Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Raveszem magam a fogyokurara..........valahogy.
Majd laller mond receptet.
Nekem elég volt az 54-es
De tény hogy ebben a típusban is az 56 volt a legnagyobb , sajnos akkor nincs más hátra mint előre, keresned kell nagyobbat
Az 56-osba epp belepreseltem magam,most fogozni kene vagy egy 58-as.
Mekkora méret kell neked hogy nem volt?
Amiben viszont nagyot csalódtam az a SHOX, hát valahogy nem így képzeltem el.
Ez nem túl jó hír a csizmára nézve. Nagyon nem tudom visszavinni mert 200km-re vagyok szóval nem tudok csak úgy átugrani. Majd idővel kiderül mit bír. Esni nem akarok vele csak normál motorozásra használni
160 elméletileg akcióban, de pár nappal még ezelőtt téli akció volt 140 ért. Sz.fehérváron az Ivanics Kawasakinál még tart a téli akció hónap végéig ott -10% a Berikre és mindenre, de van amire -50-60% is van.
Neztem en mindent.
Pedig most volt nálunk nagyobb méret is. Lehet amit néztél csak abban nem volt?
Nekem mar mindket felhuzon horgasz forgo vagy miaszosz van.ess egy bazinagy folt mert bokatol sarokig,felszakitotta a labtarto.
Az a csizma se nem vízálló, se nem tartós (másfél év használat után levált a talpa, mondjuk ezen a cipész segített, a zipzárja meg már az elején tönkrement, leszakadt a kocsi füle), se nem valami biztonságos (na ezen a cipész nem tudott segíteni, csak a képesmotor), úgyhogy eladtam.
Mondjuk az is igaz, hogy az első bukásig meg voltam elégedve a biztonsági szintjével ). Ugyan nekem nem teljesen ez a modell volt, de ahogy nézem csak kisebb faceliften esett át azóta, szóval olyan lényeges különbség nem lehet.
Én még addig visszavinném a boltba, amíg visszaváltják.. Ha azt mondanám, ugyan annyira véd, mint egy dorkó.. annyira talán nem is hazudnék nagyot.
Jó cuccok! Mennyiért dobálják most a Berik 2 részeseket?
Azt jobban a szivemre vettem hogy nem volt ruhájuk nagy TV-néző izomzatú ogrékra csak nyisszedt kákabelűekre.
Fejlődnek biztos, nagyon udvariasak és segítőkészek voltak, tényleg pozitív a tapasztalatom!
Az jó.........mikor én voltam fűtés nem és villany is csak kérésre.
Ezresben, dealer mode, a csatlakozóban azt dugom össze ami párban van egymás mellett?
Csak annyira vízálló mint a többi, de nem érdekel ez legalább tetszik. A kesztyűk viszont Q drágák, majd egyszer talán lesz akcióóóó.

Ja felnyomták a villanyt hogy lássak valamit és még a fűtés is ment
Ujjééééé
Vízálló?

A villanyt felkapcsolták?
Zoli, lezárult a "vízálló" bőrruha projekt. Ma voltam a nagy faluban választani, már csak egy kesztyűt kell vennem a cuccokhoz:
Megvannak a képek, Azt nem tudod honnan tudok ilyen felfogató lemezeket szerezni? Ezek gyári felfogatók, van cikkszáma is? Vagy ezt mind nekem kell legyártani külön?

Köszi
lancus1010@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm!
nem tudom feltölteni a képeket. küldj egy e-mail címet és azonnal küldöm.
Az adatlapodon nem találtam képeket...
Egyébként nagyon szép a motorod

Tudnál segíteni honnan tudom beszerezni a tartókat? Tudnál esetleg képeket küldeni. Valamint van a két idom alján egy harmadik idom ami összefogja a kettő oldalsót. Erről tudnál képet küldeni? Hol tudok ilyen idomot beszerezni?
mármint az idom, csavart vennék én gyárit, ha tudnám, hol lehet kapni
az a baj, hogy a gyári embertelen drága :(
valamiért nem akar sikerülni a feltöltése, dolgozom rajta.