Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na váltsunk témát mert nagy lett a csend, meg sem mernek szólalni a többiek.

Mikor lesz már jó idő? Megrendeltétek? Ki kéne próbálnom a csodaszert a leömlőkre, de ilyen hidegben odafagynék
Passzolom a bulit.
Azt szokták mondani nem az a b.zi aki csinálja hanem aki hagyja de én ezt a lehetőséget kihagynám szerintem Zoli is egyetért velem
Satrazunk.
el is kelt a menyasszony, megvan a szobatársad legközelebbre
Perverzek.
Mehetsz a Zolihoz , csak vigyázz szárazon szereti (hangosan nevetek)
Az oké, de gondolom ide is tartozott valami jó kis történet. Amúgy én mást és máshova szoktam beakasztani, de nem a sarkamat
Az nem kerul 22e/stück.-be.
A használt wc papírt újra használod?
Felőlem
Magyaran ne logasd a pacskert mert fajni fog.

Amugy a hasznalt olajtekno tomitest ujrahasznalhatom?
Draga cucc.
Arról beszéltek , hogy mikor a motort döntöd és a lábad a lábtartón lógatod (pl sarok beakasztva) akkor esélyes hogy a lábfej az aszfalt és a lábtartó közé szorul!
Zoli szárazan szereti
Jo ez szarazban is.
MZ, Simson alap szerelési szabálya, zsírozd be a tömítést!
Azt meg nem is mondom hogy fél nap alatt annyit írnak hogy megérek visszaolvasni
könnyebb összerakni mert odaragad a felülethez, meg jobban tömíti az olajat szerintem.
Valószínüleg azt már sosem tudjuk meg. Hidd el én sok dologgal vagyok így itt. Mert nem olyan régen csatlakoztam és csak pislogok mikor nyomják a helyi szlenget ezek a srácok
1000-es sv-hez.
Szépestét!
A fékbetét csere megvolt,most lánc lánckerekek jönnek. A motoralkatreszponteu-n kétféle erösségü láncot írnak,a kérdésem az lenne hogy turázásra kell az erösebb vagy jó a sima is?
Es az segit?
nem, miért? én egy kis gépzsírral megkentem volna
Csak nem agyadra ment a robogozas ?
Míg lesz sziló , meg tömítő paszta addig nekünk is lesz munkánk
Azon alkatrészeket melyeket gyárilag is pasztázzák azt csak hajszál vékonyan kenik is be , mivel a sík felületek a megfelelő nyomatékkal történő meghúzás esetén úgyis kinyomják a pasztákat .
Viszont nem akarok okoskodni , ha rám hallgat , azt csinál amit akar!