Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát zoli nem tom nem tom nem tom! nem tudom megtartani a motort semmi képpen szal vagy törötten adom el vagy felépítve az előbbit próbálom meg először értelem szerűen van két törött fejidomom is mindegyikből hiányzik bassza meg uh azokat szerintem nem lehet megcsinálni de már kezd kikészíteni idegileg ez az egész
Itt van még ótvar spyke csak az ára nem ótvar..
www.euromotor.hu
Amúgy van egy eladó spidi bőrnadrágom akit érdekel..30eft-ba odaadom..
A Motul Road spray-t hogyért adod?
A Parillánál.
http://parilla.hu/
Az tény hogy Spyke, de szerintem kicsit ótvarul néz ki.
Amint biztos lesz h nem kell már küldöm is jelenleg ott tartok h ha megjön egy pár cumó akkor eladom sérülten a motort remélem minél hamarabb elviszik na nem akkor fel építem és akkor még lehet kelleni fog
Balu! Hol láttad ezt?
Én májusban 950ért egy k7es 650est vettem 6000kmerrel
Már nem az S-es oldalidom hanem az ülés alatti két idom amibe a kulcsot kell gyömöszölni.
Most így kicsit feltúrtam 2 ebay-t is az angolt meg a németet.3db fejidomot találtam az egyik törött volt de legalább olcsó a másik 2 meg aranyárban van 280-310 euroig.Így asszem jobban jársz ha javíttatod az idomot még ha pestre is kell felhozni.
Esetleg félve jegyzem meg még mindig a szekrény tetején van a komplett idom lámpával potom 45e postával együtt.

Nameg érdekes hogy láttam KB 6 tonna oldalidomot de fejidomot sehol.
Én most oldalidom beszerzésén töröm a fejecskémet de huvva olcsón kéne ha valkinek van egy pár jelezhetné.
tavaly július környékén vettem K3, 800EFt.
Hibalista: első gumit és fékbetéteket kellett rá venni.
Szóval a tükörtalp kell még neked?Csak mert,ha nem nekem nagyon jól jönne
SV szerviz csomag akció!

650: 3l Motul 5100 10W-50 olaj + HF 138 olajszűrő + 2 CR8E gyertya + Fuchs láncgél= 16.000Ft
1000: 3l Motul 5100 10W-50 olaj + HF 138 olajszűrő + 2 CR8EK gyertya + Fuchs láncgél = 17.000Ft
+ opció: gyári légszűrő = +7.000Ft
+ opció: K&N sportlégszűrő használt = +10.000Ft
Karácsony előtt egy héttel rendeltem a villahidat meg pár dolgot a Benkőnél.Február közepe lett belőle.A régi szentendrei úton lévő kereskedésben meg a lámpa hátsó részét mert a bontós nem tudott csak régit adni.Másfél hét volt tehát nagy a szórás, még az is beleszámít hogy szezon van vagy sem.

Amúgy szerintem épp hogy picit olcsóbban vettem a gépet a sok alakítással is egy 06-os 6e Km el még most is 1-1,1 mila körül fut vagy picit több.És tényleg nem volt szétütve.Már a fejidomon kívül.
Az nem elfelejtés volt, hanem az ami nálam, csak ezt nem veri senki nagy dobra :)
Én már jártam úgy a budapesti Ful Gas-nál hogy elfelejtették leadni a rendelést, 3 hét után telefonáltam rájuk.
Azóta rendelek mindig a Hollósnál, elég korrektek.
Ez nem így működik, de a mai világban sajnos sok a tartozás. amíg a szalon nem fizet ki mindent a magyar suzukinak nyista alkatrész. ezért vártam én egyszer majdnem 1 hónapot. Amúgy ha nincs a németeknél akkor alapból 3 hét mire ideér.
Nem normális, szerintem egyszerűen elfelejtette megrendelni, vagy leszarta. Én már megfigyeltem, ha motort akarsz venni kinyalják a segged, de ha kéne valami apró alkatrész tojnak rá.
Nem akartam olaszból behozottat, ez meg magyarországi 18ezerig vezetett szervízkönyves, szinte hibátlan állapotú.

Egyébként meg csak ilyen lelakott szarok voltak ebben az árban az újból.
De hallod ezt már nem hiszem el h nem találok hozzá egy k..rva fejidomot meg lámpát csak horribilis összegért meg ma a suzukinál is kivitték az agyam erősítse meg valaki h ez normális múlthét hétfőn rendeltem le az alkatrészeket és még sehol a srác mikor felvette a rendelést azt mondja nem valószínű h péntekre meg lesz most meg már csütörtökről gagyogtak de szerintem akkor se lesz meg hogy rohadjanak meg
Jó drágán vettétek a gépeket :D
Már tavaly év elején is 800 körül mentek a 2003-2004-esek.
volt....már 2 éve abbahagyták, nem érte meg.....
Nekem 780 volt a 2001-es tavaly augusztusban.
akkor lehet h épp ideje lenne csinálni egyet
szerintem kifejezetten és csakis sv-vel foglalkozó bontó nincs.