Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Váltó,fék és kuplungkart sikerült betárazni taiwanból meg USA-ból olcsón.Az nem ügy 2 hét alatt megvan.Fékpedál meg lábtartó nemigen van ott sem csak tuning.
Bár az nem hegeszthető ideiglenesen?
Gyerekek, kívánom, hogy soha senkinek ne kelljen alkatrész a mocijához! Imádom ezt az országot........alapdolgok (lábtartó, tükör, sbt), amik először törnek egy motoron, senkinek nincs, mindenki rendelésről beszél meg két-három hetekről! Szégyen.......
én se maradnék sátrazni, de azért mennék.
Ugyan ilyen az én SV-m is nyugi
Hello Valaki Sármellékre?

2009.08.16-án vasárnap 09:00 órától kerül megrendezésre Magyarország egyik legjobb minőségű pályáján Sármelléken a Fly Balaton reptéren a VII. Fly Balaton Gyorsulási Verseny és Xtrem Day!

Kapunyitás: 09:00
Gyorsulásra nevezés: 10:00-15:00
Döntők: 18:00

Néhány program...

-1000LE-s Chevy Nova Dragster
-Drift
-Drift taxi
-Streetfighter show
-Pocket race
-Lábad derby futóverseny 402 méteren

Belépő: 1400HUF
Nevezési díj: 1000HUF
Drift taxi: 3000HUF

A gyorsulásra az előnevezéseket a flygyorsulas@gmail.com címre várjuk 2009.08.15. 00:00 óráig.
Szeretettel várunk mindenkit.

Rendezőség
Szevasztok! Szeva Hentes! csak épp idepillantotam ez a CSászári kocsma télleg makulátlan!
http://www.t-motor-sidecar.com...
Ajánlom mindenkinek!
Nem biztos hogy otthon vagyok hétvégén, szólok majd.
A GSR-esek nem küldik nagyon durván?
Most vasárnap Taolca a GSR-esekkel?
Gyerekek Császár a megoldás Henryk bari puba! Van sátorozási lehetöség, kaja pija,minden amit akartok. Megszervezem, ha van rá igény!
Én is örülök, hogy látom az írásod.
Szia, örülö, h látlak!
Tréfáltam,döntsön a többség!Füves placc kéne valami szép helyen!(Szerintem!)
Nekem meg csak a sátrazós,sörözős,nyársalós a jó és punktum!
Nekem augusztus teltház. Hacsak nem hétközben...
Amúgy nekem jó a sátrazós buli, jó a motorozós buli, jó a pizzázós buli, de ne egy parkolóban álljak már a semmi közepén kitikkadva :)
Ez meg mit jelent?
Szega!
Valami füves placcot szeretnétek?
Megnéztem...Úgy néz ki úgy van ahogy mondtátok.Nekitoltam a mocit a falnak (csak az első kereket persze)és úgy nyomkodtam a lefelé a telót.Normális hangja volt.Hogy én mekkora hülye vagyok.
Én a fiatalabbat ismerem, régen SV-s volt. Szépen dolgoznak de nem olcsón :)
a féktárcsát rángasd meg és ugyanezt fogod hallani.. van egy kis holtjátéka.. gondolom a hőtágulás miatt... nem kell beszarni semmi gond
Nekem is csinálja,a fék adja ezt a kottyanó hangot,no para...
Szemmel láthatóan nem görbe...
Hali!
Valami mindtha kottyanna a suzuki elejében amikor ráülve tolom és behúzom a féket(akkor ugyebár bebólint az eleje).Minden csavar szoros megnéztem.Esetleg okozhatja a villaszár görbesége ezt a fura érzést?
Elméletben jó.Mikor is van az.
Javaslatokat is ne csak kérdéseket...

Esetleg augusztus utolsó hétvégéjén?