Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudhatom de hogy spúr vagy.................
nincsen nekem pénzem motorra ezt már tudhatnád
3800 ojroért találtam levinek egy picit csúszott futóműbubus által kistafírozott arrow dobos 675-öst és nem kell neki.
pofám leszakad.
Bár picit drágállta.
hogy mi ? szemetek...
Váltólégsúly.
Vékonyan....
Cagiva raptor.
ennyiért komplett motort lehet venni....
.....a blokk ér vmit,meg az első lámpa....
Faszom.
Olcsóbb ha felújíttatom a meglévőt.
Tróger vagy.
Most akarod szétszedni vagy kifúj ? Ha csak most fogod szétszedni valamiért de nem fúj ki, én nem cserélném mindegyiket, lehet tróger vagyok de amelyik jó azt nem cserélem
Mondjuk a komplett futómű és fék?
Most picit tévedtem 6 tűzkarika az az 5.
SV eccerűbb.
Annyira nem vagyok nagy márka ismerő, de egyet mondhatok Suzuki párti vagyok. Nem mintha itt nem lehetne találni eltervezett dolgokat...
Jó ám, megállsz mellettem a lámpánál és nem hallom a hangomat a csörgéstől
KTM A KIRÁLY!
Yamaha... többet nem kell mondani
Az milyen egy elrontott tervezés hogy olajcseréhez le kell szedni a kipuffot. Aludtak a mérnökök mikor tervezték a vasat?
ez jó áron volt!
Fene tudja.
A ket hatsot mar pasztaznom kellett igy vettem egy keszletet.
akkor 3 kell köszi! még nem szedtem szét sosem, de most majd motoros boltban járok és hát készülni kell a polírozásra
Nem tudom megérteni miért jó az oda, Hondánál pl nincsen, és nem fúj ki az illesztésnél.
Yamaha nemtudom milyen csopper, olajcseréhez le kell vedd a kipufogót, nekem nem sikerült leszedni úgy hogy ne húzza szét a hálót és ne kelljen cserélni, pedig a 2.nál szóltam 2 embernek hogy óvatosan húzzuk le a kipufogókat... mert ugye a 2 dob csak egyben jön le.
En most vettem otot husz fontert.