Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem jó a pr2.. nekem a második szett kopik az XX-en,ezért merek véleményt írni... Mind újan vettem!
15 fölött van benne és van még rajta hátul is 1 mm a kopásjelzőig...

És ha jól emlékszem legutoljára Sanyi is intett a Mecsekbe ,hogy menjek csak .. Igy tett az egyik BMW-s is pedig hiper szuper pálya gumi volt rajta..
Négy túra nyolc ország ... utassal dobozokkal bírják
hm? csak találsz valami éghetőt egy bútorboltban
Uhh...........nekem megy fűtés............me égeti a se...m.De szart se ér.
Szombaton már jó idő lesz.
Én is lefagytam eddig, a vontató vizsgázott és nem volt ott fűtés és ugyan elsőnek érkeztem, de utolsónak vettek így kifagytam mint egy tábla szalonna.
Basszus a radiatoron ulok...........a tokom tele ezzel a tellel.
Ja, ahogy Zoli írja, az első középen csúszós, kanyarban nem gáz. Állítólag a 3-on ezen már javítottak, idén teszek fel egyet, kaptam egy jó állapotú használtat.
Náááájsz! Van elég talány az életemben, amire keresem a választ, nem szeretnék újabbat
Mész,méész,fékezni kéne és nem satu,csak úgy átlagosan mondjuk piros lámpa és kivágja alólad az első kereket.
És ülsz a motor mellett azon gondolkodva hogy mi is vót ez?
szia !
lehet, hogy engem is érdekelne az ajánlatod ha nem gond. e-mail-ben megírnád az árát és mire lenne készen ? címem adatlapomon.
köszönöm.
Zoli, hogy érted hogy "pofán vág"? Mi a parája a guminak?
Azért kérdem mert én is cserélni akarom az alig használt friss dotos Pirelli Rossokat, mert nem jöttek be és PilotRoad/Power vagy Conti Sport lenne helyette.
De jobban hajlanék a PR-ra vagy PP-re.
Szia!
Igen van fejlemény. Tegnap este jelentkezett a koma és vevő rá. Azért köszönöm az érdeklődést neked is.
én sem vagyok egy SV fórum Trex, ezért végzek ásatásokat a témákban
Szia!
Mennyiért tudod vágatni? Amúgy nem sűrgős, mert csak tavasszal veszem elő a gépet, de addig minden kendácsolást meg akarok rajta csinálni.
Igen kérlek, szereznem kell pár ilyen csavart. lehet találok csavarboltba savállóbol, szerintem az elég erős erre a célra. Mégegyszer köszi!
A deknit felfogó M6-os csavarokat? Azokat megtudom, még nem raktam össze.
Nem a tatáson van a hangsúly hanem hogy a Pr2 első gumi jel nélkül vág pofán igen kis sebességnél egyenesben.
Döntve már terhelheted mert nem fog megzakkanni.
De az a kemény középső rész igencsak meg tud viccelni.
Szia, érdeklődnék, hogy van-e valami fejlemény. Engem tényleg érdekelne az emelő. Mindegy ha kopott vagy akármi, csak felemelje rendesen az 1000-est :P
Szia, ha már levetted a deknit, megkérhetlek hogy mérd le nekem a csavart hogy milyen kell bele? Nagyon hálás lennék érte! szereznem kell pár ilyen csavart...
Nekem is gumit kell vennem.
Eddig 2 garnitúra Pr2 fogyott , jó futásteljesítménnyel ( 23e.)
Most ez 68ezer, a Pr3 78ezer .
Zoli mindig emlegeti előre a Powert !
"Tatás " tempóhoz maradhatna a Pr2
Javaslat ?
A homokoson? .....elhatárolódom....
Ki ez az állat!?
PR3-at próbáltam,nekem jónak tűnt,fog az eleje is,sztem az a lényeg.
......sztem inkább a fövenyen éjszakázik.....
A 2 igeeeeeen.
Pr4-et használt valaki ? Mennyire jó /rossz?