Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis kütyü, mérete kb mekkora? Egy kép jó lett volna hogy mutat a vason.
tényleg a ventilátoros hűtést már el is felejtettem hogy fent van
Ez túl csecse egy motorra.
Ti azért mentek így mert már rutinos versenyzők vagytok
Mindegy csak gyári legyen.

Elvileg volt benne egy kokusan fesszab................egy deka gondom nem volt................persze laller beijesztett hogy visszahívták...........jellemző rá.

Na kicserélték egy FH12AB-re gyárilag az shindengen.
Picit utánanéztem és az amcsik istenítik me hogy milyen jó...............na nekem ezután minden baja lett,volt hogy egy hónapig minfden hawaii dizsi de 2 nap állás után nyekk,feltölt és minden jó majd elmk tankolni és nyekk.
Elszalad márkaszervíz..............naná hogy életem legdrágább yuasa akkujára cseélik a bannert mer tuti akkuhiba.............eltelik egy hónap és megint nyekk.
Na jó húdeideg vissza a bannert az megy megint hónapokig jó de néha nyekk.Nembaj szezon vége.Majd új akku megint minden faca de utána nagyon nyekk,méricskélés persze mindig ezerrel és jó a töltés,csinál az ember kínjában már zárlatvizsgálatot,meg minden indításnál multival méricskél faszom,az utsó már jól le lett égve az a kib... generátor.
Na akkor méregből ujrateker,és mentből lecserél fesszab.
De még akkor sem az igazi mert az a szerencsétlen tekercselő kihagyott valami szigetelőlemezkéket,vagyis tudja fene miután visszavittem hogy melegen leesik a töltőfesz meg zárlatot mutat a multi valahogy beleugrott egy csomó fehér műanyagizé a tekert generátorba.
Na azóta 13,8-14,1 de felraktam egy kínai mérőszart,mindig sasolom.
Legalább tudom mikor nyuvad meg és lélekben készülök az árokbanfelgyujtásra.
nekem volt, pont ezért. szerencsére soha nem volt gondom a töltéssel. képet nem találtam, de ez volt:

http://youtu.be/_HnKKC1tJuA
Mi szerencsére a másik csapattal mentünk, tudod ha én szervezem a túrát akkor nincs kötöttség, mindenki arra megy amerre akar, de én általában a hegyes utakig minél hamarabb akarok leérni így pálya-főút játszik, általában a társaság fele velem jön a másik amelyik soha nem pályázik azok meg nem. Na velük szokott általában ilyen történni, mi már félrészegen mászkálunk a szállás körül mire jön a teló, hogy csak éjfél felé érnek oda és intézzük, hogy legyen kaja.
Egy hűtőborda és egy ventillátor. + egy vízálló ház. Én a gyárira is tettem, mert valószínű az tesz be a gyárinak. kobraCoda is lekoppintotta. :) Így a műanyag azért meleg, ami hőt elnyom róla a venti. :)

Ha ezt meg tudtam csinálni, akkor egy feszszabályzó nem kihívás...

Melyik gyárit? Ami a generátort égeti le, vagy ami kiolvad?
Elvileg a japok nagy koponyák villanyban.

Oszt a hülye angol betette,japo fesszabot.............a marhája............és utána kitalálta hogy leolvad...........ezért visszahív hogy betesz egy másikat................az is japo..................de az erre leégeti a generátort.

Na jó azé jó lenne egy gyári cuccost betenni............mániás gyári hívő vagyok.
Van itthon pár CPU hűtőből maradt alu bordám, majd azzal összebarkácsolom :D az idom alatt nem kellene nagyon szigetelni, ott víz elől talán védve van
Szerintem is.
Voltam párszor nála, nagy koponya.
Kezdi tervezgetni a FET-es fesszabját is. Vagyis már tesztelte, le is füstölt...
Asszem mindenki a Tatabányai Mecsekiét árulja.
Az csak egy panel,a ház ami szigetelt és elvezeti a hőt nehezebb dió,pláne esztétikusan kivitelezve.
Motort is te raktad össze?

Amúgy ez a Mecseki féle elég sok embernek van,bevált,még nekem is,bár én leszigeteltem mert a háza nem vízálló így csak faridom,váz,stb védett helyre jó feltenni a hátsó kerék elé a teleszkóp mögé nem életbiztosítás,de csak ott volt hely.

Ha találok egy eredeti gyári japá Shindengen SH20aa-t majd lecserélem.
Már ben van találatban ebay-en pár csak emésztem az árát.
Egy kínai kopincsot olcsó újban 300 méteren elfüstöltem ebben az évben.
Nem kéne ujra.
Mikor lesz megépítve? Szólj ha tesztelni kell
De lehet hogy megépítve csak 5e Ft-ba kerül. Boltban meg 15e.
Az amit egy villamos mérnök csinál sztem nem rossz.
Pl a Solvart-os cucc.
Én is építgettem sok elektronikát, de most azért nem fogok panelt maratni, meg építgetni, dobozolni stb...
Többe van a hús mint a leves...
Jó kis cucc, nincs fent róla a videód?
Ez a Solvart féle...és itt Tbányán csak 13e...
Nekem akkó még SV volt.
És akkor kezdtem.Örültem hogy egyben odaérek.
Én abban bízok amit én csinálok, nem amit más gányol össze. Nem egy elektronikát építettem. ;) (töltők, csöves erősítő, labortápegység, MZ-re szinte minden elektronika - lámpa, feszabályzó - , stb... )
Jó túra volt akkor kártya nem volt nálatok? Egy pár partit le lehetett volna nyomni 6 óra alatt
Biztos azok többet mennek tönkre. ;)

Miért nem mondtátok, áá nem BMW, az occsó, nektek MV Agusta F4 C C-tek van. :D
Felesleges megcsinálni mikor van jó cucc is. ami kipróbált és megbízható.