Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veszélyes, lehet velük menni, de simatura tempólesz, sokanlesznek utassal!
Néger, hálóditokén?
Hát akkor hajrá!Jó helynek tűnik!
Azért lehet, hogy nem véletlenül van egyedül azon a környéken......nem nagy üzlet főleg a nagy szalonoknak (általában a tulajok inkább pénzmosodának használják), de ha nincs arra más szerviz akkor valószinüleg nem is érné meg fenntartani, nyilván próbálta más is csak nem érte meg....
Hiszed vagy sem én szivesen csinálgatom (nám) a motort ezért gondoltam rá h ezzel kéne foglalkozni és h egy sikeres embert idézzek: " Válaszd ki a hobbyd és építs rá üzletet" mert csak azt csinálhatja az ember igazán jól amit tényleg szeret erre pedig az ember hobbya a legalkalmasabb a középszerűség meg kinek kell
Ha sok lóvém lessz én max csak úgy leszek és sokat motorozok dolgozzon a fene a sok alkatrésszel.
Egyszer ha esetleg sok lóvém lesz a Zweiraddal szemben csinálok egy suzukit bazzeg ami non profitba fog működni azt jólvan
Annyira bosszantó h hihetetlen és a poén a dologba h eleinte örűltem mint majom a farkának h egy helyről a dolgok zömét be tudom szerezni hozzá tezsem h jó áron, az emberünk segítőkésznek tűnt , mert egy hímnemű egyeddel beszéltem az ő száma van felrakva a netre is, a pina csak leírta a dolgokat másra úgyse jó (na jó az másra is persze csak nem egy márkaszervízben ) egyszerűen nekem az a magas h neki is érdeke h megváljon a dolgaitól vagy másként pénzt keressen szal ezért írtam hogy ezek minimum fogyatékosok.
Egyre inkább látom h ezzel kéne foglalkozni mert ilyen hozzáállású emberek mellett nem lenne nehéz korrekt piacot szerezni!
Egyébként a baj az h nincs konkurenciájuk és ezért megtehetik mert a paraszt nem tud elmenni máshova mert nincs... TISZTELET A KIVÉTELNEK
Ennyiféle alkatrészt tartani raktárra nem éri meg sajnos a készletfinanszírozás miatt.
A zweirad meg sajnos mivel irtó keresett a cucca és konkurencia gyakorlatilag nincs ezekben a tételekben szarik bele ki viszi el mert tudja ugyis pikk-pakk elmegy.
Ezért viselkedik gerinctelenül mert tudja hogy rá vagy szorulva.Ha lenne két három konkurens cég és megcsappanna a forgalma rögtön összekapná magát.
először is nyugodj meg. :-) már más motoros (meg egyéb) fórumon is leírtam, hogy ez a rendszerváltás előtti magyar kiskereskedelemből ittmaradt mentalitás. ja, hogy azóta felnőtt egy új generáció, aki akkor még nem is élt, de elvileg már az eladópult mögött tetriszezik? ugyan kérlek. fő alapelv: a jó ügyfél az elégedETLEN ügyfél, mert akkor az tutkó nem jön vissza mégegyszer. az pedig nem kell, hogy a kuncsaft visszajöjjön, mer' akkor foglalkozni kell vele. és addig se lehet aknakeresőzni, wiwen a bigéknek üzcsiket küldcsizni, meg jutubon baromságokat nézegetni egész álló nap. egyébként is kínos ha visszajön, mer' akkor biztosan kédezni fog vmit, amire meg nemtok válaszolni, mer' nem értek hozzá, mer' semmihez se értek, és egyébként is csak próbaidőre vagyok ott aztán úgyis elküldenek. (A másik amit imádok, ha ért hozzá, persze nálam jobban, és ezt érzékeltetni is kell (gyk hülyének nézni)). Én ezt szoktam meg még az előző rendszerben, és nagyon sokáig nem is tartottam meglepőnek, ez egy ilyen ország és kész. de most hogy már talán öregszem :), lenne igényem a korrekt kiszolgálásra, de valahogy továbbra is 1987-ben érzem magam. Amikor a vevő csak nyűg volt a "boltos" nyakán.
Én ezt úgy ismerem, hogy Béna gyereknek anyja veri ...
Ha nem mondod mi kő.A néma gyereknek az annya se érti....
mennyi a tükör, gyári?
én meg küldöm a tükörtalpat
Jobbos tükör az nekem is kéne ezt a vaterás dolgot érdemes megnézni mert olcsón adja és van több színben is kuplunkarja a tükör az necces az sehol sincs ahogy én nézegetem viszont van egy srác aki külföldről hozza az alkatrészeket zsír újakat olcsóbbanjobbos tükörre nekem 11800HUF és 10-14 napos határidőt adott meg nem tom mennyi a itthon és mennyi idő alatt van itt?
Na bazz.......most 10 perce rendeltem meg mindkettőt a biker-worldben!
Kuplungkarom van nekem is alu kivitel 1300.-ért viheted a jobbos tükör meg Odzsee-nek meg tükre.
Sugo-nál találtam egy bontott, lábtartó konzolt taposóval együtt, mást most nem tudtak adni! Jobbos tükör kellett volna még, meg egy kuplungkar!
Elütöttem egy Opel Vivaro-t! Jobbos kanyar után közvetlenül balra fordult egy földútra! A kanyar miatt már csak akkor vettem észre mikor elkezdett kanyarodni! Nem sok kellett h megálljak teljesen! Első keréken gurulva mentem neki, és ezért lett "csak" ennyi baja a motornak!
Csúsztál vele egyébként? a vaterán árulnak utángyártott karokat 2-4000 darabját nézd meg szerintem ez elég olcsó lábtartóból meg ugyancsak tudsz venni utángyártottat de ha gyárit akarsz nézd meg a sugómotors -nál és azok ott vannak a közeledben Baja nagyon korrektek csak jó tapasztalatom van velük
Jó, de azért mondom, hogy alapdolgok! Ezek érnek le először........szerintem ezekből kéne legyen raktáron! Aztán lehet, hogy csak én gondolom így.......!
Na mindegy, most egyszer összekukázom a bontókból, aztán télen ráérek várni három heteket!
Elmondom h szerintem mi a baj először is van alkatrész legalábbis én találtam de h mennyiért szal pl a fejidomtartó konzolt az mindenki a gyári új árán akarta adni vagy drágábban! a másik meg h lehet csak én vonzok a tuskókat de könyörgöm ha felhívom Zweirad Suzukit ahol vannak sérült alkatrészek fél órán keresztül diktálom a hülye picsájának h mi kellene, néha azt se tudja miről beszélek, pénteki napról van szó hétfőre igérnek árakat mailben szerdán rájuk csörgök h mi a szar van mire közli a gyerek h bejött valaki és elvitt mindent! ha nem kelett volna 20 dolog legalább akkor egyse és amikor beírom a googlebe pl sv lámpa akkor meg kidobja a zweirados honlapt és ott vannak az alkatrészek gondolom ha eladta volna akkor így kb 2 hét után már csak levenné nem ? szal normális az ilyen mert bár h is nézem nem értem ezt az egészet bár aztán rájöttem h ezek csak szellemileg sérült fogyatékos kis kretének lehetnek mert éppelmélyű ember ilyet nem csinál szerintem
Hát ha kotyog az eleje az szerintem nem jó ha tempos fékezésnél is koppan illetve érzet h mozog is és nem csak hallod h koppan akkor a kormány csapággyal lehet valami egyébként a fékbetét kicsit mozog és ha hátra tolod fékezel akkor elmozdul kicsi és mikor előre tolod és fékezel akkor meg visszaáll és ez koppan nálam legalábbis ilyen
Ne csodálkozz......amíg csak MZ meg Jawa volt könnyű volt alkatrészt tartani, de most még márkákon és típusokon belül évjáratonként is van eltérés az ilyen kis dolgokban is és hát ki tesz bele több millát alkatrészbe mikor lehet, hogy évekig nem keres senki olyat. Mondjuk az utángyártott cuccok azonnal vagy max 1-2 nap alatt megvannak.
Mondjuk lehet jól jönne egy hátsó lábtartó az 1000-esről de nemigen találtam csak a sima 650-es jobbosat.
2-3 hét alatt megjön simán külföldről is és akkor nem fizeted ki a jattot a kereskedőnek.
Pl:Az a kipufogó amit én rendeltem külföldről 145eft-ba volt idehaza meg 199eft-ba adta volna a danger..