Spiccen tolatok,allok piros lampanal,de sose volt kedvem a gyari geometriat cseszegetni.
Igaz csak utcan,maradt 3 mili a gumibol,a csizmam neha a nagy igyekezettol leert oldalt elol de a labtarto meg nem.(sv szerintem lejjebb van) no ilyenkor picit bef...ok mert nem termeszetes tolem az ilyen nagy tempo es visszabb veszek az orult rohanasbol.
Ideje egy kaucsringnek nagyon csak leszedem a torheto dolgokat.
Azért az a 20mm szerintem belefér. Ha a párom felül hátra közepes rugóerőre állítva a hátsó tagot, akkor kb ennyivel mértem kisebb magasságot. Ilyenkor már tökéletesen le tudom tenni a talpamat és sokkal könnyeb lesz tolatni is
Készítettek rólam fotót Kakucson és még bőven van helyem a lábtartó és az aszfalt közt, ha peremig döntöm a 160-as gumit, de ez Kakucs. A közúton ez még nem sikerült... Tehát... nemhinném, hogy közúton képes lennék olyat dönteni biztonsággal, mint Kakucson.
Azért köszönöm, hogy szóltál, de 40-50mm-ereket én sem szertnék süllyeszteni.
Szia!
Tegnap már kaptam egy érdeklődést az emelő felől és megígérte a srác, hogy ma hív. Ha mégsem tenné meg a további érdeklődést, akkor értesítelek. MEgpróbálok képet készíteni róla addig. Gondolom ő is szeretná látni hogy mit akar megvenni, ha jelentkezik...
Hát az ebayen láttam ilyet 7-8000 forintért, de még nem rendeltem meg. Megpróbálom egy cimbivel kivágattatni a gyári alapján. Ez a héten kiderül, hogy tud e nekem segíteni, ha nem akkor jön az e-bajről.
Szóval, picit hazudtam, hogy már le van ültetve. De le lesz az az tuti! Vagy a héten vagy mire megrendelem és megérkezik
szia
én is gondolkodom rajta mert ép hogy le ér a lában. gondolom kutyacsontot cseréltél, hol és mennyiért vetted a kutyacsontot ? nekem azt mondták, hogy amennyivel leültetem a hátulját ugyan annyival kell leereszteni az elejét is a teló száron. megváltozik a motor viselkedése is elvileg.
Szia Sanyi!
Hogy is volt az ültetés az első futóművel, amit mondtál mikor nálad voltam? Leültettem a gép hátulját 20mm-ert és gondolom elől is hozzá kéne lőnöm a magasságot, hogy tavasszal ne sok meglepetés érjen ezen a téren.
Ez csak a lámpa,hibádzik hozzá a műanyag fekete háta,meg az állító drótszerű bizbasz hozzá.Meg talán a kábelezés és a foglalat is.
Konkrétan 8 éve is belekerült vagy 30 rugóba.Ezen kívül.
Sziasztok!
A motoremelők.eu oldal megszűnt vagy mi lett vele? Ahol kifejezetten SVre lehetett központi emelőt venni. Valaki nemtud esetleg olyat eladót?
Illetve van egy külföldi oldal, ahol egy csomó motor fogyasztását írját az userek. Címét nem tudja valaki?
Jo muri.