Zoli hát te is felébredtél? Ha már itt vagy mondd meg nékem miből lehetne csinálni tárcsafékzárhoz memoritert? Vagyis inkább hol lehetne hozzá anyagot kapni. SHOX-nál van 1600 Ft ért de egy kicsit túlzásnak tartom.
Látom ebből van olajhoz és benzinhez való is. Ahogy számoltam a benzinhez való eléggé megdobja a literenkénti árat ha minden tankoláshoz öntünk az ajánlás szerint :(
Használtok valami adalékot az olajba vagy a benzinbe, ami tisztítja az említett részeket esetleg? Ezek a folyadékok amik vannak több változatban, működhetnek? Szeleptisztító, injektor tisztító, meg van olyan is ami olajba megy azthiszem.
Mi sem probaltuk a patront de szerintem 2bar fole nem nagyon fogja nyomni.
Masik az en velemenyem hogy ha nem azisten hata mogott vagy egy turan, vagy ha turan is de lassudefekt vagy otthon akkor ne kukacozz hanem gumis mindenkepp es belulre tegyen egy foltot
Erre a celra lenne nagyon jo egy veszteseg meres, es maris kiderulne hogy hordos vagy ugy szar az egesz ahogy van, esetleg faja minden csak megis eszi az olajat
Háát már én se nagyon. A koksz is lehet ok, de akkor talán inkább az, hogy eltünedezett, no ezt csak akkor tudom meg ha megbontom, de ahhoz amíg megy nem fűlik a fogam. A használat alatt kissé hordósra kophat a henger amitől ha sok a koksz és leragad a gyűrű akkor ugye ha az alsó vagy felső részen van tömít míg középtájékon nem annyira, persze ez alig mérhető általában (ha mégis akkor már mindegy ) ezért ha a koksz eltűnik és újra mozgolódni kezdenek a gyűrűk akkor képesek megint tömítgetni. Kisautóknál ez jellemző és jobban mérhető szokott lenni na meg sűrűbben szedi szét az ember.
Mi nem vartunk, 3defektet vegig kukacoztuk, belrtoltunk 3,5 bart mert az angel st nem birta a csomagokat es mentun, azota is ugy van talan, ha nem kopott el azota teljesen
Valaki nem tudja véletlenül,hogy SV650 üzemanyag csövének a belső átmérője,pontosan hány mm?
Masik az en velemenyem hogy ha nem azisten hata mogott vagy egy turan, vagy ha turan is de lassudefekt vagy otthon akkor ne kukacozz hanem gumis mindenkepp es belulre tegyen egy foltot