Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint állat.
csak úgy szárazon durr bele?
Szerinted a gyárban megkenik?
Lassan oda is befogadnak
En szaraz uj tomitest tettem fel.
Szumozol szabadidodben?
Sziasztok!

Levettem a kuplungoldali deknit. A gyári új tömítést meg kell kenni valamivel összeszerelésnél, vagy csak szárazon kell szerelni?
Olyan Sándorosak a vonásai....
kezdodik!
ezt úgysem mondom meg ki volt (nem én)
Az lehetne a rovidebb uton.
Bar a legtetejen a tenger elott is lehet hideg.
az az utolsó rúd bejgli már nem kellett volna...meg az a süldő kis malacka szilveszterkor

Hát +5kg nekem is megvan
oszt mi lesz akkor? egy kis horvát? azt hittem lefagyok a 8 fokban tavaly előtt amíg átértünk a hegyen de azért igen jó volt
Ááááááá................még neeeeeeem.

Jó sikerült a karácsony,nem férek bele a ruhába..............még.
Bakke , nagyon kőne mán egy kis tavasz , nektek nem ?
Mííííí................neeeeem..................csak túristák.

Amúgy kellemes Május 1-et.
Me beteg állatok vagytok legbelül
Am. Boldog Nyulat
Sziasztok!
CORO Z ha tudsz várni egy kicsit akkor nekem valószinüleg eladó lesz az Ebay-ról vásárolt - 25mm-es kutyacsontom! Félár + postáért vihető lesz 1-2 hónapon belül. De ha nagyon sürgős és tudod a pontos méretét, letudom gyártatni saválló anyagból lézerrel kivágva. Nagyon profi, nagyon spéci kivitel, ha érdekel teszek fel képet róla.
Aszittem.
Mert evvel a spicc a természetes.
Ezt érdekesnek találtam eleinte.
SV-n meg a lógatás.
A spiccnél is váltáskor vissza kell dugni.
Néha elfelejtek visszaváltani.
De legalább a blokk kihúz a dologból.
En egyszer logattam egy kisebb kanyarban, csak nem tudtam hogy van benne egy hupli, azota van az orra lekopva es a talpa visszaragasztva a csizmamnak
sosem voltam olyan nagy spíler sajnos, de azért köszi. a fotel nem is nagyon alkalmas, meg a csöppség is kicsi még hogy árván maradjon
Nembaj,majd kell oldalidomot cserélni dögivel mikor repül szerteszét az a qrvasok plasztik.
bandival....igaza volt Lallernek,de neha elfelejtem en is hatracsusztatni es jon a meglepi,az elozo csizmam orra gyakorlatilag 45 fokban szetkopott....