Nah, mostmár egyre jobban várom a tavaszt! Már annyi dologra vagyok kíváncsi a motoron hogy zsong a seggem
Sanyi, szereztem végre a csapágyat a hátsó kerékhez és menesztőgumikat. Ebben hónapban, meg úgy döntöttem megveszem előre a 15-ös lánckereket hátra meg a 48-ast. A másik lánckerekekkel, amit nemrég raktunk fel (elől 14, hátul 45) meg nem tudom mi lesz. El kéne adni.
Szóval, mennyire vennéd zokon, ha a szezont azzal kezdeném, hogy elgurulok hozzád? Természetesen sört is viszek, meg annyit, amennyiért vállalod :)
Ez azért eléggé gumi és tempó függő.....ilyesmit csak pálya gumival nagy tempónál érdemes forszírozni, és amolyan félracsingokat használok elöl és 2 felett kicsivel tartom benne a nyomást mivel nem megyek gyorsan.
Hmmm... na látod ezt még nem próbáltam ilyen formán. 2,3 hátul és 2-2,1 elől volt a leg extrémebb! De az elől 2 bárról valamiért visszamentem 2,2-re. Hátul, csak amiatt eresztettem lejjebb, hogy ne legyen ekkora ordenáré nagy különbség az eslő és a hátső nyomás közt.
Lehet, hogy akkor kipróbálom tavasszal így: 2 elől és 2,1 vagy 2,0 hátul.
ha a pályán jó volt én abból a nyomásról indulnék ki amit ott használtál. Aztán szép lassan emelni amíg nem kezdi azt ami nem tetszik. Szerintem hátra sok a 2,3 is ha nem 2 személlyel mész.
lehet érdemes lenne kicsit játszani a guminyomással, a gyári értékek a gyárilag szerelt gumikra vannak kitalálva. Nekem anno a Corsa 3-ba kevesebb kellett és megszűntek a kis csúszások bizonytalanságok
Köszi srácok! Szerintem kiesett nekem a PR. Egyre inkább úgy vélem, hogy én a puha, sport gukira leszek a fogékony, bármennyire is próbálom elkerülni őket a kopósságuk miatt.
Sanyi, szereztem végre a csapágyat a hátsó kerékhez és menesztőgumikat. Ebben hónapban, meg úgy döntöttem megveszem előre a 15-ös lánckereket hátra meg a 48-ast. A másik lánckerekekkel, amit nemrég raktunk fel (elől 14, hátul 45) meg nem tudom mi lesz. El kéne adni.
Szóval, mennyire vennéd zokon, ha a szezont azzal kezdeném, hogy elgurulok hozzád? Természetesen sört is viszek, meg annyit, amennyiért vállalod :)
Lehet, hogy akkor kipróbálom tavasszal így: 2 elől és 2,1 vagy 2,0 hátul.
En is gumit keresek, pure nagyon bevalt de valami mas kene, lehet power3at teszek most ra. Pure 12ezerrel egy palyazassal most kopasjelzos
Mennyek még lejjebb?