Magyarhertelendről kikanyarodva Magyarszék felé az előttem haladó II Golf személyautó éppen elindult előttem, én mivel ugyan abba az irányba haladtam, mentem utána. Meg akartam előzni már át is tértem a szembejövő sávba mikor elkezdte rángatni a kormányt a golfos elég erősen, ekkor még nem voltam mellette, rögtön lassítottam is értelmetlenül állva a dolog előtt. Majd hirtelen vissza menet a menetirány szerinti oldalára és szabályosan tovább haladt én ekkor nem tértem még vissza a saját sávomba, a szembejövőbe mentem tovább. Gondoltam észrevette a tükörben, h előzni szeretnék és így már mehetek. Mikor mellé értem ismét elkezdte rángatni a kormányt és nekem jött oldalról. Annyira megbillentette a motoromat, h sajnos az árokba estünk. Az utasomnak és magamnak is enyhe fájdalmaink voltak, amik mint kiderültek nem is enyhék. A Golfos megállt és segíteni próbáltak, sűrű elnézés kérések közepette. A golfban 2 férfi és egy nő utazott. Mint kiderült a sofőr az ittas volt és azért rángatta a kormányt mert a kerékcsapágyakat ellenőrizte épp, mert autószerelő és szerinte azt ilyen körülmények között kell végezni. A balesetért a felelősséget rögtön elismerte, és mondta, h kitölti a baleseti bejelentőt. De mivel történt személyi sérülés, így ez elmaradt, mert a rendőség intézkedik ez ügyben. A rendőrség sajnos nem állapította meg egyértelműen, hogy történt ütközés a 2 jármű között, így nem tartja bizonyítottnak, az egészet. Hiába mondta a baleset után, a hölgy utas, h valami nekik ment Ő érezte, ez sem számított...
Nehogy ennyiben hagyd!1.ittas volt=még ha nem is ért hozzád csak kivágott eléd már akkor rá lehet húzni a vizeslepedőt,2.az utasa is azt mondta valami hozzáért és a te utasod is tanúskodik=biztos hogy rá tudod húzni a vizeslepedőt!
Sajnálom az egészet,mihamarabbi gyógyulást!Ha esetleg segítségre van szükséged szólj bátran mert rengeteg ismerősöm van az orfk-n és a brfk-n is!06304604073
Ja,és ha nem a javítás mellett döntessz akkor lehet hogy vevő lennék az sv-re!
És ez mért nem nyom semmit az eljárásban.Ha simán megy és kikapják szondázásra akkor elmarasztalják ha balesetet okoz akkor nem?
Ebből nincs büntipénz vagy mi?
Közuti veszélyeztetés ittasan vezetni.Nameg ott a zéró tolerancia.
Most beszéltem okosokkal és nincs mit tenni... A Golfban ülő nő is mondta, h nekikjött valami ez a dura! De nincs nyom! Buktam az egészet. Barátnőmet sajnálom igazán, meg a motort majd magam....
Egyébként oldalütközéskor,a lábaddal érintkezhetett az autó,a motoron és az autón hiába is keresnének bármit,nem találhatnak nyomokat.Engem egyszer a bal lábamnál fogva toltak ki egy körforgalomba....
Észnél legyél Roli, ez a csapatbárkit szivesenlát és fogad, ha kedved van hívj és egyeztetünk idöpontot! Egyébként ezeknek a srácokkak és az SV-ekkel együtt voltunk már Szlovákiába ,
Hűűűűűű.Nem semmi.Hát rossz látni az árokban a motort.
Váz sérült?
Ha nem akkor azért annyira nem vészes csak pénzbe kerül a dolog.
A rendőrök meg jól elkúrták.Én beperelném polgári peres eljárással.
Szia Henti!
Most néztem a GSR-en , hogy elég sokan vagytok.
Meg mondom őszintén nem szívesen furakodnék be egy frankón összeszokott csapattal egyedüliként teljesen ismeretlenül.
Semmi nem látszik, valszínű a testemmel felfogtam az ütést és így nincs nyom se. Jaa azt nem írtam, h a faszi a kerékcsapágyat ellenőrizta a kocsin, azért rángatta a kormányt. Ezt a rendőröknek isbevallotta, és ez se ér semmit....
Legelőször: Sajnálom cimbi azt ami Veletek történt és jobbulást kívánok mind a kettőtöknek.
Az autón semmi nem látszódott? Azon semmi nyom nem volt, hogy összeért a két jármű?
na srácok! A kérdésem a mai nap után, h motorozzunk-e valaha is vagy sem? Elkezdtem előzni egy II-es Golfot olyan 80 km/h val, mikor elkezdtem az előzést elkezdte rángatni a kormányt mint egy őrült, gyorsan fék és nézni, h ennek meg mi baja van. Gyorsan viszarántotta a kormányt a saját sávjába, gondoltam észrevett.... Elkezdtem hát ismét előzni, mikor melléértem, ugyan úgy elkezdte rángatni a kormányt nekem is jött... a végeredményt látjátok. Barátnőmmel voltam Az árokba észheztértem, gyorsan mentem barátnőmhöz, csak a csuklója fájt kicsit. Mint kiderült eltörött neki Nekem a vállam fájt csak egy kicsit akkor (most már nagyon) kificamodott egy izület és lehet meg kell műteni, majd a röntgen megmondja.
Na a baleset után. A faszi megállt és jajj ajjajj bocsánat mi bajotok lett? stb... Baleseti helyszinelés sajna nem mutatta ki h összeért a 2 jármű így buktam az egészet! Sztetek ez normális dolog? Úgynézki eljárár is indul ellenem mert barátnőmm megsérült. Aztán kiderült, h az ember ivott aki vezetett... De ez SEM számít mindaddig, amíg nincs fizikai kontaktus a 2 jármű között. Beszarok... 1 hónapja vettem. És ennyi volt a motoros hadjáratom
A gép eleje TK-s. Várom az ajánlatokat illetve ötleteket
Magyarhertelendről kikanyarodva Magyarszék felé az előttem haladó II Golf személyautó éppen elindult előttem, én mivel ugyan abba az irányba haladtam, mentem utána. Meg akartam előzni már át is tértem a szembejövő sávba mikor elkezdte rángatni a kormányt a golfos elég erősen, ekkor még nem voltam mellette, rögtön lassítottam is értelmetlenül állva a dolog előtt. Majd hirtelen vissza menet a menetirány szerinti oldalára és szabályosan tovább haladt én ekkor nem tértem még vissza a saját sávomba, a szembejövőbe mentem tovább. Gondoltam észrevette a tükörben, h előzni szeretnék és így már mehetek. Mikor mellé értem ismét elkezdte rángatni a kormányt és nekem jött oldalról. Annyira megbillentette a motoromat, h sajnos az árokba estünk. Az utasomnak és magamnak is enyhe fájdalmaink voltak, amik mint kiderültek nem is enyhék. A Golfos megállt és segíteni próbáltak, sűrű elnézés kérések közepette. A golfban 2 férfi és egy nő utazott. Mint kiderült a sofőr az ittas volt és azért rángatta a kormányt mert a kerékcsapágyakat ellenőrizte épp, mert autószerelő és szerinte azt ilyen körülmények között kell végezni. A balesetért a felelősséget rögtön elismerte, és mondta, h kitölti a baleseti bejelentőt. De mivel történt személyi sérülés, így ez elmaradt, mert a rendőség intézkedik ez ügyben. A rendőrség sajnos nem állapította meg egyértelműen, hogy történt ütközés a 2 jármű között, így nem tartja bizonyítottnak, az egészet. Hiába mondta a baleset után, a hölgy utas, h valami nekik ment Ő érezte, ez sem számított...
http://www.origo.hu/itthon/200...
Sajnálom az egészet,mihamarabbi gyógyulást!Ha esetleg segítségre van szükséged szólj bátran mert rengeteg ismerősöm van az orfk-n és a brfk-n is!06304604073
Ja,és ha nem a javítás mellett döntessz akkor lehet hogy vevő lennék az sv-re!
Ebből nincs büntipénz vagy mi?
Közuti veszélyeztetés ittasan vezetni.Nameg ott a zéró tolerancia.
Nagyon sajnálom a történteket, jó, h komolyabb bajotok nem esett!
Váz sérült?
Ha nem akkor azért annyira nem vészes csak pénzbe kerül a dolog.
A rendőrök meg jól elkúrták.Én beperelném polgári peres eljárással.
Most néztem a GSR-en , hogy elég sokan vagytok.
Meg mondom őszintén nem szívesen furakodnék be egy frankón összeszokott csapattal egyedüliként teljesen ismeretlenül.
Az sem ér semmit, hogy ivott és hogy balesetet okozott ?!?!
Mi kell ahhoz , hogy eljárás legyen?
Még jó, hogy nem lett komolyabb bajotok, de az sv eléggé odavan.
Ha lett volna erőm biztos szájbavertem volna az ürgét!
Az autón semmi nem látszódott? Azon semmi nyom nem volt, hogy összeért a két jármű?
Na a baleset után. A faszi megállt és jajj ajjajj bocsánat mi bajotok lett? stb... Baleseti helyszinelés sajna nem mutatta ki h összeért a 2 jármű így buktam az egészet! Sztetek ez normális dolog? Úgynézki eljárár is indul ellenem mert barátnőmm megsérült. Aztán kiderült, h az ember ivott aki vezetett... De ez SEM számít mindaddig, amíg nincs fizikai kontaktus a 2 jármű között. Beszarok... 1 hónapja vettem. És ennyi volt a motoros hadjáratom
A gép eleje TK-s. Várom az ajánlatokat illetve ötleteket