Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy valamit még nem is kérdeztem tud valaki sv bontóról az országban? lehet h nincs is?
1000-nek jobb a futóműve alapból oda ha nem vagy ólomnehéz elég max a sűrűbb telolaj.Teljesítménynövelés dob+szűrőn kívül nem éri meg akkor már inkább hagytad volna meg az RSV-t.
Ha mindwenképp 650-lenne az anyagiak miat akkor a futóművön segít egy erősebb rugó+olaj előre hátra meg egy Gixxer rugóstag.Ezek KB 60e ből megvannak.
ha alapból tuningolnád (ami a szűrő-dob alap után már elég drága), olcsóbb megoldás tuningolás helyett ezrest venni alapból. futóműre vannak megoldások. de - magánvélemény - rsv-t egyikből se tudsz faragni...
Sziasztok!
Én teljesen új vok itt (SV tekintetben)!
Úgy alakult az élet h + kell válnom az RSV-mtől és kézenfekvő +oldásnak 6 1 650-es 2003-as SV!
Őszintén szólva sokat tudok a típusról, csak a tuningolhatósága érdekelne?! Mind teljesítmény, mind stabilitás, mind pedig esztétikai értelemben! ez a fontossági sorrend és az esztétikára találtam egy oldalt! Minden segítséget szívesen veszek és előre köszönök!

KOKO
Nekem a 06-07-es volt 900-ban.De csaak azért mert az N-es átalakítás volt a vágyam.Amúgy 800 ból megállt volna.Eléggé leült a piac most.És gondolom az új leárazásos témák sem használtak a régebbieknek.Fél évvel ezelőtt voltak 1,4 körül vatta új szalongépek.
2008as 6E km-el 1 misi? Na az olcsó vétel. Majdnem 700 volt a 2000-es SV-m
Sziasztok!
Egy ismerösöm eladná 2008-as SV650 mociját. 6000km van benne, tankon pici sérülés, sötétkék. Törzskönyv, müszkai, stb, stb.
Az ára 1misi.
Ha érdekel, az adatlapban szereplö e-mail címre írj, vagy ide a fórumra, megadom a kacsolatot.
13 után lehet bár akkor tényleg ne debrecenben vagy sopronban legyen.
Egyenes kormány meg lehet bármelyik hétvégén jellemzően vasárnap.Igaz most vasárnap olyan lusta voltam hogy csak 4 órakkor gurultam ki egy 100-asra és slussz.
13 óra után se? ;-)
Veled mindenképp össze szeretnék futni egyszer, hátha megengeded, h kipróbáljam az egyeneskormányos üléspozit... :)
Ja.De ne szombaton.

Amúgy elég nehéz 2 nél több embert összeröffenteni.
jó lenne egy fórumtali szerintem is.
Hehe akkor nem is erőltetem emagam :D Azthittem találtál valami überszuper helyet, ahol annyi. A párat ilyen 53 körül találtam, de ugye párba. Attól függ, mennyi időm lesz még, hogy szükségem lesz-e rá :D
Örülök is , ez szerintem is elhanyagolható, pláne, hogy vékony olajról van szó.
Hello!

Én is néztem ezeket, mindkettő igen jónak tűnik, mifelénk Valvoline olajokat lehet jó áron kapni, helyben, raktárról, szóval lehet, hogy ez lesz a befutó, pont tegnap ajánlota ugyanezt egy cimborám. Köszi a segítséget
Amúgy ez a pesti, nem pesti dolog mindig előjön. Most nem azért mert innen lennének a legtöbben, de ez kb az ország "közepe". Egy szombathelyi nem fog Debrecenbe menni és fordítva, de pestre talán eljön mindkettő.
Mekbeszéljük!
Majd kéne tartani egy 100.000-es bulit is valamikor :) Bár szeptember necces, inkább október :D
Rajtunk múlik!Nekem nincs távolság!
Bezony!

Köszönöm mindendenkinek!
Én benne vagyok a fórumos taliban
Remélhetőleg sokakat érdekel majd,de mivel többen vannak nem pestről mint pestről,ezért kérdés a helyszín,hogy lenne érdemes megtartani.
Azért a buliból nem maradhat ki UGK-642 sem.
Boldog szülinapot a kicsinek
Boldog szülinapot a kicsinek.
Bocs, így jobb:
link
Köszönjök szépen!(Jav.hejy,ír.hib!MZ/X!)
Sziasztok!

Eladó lett a motorom, ha valakit érdekel, vagy ha tudtok valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/3189251_suzuki_sv65
0_2007