Segítségért fordulok bárkihez, aki eléggé ért a motorokhoz! Nyaralni voltam 6 napot, és ma jöttem haza késő du. és a motorom ( SV 650 S 2004) nem igazán akar beindulni, első indításra beindult majd abban a másodpercben le is állt. és innentől kezdve nem bírom beindítani, forgatja az aksi, de csak forgatja és nincs tovább!
Kérdés, hogy mi baja lehet, gyertyára tippelek én, de a fene tudja köszi a segítséget előre is!
Áh még csak igyekszem életben maradni.Utána jön a többi.Szép lassan.Nem erőlteltem mert elesek és az szánalmas látvány.Meg ilyen idősen a csontok sem forrnak össze gyorsan.
Egy jó kanyar vagy egy jó körforgalom és akár meg is lehet a dolog.. Mondjuk nekem még csak a gumit sikerűlt letennem egy pár helyen szélig..Érdekes a jobbos kanyarok jobban fekszenek nekem mint a balosak..
Nem tom ki az a Gulyás Gabi.Én ezt egy motoros boltban vettem.
Ez a Gulyás Gabi plexiket gyárt?Nem gyárt Puig replikát véletlenül a Puig árának a felért?
Nincs neki valami elérhetősége?Web oldal vagy ilyesmi?
A sisakot két évvel ezelőtt a motorkiállításo akciósan 30 rugattyúért vettem.A sötét plexi még egy 10-es volt hozzá.
Annyira biztos nem jó márka mint a nagy neves gyártóké,de a vele egy árkategóriában lévőknél talán valamivel jobb.Előtte nekem Laser-em volt ugyanilyen árban.Annak nem volt kivhető a bélése és szerszám kellett a plexicseréhez.A marushin kivehető,mosható bélésű és egy mozdulat a plexicsere.Jól szellőzik és a grafika mindent visz.Japán buzi vagyok úgyhogy ennél jobbat nem is találhattam volna.Ha ezt elhazsnálom,akkor gésásat veszek
Vannak ennél drágább sisakjai is,az enyém csak a legalapabb változat.
Ez a plexi nem vált be,de ezt a múlt héten vettem.A régit meg szilánkosra törtem a garázsban
Nekem alacsonyabb kell.Szerintem kénytelen leszek nézni Puig-ot vagy valami hasonló márkásat 20ezeré
Sziasztok.
Keresek Suzuki SV1000s 2006 os lengővillát, és hátsó kereket elfogadható áron.Egyenlőre csak az ára érdekel, ha elfogadható megveszem.Ami még lényeg hogy szerintetek be lehet e szerelni 2006 os SV 650 S be?Kicsit instabil 200 Km/h és afölött .
Mail ba : fulesman@citromail.hu
BB Köszi a segítséget.
Segítségért fordulok bárkihez, aki eléggé ért a motorokhoz! Nyaralni voltam 6 napot, és ma jöttem haza késő du. és a motorom ( SV 650 S 2004) nem igazán akar beindulni, első indításra beindult majd abban a másodpercben le is állt. és innentől kezdve nem bírom beindítani, forgatja az aksi, de csak forgatja és nincs tovább!
Kérdés, hogy mi baja lehet, gyertyára tippelek én, de a fene tudja köszi a segítséget előre is!