Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszod,

Sajnos az nem jó nekem. Lesz még Racer kesztyű nálatok?
S, illetve 2XL méret van belőle.
Vékony, nagyon kellemes kenguru bőr amely perforált az újak közt. Így a klasszikus szezonban viselhető (tavasztól őszig. ) .
Darázsgarázs,

A Racer Wing kesztyűből van még nállatok? Milyen méretben van még? Egyébként ez egy nyári kesztyű? A racer weboldalán nem találtam ilyen tipust.

Köszi
Ha tetszik nálunk valami megbeszélhetjük.
www.darazsgarazs.hu
Csörögj rám ha találtál a ruháink közt magadnak valót és egyeztetünk.
Megérek jegyzetelni, de köszi, sose tudhatom hol akadok rá arra ami megteszik, legalább akkor nem utazok 200 km-ert feleslegesen
A motoroázis clover cuccokkal,a shox közelében a Fokt ami bering cuccost árul meg segura-t.
Ne meg aZz M5 bevezetőn a mofaker rush-m cuccokkal.
Köszi!
Van 4 üteműhöz is benzinadalék, ha megnézed a honlapjukat link.
Nem kötözködésből írom, csak a tisztánlátás miatt, hogy annyira nem írtam hülyeséget
Euromotor.Minden évben van féláras kifutó készlet.
Srácok, két ünnep között lehet hogy megyek ruhát venni-nézni a nagy faluba. Ha nem lesz szerelem első látásra, gondoltam átmegyek utána a shox-ban.
Esetleg tudtok még valami olyan boltot ahol nagy a választék és nincsenek elszállva az árak? Mert akkor többet is megtudnék nézni. Köszi.
Először kukacolni kell utána kell pumpálni, nem?
Nekem 2 db patron eredményezett kb 1 bar nyomást. Mondjuk először kukacoltam szóval lehet hogy elszisszentettem valamennyit közben.
Szeretek barkácsolni szóval nekem mindenhogy megéri csak ne legyen drága
Pedig de.
Szerintem nem eri meg otthon vacakolni ha ennyi penzert hazhoz hozzak
Látom ezt amemoritert is Kínából kell megrendelnem ingyen postával 600 Ft-ért
Meg is venném ha nem kéne még 1600-at fizetni mindenhol a postára, de most mát találtam 990Ft ért is
Vedd meg 1600ert az a tuti.
Van egy jó módszer hogyan lehet eredetihez hasonló memoritert csinálni, csak anyag kell hozzá amit még nem találtam.
Ugy nehez ratekerni.
Én a müanyag köpenyre gondoltam nem a bélésre
Ha esetleg oda jutok akkor mondom a szakinak gombázzon ha van neki
A vastag alu nagyon.
Nadragtartonak is jo.
Ezt vagy a sima tapaszt sérüléstől függően, de motornál nekem ez vált be.
erre nem is gondoltam, talán még van is itthon, kipróbálom majd hajszárítózás után mennyire tartja meg a formát. Köszi!