Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel mi még csak kiscsoportosok vagyunk, így szombaton megyünk Kakucsra
Bocs most néztem 2 vasdarabért drága a gyári inkább csináltass.
Cserélhetsz kutyacsontot is.Ha van lakatos ismerős pár ezrwesért le lehet gyártani is de gyáriban sem drága.
Köszi
Én annó vettem hozzá alacsonyabb ülést! Van gyári!
Ülés magasságot kellene valahogy csökkentenem,valami tipp?Köszi
Valaki E-ring vasárnap?
Engem is érdekel a dolog!
nálam is van néhány használható darab.......
én a következő 4 hétben alig érek rá, szóval nem tudok időpontot mondani. remélem olyanra teszitek, amikor épp jó lesz.
Tudsz küldeni privátba képet? Mert akkor kellene.... pont gumivásárláson töröm a fejemet.
Gyári tükör 12 700 Ft! Én most 9ezer valamennyiért rendeltem utángyártottat, a kuplung kar az meg 1700 körül van de az nincs raktáron! De az nem gáz annyira, mert a mostanit tom használni, csak kicsit hülyén áll! A tükör az égető, de azt küldik már postán! De azért köszi mindenkinek a segitséget.....
Nekem az ezresre kellett jobbos tükör, talán 6800,- ért vettem Pesten a Nagy Lajoson a Bosnyák tértől nem messze. Különösen nem érdekelt mennyire olcsó vagy drága. Kellett, volt raktáron, nekem meg nem volt időm többet nézelődni, telefonálgatni, bementem, megvettem.
Ez jó ötlet csak érjek rá...
Amire én gondoltam:Összefutunk,motorozunk,majd a megbeszélt helyen sátrat állítunk,nyársalás,sörözés,jókat beszélgetünk!Építő-leépítő jellegű ötleteket várunk!

Koncertet nem akarunk rendezni!(Egyenlőre!)
Eladó 1 pár Dragon Supercorsa utcára is használható versenygumi (120+180). Közepe még szinte érintetlen, szélein is van még bőven.
Irányár: 17.000Ft.
Nem vágom, h mi a program!
Ne viccelj,szerintem senki nem akar raj-sátrat hozni! Nyársaláshoz meg bográcsoláshoz gondolom tudnak ott eszközöket adni!?
Asátrak, meg ezek-azoknak nem ártana kisérő autó?
Mit jelent náluk a túratempó?
Urak,hajrá!Mondjátok az időpontokat,kinek mikor jó és valahogy összefésüljük a dolgokat!
Akkor mindegy.
Igen, de csak meló oda vissza!
Holnap motorozol?
Pontosan mikorra? Létszám, teló azt kíszen van!