szerintem jó a pr2.. nekem a második szett kopik az XX-en,ezért merek véleményt írni... Mind újan vettem!
15 fölött van benne és van még rajta hátul is 1 mm a kopásjelzőig...
És ha jól emlékszem legutoljára Sanyi is intett a Mecsekbe ,hogy menjek csak .. Igy tett az egyik BMW-s is pedig hiper szuper pálya gumi volt rajta..
Négy túra nyolc ország ... utassal dobozokkal bírják
Én is lefagytam eddig, a vontató vizsgázott és nem volt ott fűtés és ugyan elsőnek érkeztem, de utolsónak vettek így kifagytam mint egy tábla szalonna.
Ja, ahogy Zoli írja, az első középen csúszós, kanyarban nem gáz. Állítólag a 3-on ezen már javítottak, idén teszek fel egyet, kaptam egy jó állapotú használtat.
Mész,méész,fékezni kéne és nem satu,csak úgy átlagosan mondjuk piros lámpa és kivágja alólad az első kereket.
És ülsz a motor mellett azon gondolkodva hogy mi is vót ez?
Zoli, hogy érted hogy "pofán vág"? Mi a parája a guminak?
Azért kérdem mert én is cserélni akarom az alig használt friss dotos Pirelli Rossokat, mert nem jöttek be és PilotRoad/Power vagy Conti Sport lenne helyette.
De jobban hajlanék a PR-ra vagy PP-re.
Nem a tatáson van a hangsúly hanem hogy a Pr2 első gumi jel nélkül vág pofán igen kis sebességnél egyenesben.
Döntve már terhelheted mert nem fog megzakkanni.
De az a kemény középső rész igencsak meg tud viccelni.
Szia, érdeklődnék, hogy van-e valami fejlemény. Engem tényleg érdekelne az emelő. Mindegy ha kopott vagy akármi, csak felemelje rendesen az 1000-est :P
Szia, ha már levetted a deknit, megkérhetlek hogy mérd le nekem a csavart hogy milyen kell bele? Nagyon hálás lennék érte! szereznem kell pár ilyen csavart...
Nekem is gumit kell vennem.
Eddig 2 garnitúra Pr2 fogyott , jó futásteljesítménnyel ( 23e.)
Most ez 68ezer, a Pr3 78ezer .
Zoli mindig emlegeti előre a Powert !
"Tatás " tempóhoz maradhatna a Pr2
Javaslat ?
szerintem jó a pr2.. nekem a második szett kopik az XX-en,ezért merek véleményt írni... Mind újan vettem!
15 fölött van benne és van még rajta hátul is 1 mm a kopásjelzőig...
És ha jól emlékszem legutoljára Sanyi is intett a Mecsekbe ,hogy menjek csak .. Igy tett az egyik BMW-s is pedig hiper szuper pálya gumi volt rajta..
Négy túra nyolc ország ... utassal dobozokkal bírják