Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
Power + Pr2 irányba keresgélek !
Igen a fekete xx-el
Köszönöm Szépen
Helló!
2db 75mm hosszú, 18mm menet ebből.
3db 65mm hosszú, 18mm menet ebből
8db 30mm hosszú, végig menetes.
amikor fázol szaladsz egy kört a csarnokban két 5 kilós bokasúllyal. olcsón megvan és még a gatyádba is bele fogsz férni
Ezt a vezérlőt kéne ilyesmi fűtőpanelekkel kombinálni meg a robbanós lipo akkupakkal.
Ez egyszerű, egy kis motort szerelni egy gurulós kocsira amire elfértek mindketten a siestával, egy kis kormány miegymás és megvan a mozgó fűtés....akár akkora is lehet, hogy a vevővel együtt elférjetek rajta....van akkor a abolt, hogy simán elgurulgatnátok benne. ....amúgy a fene tudja mi lenne a jó?
Gurulós siesta kályha mellett állok.
Ez helyett kéne modernebb.
..és persze kihamuzza.....azé' elnézném Zoltánt így a boltban a bútorok között ahogy kis füstöt eregetve kínálja a termékeit a sorok között.
Annál könnyebb a legkisebb kandalló amit kapni lehet, felvenni a hátra, egy kis kémény ami legalább 30cm-el feljebb ér mint a fejtető és egy szorgos kolléga aki néha megrakja a tüzet.
Egyenlőre a fájdalomküszöbön túl vannak az árak amit találtam.
felgumipókozol egy autóakksit a hátadra vagy úgy fogsz mászkálni a csarnokban mint egy dodzsemautó?
Heated vest.......guglis.....
Valaki mondja má meg hogy keressek ezekre a melegítő mellényekre ebay-en?
Nem tutto perfetto az angolom.
Igazándiból bevált a 2,2-2,5.De én fostorgós túrista vagyok és érzéketlen az ilyen finomságokra mint egy rinocérosz.
Ha olyan motorja lenne, mint nekem és Ő is 83 kiló lenne, akkor tudna
Má mondtam,szelep ki.
akkor Zoli már rögtön nyomást is tud mellé mondani
Deeee.Komoly mint az ebola.
Neee!
Rosso II.
Laci,a Power előre,pr2 hátra egy vállalható kombináció,nyilván vmivel kevesebbet megy el így az eleje,de sokkal biztonságosabb.
A pr2 elöl egy picit jobban elmarkolt fékezésnél csúszik,ne erőltesd sztem,a pr3 elöl nem mutat semmilyen csúszáshajlamot,esetleg az is jó alternatíva.
Én amúgy Conti sporattackban bízom legjobban az eddig próbáltak közül,mindig érezni mit csinál,jól bele lehet préselni az aszfaltba,a nagybandin olyan 12-14 e km-t bír elöl.
Zoli motorján volt vmi Pirelli,az is bitangul fog,majd megmondja mi is az...
Szavadon leszel fogva!
De most elviszem majd a kipuffnak a fojtóját és ha gondolod kipróbálhatjuk azt, hogy így rámegyünk a laptoppal a szelepekre, hogy így is lesz e a kipuszelepnek valami görbeegyenetlensége, vagy valami más okozza.
...gyere...