Ok, hogy jó kis japó motor, de ha nincs beindítva akkor ennek sincs töltés. ...na jó, egyszer rá kellett tölteni a nyáron amikor a papírokat megkaptuk, de akkor már 8 hónapja nem is néztem rá....viszont akkor volt 20 perc töltés és utána irány a szlovák oldal....együtt mentünk akkor is.
Mikor is volt az uccsó túra?...az a mecsekes.....no, azóta a motor közelébe sem mentem.....és most kulcs bele, elfordít.....és rögvest indul. ....elvittem lemosni a kútra, örült hisz ritka alkalom. ....az akksi 4 éves banner.....úgy látszik a hosszú akksiélet tika, hogy erősen leszarjuk és nem foglalkozunk vele....és akkor semmi baja, nem kényeskedik.
A vázra én a mattfekete vagy fényesfekete fóliát javaslom, amelyik jobban tetszik. A zártszelvény részt tuti szépen le lehet fóliázni viszont a nyaknál az örvény rész macerásabb, de jó szaki szerintem meg tudja csinálni
Tslisztesseges vaz festeshez szet kel darabokra szedni es ugy.Teljesen csupaszon.
Nameg festek megkopik idovel ahol hozzaeresz igy inkabb szinter.
Maceras es kesobbi eladaskor a vevo jelolt gyanakvasat is kelkelted hogy miert.
Szerintem felesleges hercehurca.
Nemrég beruháztam egy 2004-es Sv 650 S-be. Nekem oldalidommal jobban tetszik, ezért rendeltem is egyet hozzá, viszont szeretném lefesteni feketére. Tudok valakit aki ezt bevállalná? + még azon is gondolkozom, hogy a szürke aluvázat is átfesteném feketére, de gyanítom, hogy az elég sok munkával és nyűggel járna, de valszeg jobban nézne ki, ha full fekete lenne az egész motor.
Nameg festek megkopik idovel ahol hozzaeresz igy inkabb szinter.
Maceras es kesobbi eladaskor a vevo jelolt gyanakvasat is kelkelted hogy miert.
Szerintem felesleges hercehurca.
Nemrég beruháztam egy 2004-es Sv 650 S-be. Nekem oldalidommal jobban tetszik, ezért rendeltem is egyet hozzá, viszont szeretném lefesteni feketére. Tudok valakit aki ezt bevállalná? + még azon is gondolkozom, hogy a szürke aluvázat is átfesteném feketére, de gyanítom, hogy az elég sok munkával és nyűggel járna, de valszeg jobban nézne ki, ha full fekete lenne az egész motor.
köszi előre is a segítséget.
üdv
András