagyon nem tudom visszavinni mert 200km-re vagyok szóval nem tudok csak úgy átugrani. Majd idővel kiderül mit bír. Esni nem akarok vele csak normál motorozásra használni
160 elméletileg akcióban, de pár nappal még ezelőtt téli akció volt 140 ért. Sz.fehérváron az Ivanics Kawasakinál még tart a téli akció hónap végéig ott -10% a Berikre és mindenre, de van amire -50-60% is van.
Az a csizma se nem vízálló, se nem tartós (másfél év használat után levált a talpa, mondjuk ezen a cipész segített, a zipzárja meg már az elején tönkrement, leszakadt a kocsi füle), se nem valami biztonságos (na ezen a cipész nem tudott segíteni, csak a képesmotor), úgyhogy eladtam.
Mondjuk az is igaz, hogy az első bukásig meg voltam elégedve a biztonsági szintjével ). Ugyan nekem nem teljesen ez a modell volt, de ahogy nézem csak kisebb faceliften esett át azóta, szóval olyan lényeges különbség nem lehet.
Én még addig visszavinném a boltba, amíg visszaváltják.. Ha azt mondanám, ugyan annyira véd, mint egy dorkó.. annyira talán nem is hazudnék nagyot.
Megvannak a képek, Azt nem tudod honnan tudok ilyen felfogató lemezeket szerezni? Ezek gyári felfogatók, van cikkszáma is? Vagy ezt mind nekem kell legyártani külön?
Az adatlapodon nem találtam képeket...
Egyébként nagyon szép a motorod
Tudnál segíteni honnan tudom beszerezni a tartókat? Tudnál esetleg képeket küldeni. Valamint van a két idom alján egy harmadik idom ami összefogja a kettő oldalsót. Erről tudnál képet küldeni? Hol tudok ilyen idomot beszerezni?
Majd laller mond receptet.