Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a hátam... ez k.rvajó. Nekem is van olyan Csikló szorítóm, még az exemtől kaptam. Az enyémre az van írva, hogy: "Érj Haza"
Nem vált be a bubis plexi?
Mi a hátam az az izé a féktartályon?
Nekem a sisakodat add el. G*ci komoly.
Jano!

Nekem szeptember első 3 hétvégéje lenne tökéletes a talira,addig sajons állandóan melóm van hétvégente.
Sziasztok!

Eladnám zsír új sötét púpos pleximet,mert nekem magas.03 utáni 650-re jó,de lehet,hogy 1000-re is jó.

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Ára? Kép?
Gyári plexim van, agy sötétített bubis.
vanyek: adj valami elérhetőséget...
gyroli: nálam=Pomáz. Reggelig találd k hogy vigyem e be magammal.
megvannak a legjobb időim:

1 jobb menet: 53,45mp 124km/h
2 bal menet: 52,60mp 106,5 km/h
3 jobb menet: 51,45mp 126,62km/h
4 bal menet: 51,45mp 112km/h
5 jobb menet: 51,50mp 136,4km/h
sajnálom és ami Veletek történt, szerencse hogy nem lett komoly bajotok. hihetetlen amúgy, hogy ilyen megtörténhet, biztos összetörtem volna a faszi fején a bukómat aztán bizonyitsa be hogy történt fizikai kontaktus.
már írtam korábban, én is így jártam pesti bontóban. gyakorlatilag minden olcsóbb volt megrendendelve a suzukitól mint a bontóban.
Helló!
Nagyon Sajnálom ami történt Veletek,remélem hamar felépültök.Bazze pedig mennyit kínlódtál mire összeállt a gép
Kakasdról annyit, hogy miután érdeklődtél árak után, nézd meg az új alkatrész árát is! Legalább négy embert ismerek akit nagyon átbasztak! Nekem is kellett volna lábtartó, ők a konzolra mondtak 13ezret, az új 12ezer! Érdemes körülnézni 4-5 helyen......
Még szerencse ha a váz nem ment el,valszeg a kifli tuti hogy elgörbült ahogy a villát nézem!
Ebből is látszik, h kép alapján ne vegyetek motort. A műszerfal teljesen K.O., a lámpa üvege betörött és a foncsor része is kettérepedt + a ház ugye, a hűtő meg annyira menthető, h 3 helyen ment át rajta valami egy fél tenyérnyi helyen és teljesen szétfoncsolódott
SV 1000 S '03-'04-hez keresek váznyúlványt, váltókart, plexit,tanksapkát,
Nekem is volt egy buktám régebben ami a másik fél hibájából történt és nem ismerte el, engem elvittek a mentők a rendőrségen nem voltam a baleset után csak a papírt kaptam meg, senki nem kérdezett semmit. A mostani bukta nekem lezárult 3 hét alatt már kiküldték a szabálysértési bírságot 10000 igaz itt elismertem h én voltam a hibás.
Ha ügyesek a nyomozók hozzáteszem ők nem buták simán rájönnek az igazságra és ha nem tetszik a végeredmény akkor megtámadhatod ezt írták most nekem is
Gyere velünk!
Valakinek nincs kedve valami kisebb guruláshoz délután?
Szerintem az alsó része a teleszkópnak menthető a lámpa egész egyben van csak a háta szakadt ki a csavaroknál lámpatrató és műszerfal nak a háza.Hűtő bőven javítható azt hittem rosszabb lesz.
Mai kép. Nem is olyan vészes, ahoz képest mennyire lenn és benn volt az árokba. A tankon van 2 pici horpadás, a többi gyakorlatilag csak teleszkóp és tartozékai
Kakasd meg baja legalább itt van közel, ebayen meg nem veszek már semmit, csak olyat ami a kezembe van és azt mondom jó. Köszi
A lámpa meg a műszer nem menthető?Amúgy régiből rengeteg minden van ebay-on.
Itt Pécs környékén : a Kakasdi bontósnak szerintem van motyója...nála érdemes próbálkoznod 20/9144286, vagy Baján 70/5008881. Esetleg ha pesten jársz a Ricsinél az Üllőin: 70/5850436

Most hirtelen ennyi jutott eszembe