de egyébként ha tudsz behozatni ennyi időst nagyjából ennyi kilóméterrel ami hasonlóan CSAK csúszás sérült olyan 400 körül akkor ha eladtam érdekelne is egy
Sose használtam ilyen szarokat, szóval nem tudom. A RoadPlusról tudok még nyilatkozni, az is jó, de ez jobb :)
Castrolt talán egy-két öntudatlan használt nálunk de nem sokáig :)
hát ha fighterezni akarsz akkor tényleg hozass be egyet jobban jársz vele az biztos ez a csúszást leszámítva újszerű állapotban van 9550 km ezt még nem érdemes ilyen célra használni egyébként tényleg sok minden meg van hozzá már vagy meg lesz
Az sajna nekem sok!Ne érts félre,biztos megér annyit csak ilyen állapotút feleennyiért vagy még olcsóbban tudok behozni és inkább akkor azt választom mert nekem a papír sem annyira fontos!(Akarok építeni egy brutál SV-fightert!)
Ja meg a bovdenek meg a fékcső te mondtad h ez nem is olyan olcsó a másik meg h nem tudok rendelni ebayről ráadásul ez az árja faj nem nagyon küldi el magyarországra legalábbis így halottam
Hát h őszinte legyek nem is tudom 2007/2 havi vezetett szervízkönyv 2 gyári kulcs 9550km nem tom mennyit ér ez így? van hozzá tank megrendeltem apróságokat hozzá a futómű váz nem sérűlt pici karcok csutkák megvannak 870 mondjuk
Láttam egy felső villahidat N-est angol ebay-on valami 18e körül befogóval együtt.Rádobod egy 10e egy kormány ez 28e.A műszertartót megkapod suzukisnál 6e körül maradt a lámpa 20-25e a gülü egyszemlámpa és kész a pöpec N-es gép.Egy hétvége KB és összeáll mint a túróstészta.
nincs lámpa nincs fejidom nincs konzol és még le is kell fényezni kell egy tükör is jobbra és nincs pénzem se szal osztok szorzok de nem igazán jövök ki sehogy ebből jól a kérdés rakok még bele pénzt és utána bukok vagy nem rakok bele és így bukok mindenképp bukta egyébként nem vagyok benne biztos h nem viszik el hamarabb sérülten a másik meg h tele van a tököm ezzel a sok paraszt alkatrészessel brutális h mik vannak elsősorban bontókról beszélek
Hát ez a ruházkodástól kezdek tanácsalan lenni má nagyon mint a hugom a szekrény előtt.
Befonom a hajam milyen választék van.
Szövet vs.bőr.
Ha bőr akkor egy vagy kétrészes.Ha ez el van döntve akkor melyik gyártó és melyik tipus.És akkor ha mát keservesen döntök nem illik rám.Ehh ennyit ruhán nem törpöltem.
Törötten semmiképp nem adnám el az fix.Olyan buktával lehet csak passzolni hogy nem éri meg.És nem is kapkodnak érte.
Én a két idomot elvinném műanyagoshoz és simán kitotózza mit hova ha érti a dolgát.
Amúgy ha atank meg a 3 tartó megvan az óratartó meg a két kis bizbasz oldalra olyan nagy dolog nemigen lehet vele.
Tanúsítom...A Fuchs láncspray nagyon jó.Volt,hogy 3-4 láncsprayt is elhasználtam de a fuchs titánium nálam most kezd kifogyni lassan a szezon vége felé közeledve.
Nem hozok Motul RoadPlust, mert drága, és a Fuchs láncgél jobb nála. Vigyél egyet, ha nem így lenne megkövetem magam. Bár innen is már elég sokan vittek belőle és eddig nem volt rá panasz!
A Gel akciós, 2600 :)