Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja bocs semmi ezt benéztem csak görgőzök lefelé a tankos hozzászólás előzményét megnéztem és azt hittem h újra felrakta a srác ide a tankot meg a villát, mert mikor felhívtam nem volt már meg de aztán rájöttem h az május 28-i hozzászólás
Bontottan, újan, használtan, hogy? add meg a számukat mert ennyiért nagyon jó szerintem hátha van még nekik. Egyébként most néztem h a K4-K5 gsx-r 600,750 tükre is ugyan ilyen valószínű már csak meg kéne nézzek egyet
Ezt most nem értem.
Látod Zoli ezekről a dolgokról beszéltem múltkor, jó a fantáziám de hogy erre épkézláb magyarázat legyen azt nem hiszem
háhhhhhh akkor most alaptalan h múltkor kiakadtam számomra ezek a dolgok érthetetlenek
Na szasztok, Roli gyössz holnap
Egy másik srácnak is kellett volna de azt mondta eladta már.
Hol van az a nálad?
Hali az SV 650 tank érdekelne, ha megvan még esetleg akkor jelezd . köszi
Srácok meg tudjátok adni az elérhetőségét annak aki az üléspúpot csinálja? Illetve valakinek van eladó üléspúpja?
Ok. Ha Sanyinál az árba belealkudod a szerelést, akkor hétfőn fel is rakatom!
Sanyihoz beviszem hétfőn vagy nálam átvehető. Melyik legyen? :)
Hello!
Akkor kellene 1 db Fuchs Titanium "spré".
Hogyan tudunk boltolni?
Köszi!
Megcsörgetem őket!
Nem találtam semmi elérhetőséged, e-mailben küldenék párat.
Amúgy ma csináltam, de elég szarok lettek, élőben jobban néz ki a gumi, a közepe tényleg még majdnem szőrös :D
Csá! Asszongyá, h jó az Interatforgalmaz ilyet közepes az ára, nekem majdnemaz lett!
Valaki esetleg tudna nyilatkozni a Frank Thomas ruhákkal kapcsolatban?
Váratlanul én is vettem már fel (kanyarban), de ha egyenes úton megyek, akkor nem tudom előcsalni a tudást
na akkor majd meglátjuk hogy mi lesz.
Azért megpróbálok kijutni.
már csak azért is, hogy jól elkalapáljalak
pedig a karbis nekem akkor is tette mikor nem akartam.......
Mondja már meg nekem valaki please, hogy hogyan kell kerékre kapni az SV-t? Milyen fokozatban és milyen technikával jön fel a legkönnyebben? A sor4-es orrát fel tudom venni aránylag könnyen, de az SV nem akarja az igazságot.
Mielőtt valaki leszólna, zárt pályán próbálgatom, de nem megy.
25-ét már kértem szabiban
Szóval ameddig nem leszünk itthon a Dzsonivsl és a Whiteboyal addig sunyiban itt edzegetsz ? Lebuktál ! Szept. 2 jobb lenne , de még az aug. 25 is lehetséges.
Nem baj, nem maradtunk le semmiről
vazzz Balázs.....elfelejtettem összeírni amiről beszéltünk! BOCS

hétfőn elég ha itt figyelmeztetsz rá, hogy tegyem meg és utána hívlak....