1000-nek jobb a futóműve alapból oda ha nem vagy ólomnehéz elég max a sűrűbb telolaj.Teljesítménynövelés dob+szűrőn kívül nem éri meg akkor már inkább hagytad volna meg az RSV-t.
Ha mindwenképp 650-lenne az anyagiak miat akkor a futóművön segít egy erősebb rugó+olaj előre hátra meg egy Gixxer rugóstag.Ezek KB 60e ből megvannak.
ha alapból tuningolnád (ami a szűrő-dob alap után már elég drága), olcsóbb megoldás tuningolás helyett ezrest venni alapból. futóműre vannak megoldások. de - magánvélemény - rsv-t egyikből se tudsz faragni...
Sziasztok!
Én teljesen új vok itt (SV tekintetben)!
Úgy alakult az élet h + kell válnom az RSV-mtől és kézenfekvő +oldásnak 6 1 650-es 2003-as SV!
Őszintén szólva sokat tudok a típusról, csak a tuningolhatósága érdekelne?! Mind teljesítmény, mind stabilitás, mind pedig esztétikai értelemben! ez a fontossági sorrend és az esztétikára találtam egy oldalt! Minden segítséget szívesen veszek és előre köszönök!
Nekem a 06-07-es volt 900-ban.De csaak azért mert az N-es átalakítás volt a vágyam.Amúgy 800 ból megállt volna.Eléggé leült a piac most.És gondolom az új leárazásos témák sem használtak a régebbieknek.Fél évvel ezelőtt voltak 1,4 körül vatta új szalongépek.
Sziasztok!
Egy ismerösöm eladná 2008-as SV650 mociját. 6000km van benne, tankon pici sérülés, sötétkék. Törzskönyv, müszkai, stb, stb.
Az ára 1misi.
Ha érdekel, az adatlapban szereplö e-mail címre írj, vagy ide a fórumra, megadom a kacsolatot.
13 után lehet bár akkor tényleg ne debrecenben vagy sopronban legyen.
Egyenes kormány meg lehet bármelyik hétvégén jellemzően vasárnap.Igaz most vasárnap olyan lusta voltam hogy csak 4 órakkor gurultam ki egy 100-asra és slussz.
Hehe akkor nem is erőltetem emagam :D Azthittem találtál valami überszuper helyet, ahol annyi. A párat ilyen 53 körül találtam, de ugye párba. Attól függ, mennyi időm lesz még, hogy szükségem lesz-e rá :D
Én is néztem ezeket, mindkettő igen jónak tűnik, mifelénk Valvoline olajokat lehet jó áron kapni, helyben, raktárról, szóval lehet, hogy ez lesz a befutó, pont tegnap ajánlota ugyanezt egy cimborám. Köszi a segítséget
Amúgy ez a pesti, nem pesti dolog mindig előjön. Most nem azért mert innen lennének a legtöbben, de ez kb az ország "közepe". Egy szombathelyi nem fog Debrecenbe menni és fordítva, de pestre talán eljön mindkettő.
Én benne vagyok a fórumos taliban
Remélhetőleg sokakat érdekel majd,de mivel többen vannak nem pestről mint pestről,ezért kérdés a helyszín,hogy lenne érdemes megtartani.
Ha mindwenképp 650-lenne az anyagiak miat akkor a futóművön segít egy erősebb rugó+olaj előre hátra meg egy Gixxer rugóstag.Ezek KB 60e ből megvannak.
Én teljesen új vok itt (SV tekintetben)!
Úgy alakult az élet h + kell válnom az RSV-mtől és kézenfekvő +oldásnak 6 1 650-es 2003-as SV!
Őszintén szólva sokat tudok a típusról, csak a tuningolhatósága érdekelne?! Mind teljesítmény, mind stabilitás, mind pedig esztétikai értelemben! ez a fontossági sorrend és az esztétikára találtam egy oldalt! Minden segítséget szívesen veszek és előre köszönök!
KOKO
Egy ismerösöm eladná 2008-as SV650 mociját. 6000km van benne, tankon pici sérülés, sötétkék. Törzskönyv, müszkai, stb, stb.
Az ára 1misi.
Ha érdekel, az adatlapban szereplö e-mail címre írj, vagy ide a fórumra, megadom a kacsolatot.
Egyenes kormány meg lehet bármelyik hétvégén jellemzően vasárnap.Igaz most vasárnap olyan lusta voltam hogy csak 4 órakkor gurultam ki egy 100-asra és slussz.
Veled mindenképp össze szeretnék futni egyszer, hátha megengeded, h kipróbáljam az egyeneskormányos üléspozit... :)
Amúgy elég nehéz 2 nél több embert összeröffenteni.
Én is néztem ezeket, mindkettő igen jónak tűnik, mifelénk Valvoline olajokat lehet jó áron kapni, helyben, raktárról, szóval lehet, hogy ez lesz a befutó, pont tegnap ajánlota ugyanezt egy cimborám. Köszi a segítséget
Köszönöm mindendenkinek!
Remélhetőleg sokakat érdekel majd,de mivel többen vannak nem pestről mint pestről,ezért kérdés a helyszín,hogy lenne érdemes megtartani.
Boldog szülinapot a kicsinek
link
Eladó lett a motorom, ha valakit érdekel, vagy ha tudtok valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/3189251_suzuki_sv65
0_2007