Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már persze ami az SV-ket illeti mert volt más is előtte és azóta...
Nem autómentőztem és nem volt régi kékem....volt régi feketém, volt N-es 1000-es, most S-es 1000-es.
Nem Te voltál Sanyi az SVmedia fórumról, akinek egy kék régi SV-je volt, meg autó-mentőztél? Ha nem, akkor bocs.
Kösz mindenkinek!...kész siker...
Van pár link ami segít rajtad, alap angol megy? Nem kell sokat tudni hozzá:

link

de van bemutató videó is :
link

De ha azt megcsinálod akkor minden ami a telefon belső memóriábjánan volt elszáll. Szóval csak az marad meg ami az SD kártyán van. De legalább nem kell szervizbe vinni, ingyen van, és frissül a telefon, gyorsabb lesz mert minden kipucolódik ami eddig rajta volt.
Alcatel Idol.
Hard reset, ezt bekapcsoláskor már megtudod csinálni. Utána max újra be kell állítani mindent a telón. Mondjuk az üzletben sem hinném hogy nagyon mást tudnának vele csinálni. Milyen telótok van?
Amúgy maga az android tiltott le nem is a készülék.
Pont alcatel, de a fő gáz, hogy a pin beütése után azonnal kéri a guglis belépést és addig míg az nem jó nem lehet a telón semmit sem csinálni. ...én jókat röhögtem amíg kiabáltak....mondjuk tegnap már kicsit untam.
http://martindob.hu/

Nekem itt van helyben. :)
A kicsi SV-re 44e volt téli kedvezménnyel + E betűvel, és papírokkal, folytással. Igaz a folytást kidobtam belőle. Így észrevesznek kocsiból, hogy jön valami. :D 1000-esre mivel csavaros szerintem olcsóbb. Dobj neki egy levelet.
Szia Sanyi, nem tudom milyen telefonról van szó, de talán minden Androidon működik a telefon resetelése, de az minden telefonon lévő adatot törölni fog. szóval talán egyszerűbb ha resetelitek a Google accountot. Ez a leírás egy Alcatelhez van, de más Androidoson is működhet:

http://support.three.co.uk/SRV...
Dóri sikeresen letiltotta Anita telóját , nem a pin-t hanem a képernyő feloldását próbálta túl sokszor így bekacsolásnál kéri a gugli fiókot amit persze már rég elfelejtett. Van erre más megoldás mint, hogy elmenni a t-hez és ott feloldatni?
Hol találom Martint? :)
Martinnak írj, csinál neked szép új dobokat. ;)
Sziasztok
Sport dobot keresek 1000sv-re ajánlatokat ide várom ha lehet képpel bodi24@citromail.hu
Aztapaszta... Elvinném egy körre az SV-n. Élvezné a rezgő hátsóülést.
Ez e.
Csavar?....mivótaz?
Nem baj csak a csavarperformanszról maradtál le.
B.U.É.K Mindenkinek, kicsit elkésve ugyan de sosem későn.... , nem voltam gép közelben idáig.
Ha innen nézzük így is mondható.
szóval belül is karbon mintás