Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy az lesz a vége.
Van valami frankó fotó a tiédről?
Csinálj egyet,pár hajlítás és heftelés.
Hát lehet, hogy marad a hátizsák.
Tudtam, hogy Babettád van. S rásegítesz, hogy le ne égjen a röpsúly. Félsz az SV-n.
Ááááá dehogy......ha cementet kell hazavinnem akkor az első csomagtartóra ami a kormány előtt van arra is teszek legalább 1-et, hogy ne kerekezzek hazáig.
És 1kerekezel vele?
A régi cementeszsákból a 2 zsák sok lenne, az tuti. :D
Az, az újabbak tán már nem törnek le (erősítették talán?), de ha nem is törik le menet közben a segédvázat akkor is eltöri a hátsó merevítőnél. Nem kevés tapasztalat, saját is.
Megkérik az árát a Hepco-nak.
A Givi szar?
A hepco cucca talán a legerősebb, olyasmi ami nekem van, 1-2 cementeszsák 200+-ig még szállítható vele. A legjobb benne, hogy nem töri a segédvázat mint a többi.
nah most talán csatolja.
+ pirosról
Én egyiket sem tartottam be sosem. A régi SV-men (2005-2008-ig) egy saját magam által fabrikált tartó volt, igaz 2 évig, mert nem bírta a rezgést, és pár helyen elrepedt, de sosem hagytam el.
Most Nonfangó tartót, és dobozt vettem, ez sokkal stabilabb. Lehet terhelni, és menni vele. Talán nem repül le.
(piros a mostani)
Sziasztok!

Tavaszra szeretnék topcase-t a motorra.
Nézegettem a kínálatot, az egy sisakos dobozokra átlagosan 3 kg-os terhelhetőséget és 120 km/h megengedett sebességet írnak.
Mik a tapasztalatok ezekkel a megadott adatokkal kapcsolatban, nem túl óvatosak?
Mire gondolsz?....amúgy minden vádat tagadok.
Le kell tagadni..............következetesen,mindent...............és be szokik jönni.
Akkor megvagy tárnoki bandita.
Ja, akkor énvótam......
A kollégák (Padre és Kobra) segítségével megoldódott gyorsan.
Gondolom gmail-és az email cím. Ott tud kérni új jelszót az alternatív email címre. Kérhet még kódot a telefonszámra smsben, de akkor át kell rakni a kártyát egy másik telefonba.
Én is eltűntem onnan 2008-ben. :)
Kistáska? Ha érted akkor Te voltál.
Biztos, hogy szerencse? ....persze könnyen lehet, nem néztem arrafelé jó ideje, de anno még nem volt.
Másnak nem lehet ekkora szerencséje hogy lánya van és Anita?
Már vagy 5 éve nem szereplek ott, de szerintem rám gondoltál csak nem autó hanem motormentés meg ilyenek.
Akkor nem Te voltál. :)
Csak a lányodról gondoltam, mert az Ő lányának is Anita volt a neve.