lehet van valami érdekeltsége az akksi gyártásban is nekem a 7 év alatt végig 13,8V volt a töltésem és végig birta az akku pedig ki tudja mikor került bele, tehát minimum 7 éves volt de inkább több. ha megnézel egy akkumulátor adatlapot ott azt ajánlják, hogy statikus üzemben max. 13,8V ciklikus üzemben 14,5V maximum.
Csatoltam az 1000S szerviz könyvét.
Reflektornál 5000-es fordulaton 14.0-15,5V-ot enged meg a gyártó!
Ha jól emlékszek a 650-esnél mások az adatok, de körülbelül ilyen értékek vannak ott is.
Az S-es verziónál, vagyis a kétlámpásnál is csak akkor ég a két lámpa mikor feltolod a reflektort. Nem? Ergo teljesen mindegy hány lámpád van, a töltésednek akkor is megfelelően kell működnie. Inkább a fesszab lesz ott a ludas. Mérd ki hogy jó e. Esetleg ha tudsz cserébe kérni valakitől kérd el és próbáld ki.
valaki tudja mi a neve ennek az idomnak ami a két oldalidomot köti össze alul ? egy sráccal csináltattam oldalidomot, de ez nem jár hozzá sajna... rendelnék egyet e-bayről
akkor szerintetek nem lehet az a probléma hogy ez két lámpás volt, és már csak egy? átalakítás előtt nem mértem, mert törötten vettem a gépet és Nesre alakítottam.
Lehet akkor ez egy megoldás lenne számodra: link de nézd meg most milyen van fent mert én már láttam 6 vezetékeset is, csak nem emlékszem milyen évjárat volt.
A 3 sarga be megy nem ki,az a generator harom vezeteke,ki a krtto jon egy pozitiv es egy negativ.
Elvileg 15v ig jo de nem kene ennyinek lennie.igaz sv t elektromos adat szinten nem ismerem.
Nekem a sajat gepkonyv 13,5-15v ig irja hogy jo.Most 13,8-14,1 kozott van es feszmero allandoan be van kotve.
Úgy tudom hogy a fesszab évjárat függő is. Nekem N-s van 2000-es évj. és 5 szál jön ki a szabályzóból (3 sárga, 1 fekte/fehér és 1 piros)
De nem hiszem hogy a szabályzási feszültség évjárat illetve típus függő lenne.
De remélem jön majd Zoli ő pontosabban megtudja neked mondani benne van a témában nagyon
14.00-15.50V 5000-es fordulaton, ha ez megvan reflektor mellett akkor jó a töltés.
Reflektornál 5000-es fordulaton 14.0-15,5V-ot enged meg a gyártó!
Ha jól emlékszek a 650-esnél mások az adatok, de körülbelül ilyen értékek vannak ott is.
http://youtu.be/NPkaJpXj_GY
Hajlamos vagyok hinni neki.
link de nézd meg most milyen van fent mert én már láttam 6 vezetékeset is, csak nem emlékszem milyen évjárat volt.
Elvileg 15v ig jo de nem kene ennyinek lennie.igaz sv t elektromos adat szinten nem ismerem.
Nekem a sajat gepkonyv 13,5-15v ig irja hogy jo.Most 13,8-14,1 kozott van es feszmero allandoan be van kotve.
De nem hiszem hogy a szabályzási feszültség évjárat illetve típus függő lenne.
De remélem jön majd Zoli ő pontosabban megtudja neked mondani benne van a témában nagyon