Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki esetleg tud segíteni alkatrész beszerzésben? Elejéről kellene minden ami a villán van (2 villa, műszarfal, lámpa, fékkar)+ egy hűtő ezek a biztosak a többit meg majd ma megnézem részletesen
Hát szerintem annyi szabályt szegett meg hogy valamit rá lehetne verni.Először is ha átment a felezőn akkor az előzés szabályait mert ugyen van ilyen kitétel hogy a megkezdett előzést a megelőzöttnek elő kell segíteni akár fékezéssel is.De szerintem a kacsázásba is bele lehet kötni és ott az ittasság meg hogy forgalmas helyen nem szokás futóművet vizsgálni.
Az a baj, h addig míg le nem zárul a nyomozás, vagyis min 3hó. addig nemtudok lépni semmit. Hisz miért? Lehet kihozzák bűnösnek a Golfost, nekem csak a helyszinelő mondta, h ez halott ügy lesz valószínű. A szakértő dönt mindenben
Helyesen:ürge=Citellus Citellus!
Itt van minden feketén fehéren a wikipédia nem hazudik köszönjük Citellus ( megfejtettem h mit jelent a citellus=ürge )
Így van
0,51 ezrelék felett szabálysértés,0,8 ezreléktől bűncselekmény az ittas vezetés!Nem értem,mi nem világos a zsarúknak?!?!?
Komló az egy trágya telep amennyire én tudom biztos nem a legnagyobb ászok dolgoznak ott. A srácok nem akartak melózni ennyi...
Egyébként ha bebizonyosodna h ő volt a hibás (egy korrektebb eljárásban) akkor a fazon tényleges letöltendőre is számíthatna vagy te buksz nagyot vagy ő mindenképp próbáld meg hétfőn hívd fel az ügyészséget mond el h mi történt h súlyos akár halálos kimenetelű is lehetett volna baleset, azt h mit állítanak a rendőrök mond h véleményed szerint itt igen komoly eljárársi hiba történt és amennyiben lehetőség van rá szeretnéd kérni hogy az ügyészség vizsgálja felül az esetet. Ha ez nem megy ( kizártnak tartom) akkor kérj infót h mit lehet ilyenkor tenni. Ja és írd meg h hogy sikerült majd
Semmiféle körzeti megbízott nem volt. Helyszinelők Komlóról elég hamar, majd a rohammentő, amjd még egy rendőrkocsi, utána engem már vittek a kórházba....
Már elnézést,de a csapágyat elsősorban csápos emelőn ellenőrizzük!(vagy forgalomtól elzárt úton,zárt telep vagy ilyesmi.....)
Ja, nem, én ezzel nem akartam semmit sugallni...de, eddig tényleg normális volt, akárhányszor megállított...Persze, lehet, hogy már nem is ő emberünk...
Ez nem szabad h szubjektív legyen ezekben az esetekben tények vannak és pont nem egyszerű a helyzet az biztos de azért érdemes megpróbálni egy két dolgot a rendőrséget az ügyészség vizsgálhatja ezért érdemes ott érdeklődni
Nemtudom...Pedig, a Hertelendi körzeti megbízott mindig korrekt volt a motorosokkal...
Mert az normális dolog h így próbálgatja valaki kotyogó csapágyat ez olyan mint amikor elöz valaki te félrehúzod a kormányt h elkerüld a frontális ütközést és persze ilyenkor nem a szembenjövő elöző a hibás ő megússza mert nincs ütközés a két autó között egyébként mi rosszat írtam az előbb? na mindegy
Nem a joggal van baj hanem a jogalkalmazókkal BARANYA MEGYEI ÜGYÉSZSÉG szerintem ha valaki ittas bár mi történt ő a hibás ugyanis nem lehetett volna ott a rendőrök is biztos számíthatnak büntire ugyanis a jog nem tudása nem mentesít a felelőségre vonás alól és a topa rendőrök nem tudják a jogot ez tuti ezért kell elmenned az ÜGYÉSZSÉGRE ne a rendőröknél reklamálj mert azok megvédik egy mást de ha odamész vigyél magaddal egy diktafont vegyél fel mindent jól jöhet még az eljárásnál biztos h nem fognak betartani minden előírást és utána menny az Ügyészségre és mond el h semmibe vesznek
mint ahogy írtam 3an voltak a golfba, olvasd el mielőtt ilyet írsz.
Az elég kemény sztori hát hallod azt a köcsögöt le kéne lőni. Semmiképp se hagyd a dolgot annyiba szerintem! egyedül utazott a fazon? mert ha igen akkor ketten tanusítotok egy ellen mindenképp felkeresném az ügyészséget és megkérdezném h mit lehet tenni a rendőröket fel kéne jelenteni. Mindenképp jogi úton nézz utána mit lehet tenni ha úgy nem megy akkor illegálisan. Ha a faszi veszélyes körülményeket alakított ki a forgalomba és ezért keletkezett baleset az akkor az ő hibája. Menni menni menni nonprofit jogsegély szolgálatok esetlegesen vagy speciálisan ilyen ügyekkel foglalkozó akárki. Minél több embert kérdezz meg.
Ha lenne egy pici karc is a kocsin nem lenne ügy eleve! De nincs. A rendőrség részéről nem bizonyítható az eset. Vagyis akár oda is vehettem a motort... Nevetséges a magyar jog! sárgán áthaladni ott kötelező adni a 100E-es csekket. Itt baszni mindenre...
Hát, igen..kb akkor lehettünk arra..szerintem Orfűn a Szomjas Vándornál találkoztunk is...basszus, totális együttérzésem...
Ezeket mind elmondhatod majd a rendőrségen is a közlekedési előadónál,mert úgyis menni kell majd vallomásfelvételre!És ha a barátnőd is ott volt amikor a nő ezt mondta akkor nyert ügyed van mert tanúskodik!Ebből nem szállhatsz ki vesztesen!
ez kereken 14.00kor volt. Nagyon sok motoros volt ott
2 éve én úgy jártam hogy az előttem utcába forduló jármű visszatolatott mert jött vele szembe egy másik autó és nem fértek volna el!Próbáltam kikerülni de már nem tudtam!Engem hoztak ki hibásnak pedig az öreg autója ráadásul rükvercben volt a baleset után is és erről még fénykép is készült!A szép még az egészben hogy az öreg 78 éves volt és két hét múlva járt le a jogsija amit utána meg sem hosszabbítottak neki!Nekem kb. 500e Ft. volt a károm neki 50e Ft.!
A kis geciládája! Milyen ember az ilyen?
Megsérültetek, leamortizálódott a moci eleje, a legkevesebb az lenne, hogy elismeri a dolgot és fizet a biztosító.