Ja bocs semmi ezt benéztem csak görgőzök lefelé a tankos hozzászólás előzményét megnéztem és azt hittem h újra felrakta a srác ide a tankot meg a villát, mert mikor felhívtam nem volt már meg de aztán rájöttem h az május 28-i hozzászólás
Bontottan, újan, használtan, hogy? add meg a számukat mert ennyiért nagyon jó szerintem hátha van még nekik. Egyébként most néztem h a K4-K5 gsx-r 600,750 tükre is ugyan ilyen valószínű már csak meg kéne nézzek egyet
Nem találtam semmi elérhetőséged, e-mailben küldenék párat.
Amúgy ma csináltam, de elég szarok lettek, élőben jobban néz ki a gumi, a közepe tényleg még majdnem szőrös :D
Mondja már meg nekem valaki please, hogy hogyan kell kerékre kapni az SV-t? Milyen fokozatban és milyen technikával jön fel a legkönnyebben? A sor4-es orrát fel tudom venni aránylag könnyen, de az SV nem akarja az igazságot.
Mielőtt valaki leszólna, zárt pályán próbálgatom, de nem megy.
Szóval ameddig nem leszünk itthon a Dzsonivsl és a Whiteboyal addig sunyiban itt edzegetsz ? Lebuktál ! Szept. 2 jobb lenne , de még az aug. 25 is lehetséges.
Akkor kellene 1 db Fuchs Titanium "spré".
Hogyan tudunk boltolni?
Megcsörgetem őket!
Amúgy ma csináltam, de elég szarok lettek, élőben jobban néz ki a gumi, a közepe tényleg még majdnem szőrös :D
Azért megpróbálok kijutni.
már csak azért is, hogy jól elkalapáljalak
Mielőtt valaki leszólna, zárt pályán próbálgatom, de nem megy.
hétfőn elég ha itt figyelmeztetsz rá, hogy tegyem meg és utána hívlak....