Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy 160-as hatul?
Szopas esz a yamakka mi.?
akartam kérdezni, hogy vajon felfér-e a 180-as gumi, de nem gyártanak 14-es felnire
Arra nem vagyok kivancsi.
pedig számold csak meg nyugodtan, épp közrefogják azt az utálatos lila hagymát. remélem több bizonyíték nem kell mert kifelé menet szerintem nem így fog kinézni
A dupla hust nem latom.
Eleg vanyadtak az esztergomi zsuvaburgeresek.
ja hogy Nálad a dupla hambi az kettőt jelent?
Azert hagymasan is megetted a mecsekburgert, eleg nagy orommel
Azt a kesernyes lilahagymat utalom sose kerek.es hogy dupla azt nem latom.
dupla húsos egomi hambi teával
Eleg vanyadt vega cucc lotyedtsorrel?
ezt csak Zolinak
Igaz, de erre nem is gondoltam mert ez nem regeneráló hanem tisztító adalék.
Nem forgalmazom a racert, így nem tudod rendelni.
Egy adott készletet vettem meg anno.
Teli áron nem nagyon hiszek a 40-50 ezres kesztyűkben még akkor sem ha jobban teljesít mindenki.

Arra hogy valakinek szétesett 2 év után a BF kesztyű:
A kolléga 3 éve viseli gondtalanul, hetente 3X használja.
Az én lábamon is szétesett 2 szezon után a SIDI VERTIGO csizma ami nem egy olcsójános termék, mégsem állítom hogy a SIDI nem jó minőség.
Lehet hogy egyes darabok ilyenek, más 100 embernek szerencséje van.

A tépőzár probléma viszont VALÓS! Ezzel nem is szeretnék vitázni.
(Megoldás: Kicseréled )
így igaz.
Én hiszek neked, lehet csak én megyek túl lassan
mondtam nem kell elhinni, nekem nem ázott el, lehet olyan gyorsan mentem hogy leperegtek róla a vízcseppek
Zoli, ha ilyet írok te mindig csukd be a szemed mondanám hogy ha nem figyelsz ide lekenyerezlek egy burgerrel, de neked egy nem elég
Nekem ez a Kesztyű soha sem volt vízálló. Létezik egyáltalán olyan bőr kesztyű ami tényleg bírja a vizet? kicsit szkeptikus vagyok...
7 ev utan az egyetlen vizallo cuccom az amiben szulettem..

Es meg nekem se teccik.
Hiszed vagy sem nekem 7 éve ilyen kesztyűm van. Eddigi egyetlen gondja hogy az egyik tépőzárat cserélni kellett rajta mert megadta magát. Az összes ruhám közül ez az egyetlen ami még 7 év után is vízálló maradt egy bizonyos fokig. Nagyon meg vagyok vele elégedve, attól függetlenül hogy nem egy nagy márka és ár kategóriába tartozik.
Köszönöm, néztem már a kínálatot. Sajnos nem találtam olyan bőr kabátot-nadrágot ami jelenleg tetszene.
A bering zaius om igen minosegi.
De nem is 12 rugo.
Nem akarom fikázni a termékedet, de pont olyan kesztyűm volt és ez egy alacsonyabb minőség (ennyi pénzért). Két évet bírt ki, de darabokra szakadt, de nagyon jól szolgált. Szóval most valami jobb minőségűt akarok nézni, hátha tovább bírja. A racer.at oldalon található termékek rendelhetőek nálad?
Nem. Jelenleg olyan akcióban van, hogy ennyiért már én sem kapnám meg.
Amit jó szívvel tudok ajánlani helyette az a BF sport kesztyűnk 11.990-ért.
Finom árú nagyon .