Ááááá dehogy......ha cementet kell hazavinnem akkor az első csomagtartóra ami a kormány előtt van arra is teszek legalább 1-et, hogy ne kerekezzek hazáig.
Az, az újabbak tán már nem törnek le (erősítették talán?), de ha nem is törik le menet közben a segédvázat akkor is eltöri a hátsó merevítőnél. Nem kevés tapasztalat, saját is.
A hepco cucca talán a legerősebb, olyasmi ami nekem van, 1-2 cementeszsák 200+-ig még szállítható vele. A legjobb benne, hogy nem töri a segédvázat mint a többi.
Én egyiket sem tartottam be sosem. A régi SV-men (2005-2008-ig) egy saját magam által fabrikált tartó volt, igaz 2 évig, mert nem bírta a rezgést, és pár helyen elrepedt, de sosem hagytam el.
Most Nonfangó tartót, és dobozt vettem, ez sokkal stabilabb. Lehet terhelni, és menni vele. Talán nem repül le.
(piros a mostani)
Tavaszra szeretnék topcase-t a motorra.
Nézegettem a kínálatot, az egy sisakos dobozokra átlagosan 3 kg-os terhelhetőséget és 120 km/h megengedett sebességet írnak.
Mik a tapasztalatok ezekkel a megadott adatokkal kapcsolatban, nem túl óvatosak?
Gondolom gmail-és az email cím. Ott tud kérni új jelszót az alternatív email címre. Kérhet még kódot a telefonszámra smsben, de akkor át kell rakni a kártyát egy másik telefonba.
Van valami frankó fotó a tiédről?