Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg hogy mikó?
Nameg ki kéne találni hogy hol.
Ez nekem is tetszik,de én egy olyan opcióval megyek,hogy nem maradok sátrazni mert azt nem nagyon csippantom,hanem még aznap vissza is jövök.Egyébként benne vagyok az összeröffenésben,csak legyen meg a mikor.
Összeröffenésre visszatérve:én arra gondoltam hogy reggel találkozunk valahol,együtt elgurulunk valahova,(pl.:Mátra),sátrat verünk,nyársalunk,dumálunk jól érezzük magunkat majd másnap reggel go haza!
Koszi a tippet! Megkeresem oket is.
sziasztok

van egy kis olajam eladó ! katt : Castrol Power 1 Racing 10w50

érdeklődni lehet az itt lévő telefonszámon vagy a Nyíregyháza és környéke topicban !
Ajánlom Szabó Zsoltot Szentendrén (www.motorkarpit.hu). Az enyémet így csinálta meg:
Érdeklődnék hogy ha valaki szedett már szét sv s lámpát hogy célszerű neki látni?
szia, árakról nem volt szó.
nekem párszáz km után már fáj a seggem, nekem is jó lenne finomabb ülés. + nekem nagyon tetszik a piros/bordó ülés, amilyen az új, fehér fényezésű sv-khez jár(t). Sajna az ezüsthöz nem biztos h jól áll, szóval még én is gondolkozom...
z
Tenyleg szep munkak, mar a kepeken is latszik. Az araikrol tudsz esetleg valamit? Csak ugy kb. Nem lenne hulyeseg a gyari ulest kicsit kenyelmesebbe tenni
a motorkiállításon kint voltak, nagyon szépen dolgoznak.
a motorozz.hu-ról ismerem a tulajt, szimpatikus (júzernév: oldklu).
(ha jól tudom apja-fia cég, de lehet h tévedek. én az apát ismerem.)
motorozz.hu hír régről
Ha jóltudom 10-30, ott azt mondák ez a jobb. Én meg nem értek hozzá. Jó lesz nekem következő év elejéig, tovább úgyse lsz meg a gép. Csak betanuló motornak vettem. Nagyon nézegetem a 750es V2 Shivert
az jó ár, milyen olajat tettek bele?
Na megvolt a szimering csere és olajjal együtt a munkadíj volt egy 10es + 3600 a szimering
Hali,
Hallottatok mar errol a Tommot ulesatalakitasrol?
Valakinek van veluk tapasztalata?
Tommot
Nekem van egy ötletem találkozunk valahol azt jól megrugjuk neki valamerre csak úgy svsek módjára ( sanyi bkinges módjára)
Én igazából kérdeztem,hogy miféle összejövetel lenne.Ha egy délutáni,akkor nekem ez az ötletem.(A Citadella is egy parkoló,ott mit szoktak csinálni?Szerintem bármit.)Ha Neked van más elképzelésed,oszd meg velünk.
És mit csinálsz egy parkolóban?
Ez egy szombat vagy vasárnap délutáni összeröffenés lenne,mondjuk egy nagyobb parkolóban?Ha igen,akkor lehetne az ország közepéhez legközelebb eső valamiféle áruház parkolója a helyszín.Ez tűnik a legigazságosabbnak.....
Annyival nem olcsóbb, viszont többet elmegy a gel, szal még jobban is jár vele :p
Nekem volt pár Shoxos cuccom, sajnos nagyon nem csúcsminőség :(
Nekem kék-fehér-fekete berik van egyrészesbe de semmi gond nincs vele..A bogarat a feketével is összeszedném úgyhogy tökmindegy szerintem..
Nem rossz az a Shox, nekem valami miatt nem szimpi.
A fehér Berik meg kéne a halálnak.
Hát rohamosztagosnak nem öltözöm.
Kinőttem a stárvárszból.Esetleg a vödörfejű apuka fekete ancugja bejön de ammeg kényelmetlen.
Én motult használok és szerintem nem rossz.A felnit szerintem mindegyik összekeni márkától függetlenűl.
Ruhakérdés...Nekem Shox ruhám van.Nem a csúcsmárka de szerintem megteszi.Bőrből van 2 részes.Ha nagy a perec akkor tökmind1 milyen volt a ruha.Az én ruhám kényelmes van benne mindenhol protektor ahol kell és elég kedvező volt az ára.Bár mostanában a fehér Berik a menő motorosok ruhája
Akkor rábeszélem a havert a titániumra, neki kellett volna sima....