Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítségért fordulok bárkihez, aki eléggé ért a motorokhoz! Nyaralni voltam 6 napot, és ma jöttem haza késő du. és a motorom ( SV 650 S 2004) nem igazán akar beindulni, első indításra beindult majd abban a másodpercben le is állt. és innentől kezdve nem bírom beindítani, forgatja az aksi, de csak forgatja és nincs tovább!
Kérdés, hogy mi baja lehet, gyertyára tippelek én, de a fene tudja köszi a segítséget előre is!
Áh még csak igyekszem életben maradni.Utána jön a többi.Szép lassan.Nem erőlteltem mert elesek és az szánalmas látvány.Meg ilyen idősen a csontok sem forrnak össze gyorsan.
vadaszpeti@freemail.hu (emil vagy MSN ugyan az mindkettő)
Egy jó kanyar vagy egy jó körforgalom és akár meg is lehet a dolog.. Mondjuk nekem még csak a gumit sikerűlt letennem egy pár helyen szélig..Érdekes a jobbos kanyarok jobban fekszenek nekem mint a balosak..
Hát a sv650s nemsokkal megy jobban mint 200.Hacsak meg nem pisztergáltad. Alattam 210,bár én elég bölek vagyok...
Messze vagyok ettől mint mókus a CHIO székháztól.
Kérdezd majd meg tőle hátha tud mást is.
ÚRCSÜCSÖK! Nagyon jó feeling a térdet lerakni pályán! Euroring Rulez!
A plexi amit árulok az az övénél magasabb.Az ő plexijét törtem szarrá a garázsban mikor ledől sztenderről a motor
Ha már sisak a Bayard Hawk-60 ról vélemény?Öcsémnek vettem egyet akcióban 20e ért.
Itt a linkje a cuccainak.Az a plexi kísértetiesen hasonlít arra amilyen az enyém volt de kérdezd meg hátha tud másmilyet is.Egy próbát megér..
plexi
Jajj tudom ki az!

Debreceni gyerek.
Na ez előző pleximet tőle vettem
Nekem még annál is alacsonyabb kéne sajna.
Ő kintről hoz be plexiket,beszélj vele mindjárt előkeresem az elérhetőségét.Én tőle vettem olyan plexit mint a tiéden van csak azért kérdeztem..
Nem tom ki az a Gulyás Gabi.Én ezt egy motoros boltban vettem.
Ez a Gulyás Gabi plexiket gyárt?Nem gyárt Puig replikát véletlenül a Puig árának a felért?
Nincs neki valami elérhetősége?Web oldal vagy ilyesmi?
Má aszittem hogy folyik és felissza az anyagot.
Jobb mintha a fényezés bánná.
Most néztem az Ebayen olyan grafikával mint a tiéd 130 Euro+ 25 Eur a posta!
A 999Nx az odabasz...
A sisakot két évvel ezelőtt a motorkiállításo akciósan 30 rugattyúért vettem.A sötét plexi még egy 10-es volt hozzá.
Annyira biztos nem jó márka mint a nagy neves gyártóké,de a vele egy árkategóriában lévőknél talán valamivel jobb.Előtte nekem Laser-em volt ugyanilyen árban.Annak nem volt kivhető a bélése és szerszám kellett a plexicseréhez.A marushin kivehető,mosható bélésű és egy mozdulat a plexicsere.Jól szellőzik és a grafika mindent visz.Japán buzi vagyok úgyhogy ennél jobbat nem is találhattam volna.Ha ezt elhazsnálom,akkor gésásat veszek
Vannak ennél drágább sisakjai is,az enyém csak a legalapabb változat.
Ez a Gulyás Gabi féle plexi?
Köszi a linket
Viszont árakat nem láttam. Mennyiért vetted, ha szabad megkérdeznem. Nem ismerem ezt a márkát. Jók a sisakok?
Ja az egy Monster Energy-s csuklószorító.Mindenki megkérdezi,hogy mi az.Én csak dísznek használom me raj vagyok
Ez a plexi nem vált be,de ezt a múlt héten vettem.A régit meg szilánkosra törtem a garázsban
Nekem alacsonyabb kell.Szerintem kénytelen leszek nézni Puig-ot vagy valami hasonló márkásat 20ezeré
Sziasztok.
Keresek Suzuki SV1000s 2006 os lengővillát, és hátsó kereket elfogadható áron.Egyenlőre csak az ára érdekel, ha elfogadható megveszem.Ami még lényeg hogy szerintetek be lehet e szerelni 2006 os SV 650 S be?Kicsit instabil 200 Km/h és afölött .
Mail ba : fulesman@citromail.hu
BB Köszi a segítséget.
Vehetsz te is:
http://www.marushin.hu/
http://www.marushin-helmet
s.jp...

Nem túl drága és az összesnek elég komoly japán mintázata van.Neten is tudsz rendelni,csak beírod a keresőbe,hogy Marushin.
Na a bubis ott van odzsee-jé :)
A gyárit 5-ért viheted.