1 jobb menet: 53,45mp 124km/h
2 bal menet: 52,60mp 106,5 km/h
3 jobb menet: 51,45mp 126,62km/h
4 bal menet: 51,45mp 112km/h
5 jobb menet: 51,50mp 136,4km/h
sajnálom és ami Veletek történt, szerencse hogy nem lett komoly bajotok. hihetetlen amúgy, hogy ilyen megtörténhet, biztos összetörtem volna a faszi fején a bukómat aztán bizonyitsa be hogy történt fizikai kontaktus.
Kakasdról annyit, hogy miután érdeklődtél árak után, nézd meg az új alkatrész árát is! Legalább négy embert ismerek akit nagyon átbasztak! Nekem is kellett volna lábtartó, ők a konzolra mondtak 13ezret, az új 12ezer! Érdemes körülnézni 4-5 helyen......
Ebből is látszik, h kép alapján ne vegyetek motort. A műszerfal teljesen K.O., a lámpa üvege betörött és a foncsor része is kettérepedt + a ház ugye, a hűtő meg annyira menthető, h 3 helyen ment át rajta valami egy fél tenyérnyi helyen és teljesen szétfoncsolódott
Nekem is volt egy buktám régebben ami a másik fél hibájából történt és nem ismerte el, engem elvittek a mentők a rendőrségen nem voltam a baleset után csak a papírt kaptam meg, senki nem kérdezett semmit. A mostani bukta nekem lezárult 3 hét alatt már kiküldték a szabálysértési bírságot 10000 igaz itt elismertem h én voltam a hibás.
Ha ügyesek a nyomozók hozzáteszem ők nem buták simán rájönnek az igazságra és ha nem tetszik a végeredmény akkor megtámadhatod ezt írták most nekem is
Szerintem az alsó része a teleszkópnak menthető a lámpa egész egyben van csak a háta szakadt ki a csavaroknál lámpatrató és műszerfal nak a háza.Hűtő bőven javítható azt hittem rosszabb lesz.
Mai kép. Nem is olyan vészes, ahoz képest mennyire lenn és benn volt az árokba. A tankon van 2 pici horpadás, a többi gyakorlatilag csak teleszkóp és tartozékai
Itt Pécs környékén : a Kakasdi bontósnak szerintem van motyója...nála érdemes próbálkoznod 20/9144286, vagy Baján 70/5008881. Esetleg ha pesten jársz a Ricsinél az Üllőin: 70/5850436
Mi a hátam az az izé a féktartályon?
Nekem szeptember első 3 hétvégéje lenne tökéletes a talira,addig sajons állandóan melóm van hétvégente.
Eladnám zsír új sötét púpos pleximet,mert nekem magas.03 utáni 650-re jó,de lehet,hogy 1000-re is jó.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
1 jobb menet: 53,45mp 124km/h
2 bal menet: 52,60mp 106,5 km/h
3 jobb menet: 51,45mp 126,62km/h
4 bal menet: 51,45mp 112km/h
5 jobb menet: 51,50mp 136,4km/h
Nagyon Sajnálom ami történt Veletek,remélem hamar felépültök.Bazze pedig mennyit kínlódtál mire összeállt a gép
Ha ügyesek a nyomozók hozzáteszem ők nem buták simán rájönnek az igazságra és ha nem tetszik a végeredmény akkor megtámadhatod ezt írták most nekem is
Most hirtelen ennyi jutott eszembe