Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, hogy akkor még ennyi se volt benne.
Aztan lehet az ora csalt, meg nem is rohantam,kigurultam leszalltam levetkoztem es akkor mertem
Montam hogy minek a szelep.
Power pilot pure, kecson hatul kezdtem 2,0barral 3.korben mar holt powerslide aztan 1,8 1,6 1,4 es akkor jovolt, elol 1,2 volt is izomlaz masnap.
Nah, mostmár egyre jobban várom a tavaszt! Már annyi dologra vagyok kíváncsi a motoron hogy zsong a seggem

Sanyi, szereztem végre a csapágyat a hátsó kerékhez és menesztőgumikat. Ebben hónapban, meg úgy döntöttem megveszem előre a 15-ös lánckereket hátra meg a 48-ast. A másik lánckerekekkel, amit nemrég raktunk fel (elől 14, hátul 45) meg nem tudom mi lesz. El kéne adni.
Szóval, mennyire vennéd zokon, ha a szezont azzal kezdeném, hogy elgurulok hozzád? Természetesen sört is viszek, meg annyit, amennyiért vállalod :)
Ez azért eléggé gumi és tempó függő.....ilyesmit csak pálya gumival nagy tempónál érdemes forszírozni, és amolyan félracsingokat használok elöl és 2 felett kicsivel tartom benne a nyomást mivel nem megyek gyorsan.
1,6-1,8! Erre gondolni sem mertem! De lehet, hogy kipróbálom így elsőnek! Amúgy melyik a püré?
Hmmm... na látod ezt még nem próbáltam ilyen formán. 2,3 hátul és 2-2,1 elől volt a leg extrémebb! De az elől 2 bárról valamiért visszamentem 2,2-re. Hátul, csak amiatt eresztettem lejjebb, hogy ne legyen ekkora ordenáré nagy különbség az eslő és a hátső nyomás közt.

Lehet, hogy akkor kipróbálom tavasszal így: 2 elől és 2,1 vagy 2,0 hátul.
Nekem a pürébe volt elol 1,6-1,8 igy nem volt az az erzesem egy szog utan mintha kicsuszna az eleje.

En is gumit keresek, pure nagyon bevalt de valami mas kene, lehet power3at teszek most ra. Pure 12ezerrel egy palyazassal most kopasjelzos
Most osszel te is itt voltal a mecsekben ?
ha a pályán jó volt én abból a nyomásról indulnék ki amit ott használtál. Aztán szép lassan emelni amíg nem kezdi azt ami nem tetszik. Szerintem hátra sok a 2,3 is ha nem 2 személlyel mész.
Furavolt de menteken felbarral is.
Te meg tudod hova űljé' a radiátor helyett..?!
Amúgy a hátsó papucsra nincs panaszom! Az 2,5 báron is tapadt mint a rágó! De az első...
Kiveheted a szelepet is.
Igen, ezzel játszom én is. Ha jól emlékszem akkor elől 2bar is volt már, hátul fixen 2,3-van. 2,5-ről indultam ahogy írták a láncvédőn.

Mennyek még lejjebb?
Én alapból utcán is kisebbel megyek mint az ajánlott.
lehet érdemes lenne kicsit játszani a guminyomással, a gyári értékek a gyárilag szerelt gumikra vannak kitalálva. Nekem anno a Corsa 3-ba kevesebb kellett és megszűntek a kis csúszások bizonytalanságok
Hát a pályán nagyon jó a rosso2, de évente 1x megyek pályára szezon kezdéskor, viszont közúton valahogy az eleje nekem nagyon bizonytalan.
És lehet van tuti tippem a kockátlanításra is.
Akkor ne add el a Rosso-t és probléma instant megoldva ráadásul ingyen
Köszi srácok! Szerintem kiesett nekem a PR. Egyre inkább úgy vélem, hogy én a puha, sport gukira leszek a fogékony, bármennyire is próbálom elkerülni őket a kopósságuk miatt.
Mint ez? : link
A tuzjelzo visitana.