Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felkapcsolt lámpánál mértem és minden fordulat tartományban ugyan annyi. én ezt S-ről át alakítottam N-esre, ami azt jelenti hogy egy lámpával kevesebb. ha rányomon a fénykürtöt, akkor leesik 13,5-re, ilyenkor egyszerre ég mindkét szál, olyan mintha két lámpa lenne.
mi lehet itt a megoldás, az N-esnek más fesszabályzója van?
Hogy mérted a töltést? Felkapcsolt villannyal, kb üzemi fordulaton? Egy normális töltés 13,8-14,2 között van szerintem, ami magasabb az akku gyilkos lehet.
nem sok.
hali,
meg tudja mondani valaki hogy 2006os 650es SV-nek hány Volt a töltése? Nekem 14,5V, szerintem sok...

köszi
Válasz is ment!
Ment mail!
Ja, akkor ez a kedvezményes ár, hááát ha nem tervezel hosszan tartó nagy fékezéseket akkor jó lesz ez is.
Passz nem tudom... Ennyiért viszik ki neki házhoz,és nekem ennyiért is adja tovább! 15500ft. Lehet maradok ennél... Még nem feküdtem le hogy megálmodjam!
Hazaérek írok!
Szuper! Megbeszéljük privátban a részelteket? kobraCodekukacgmailpontcom
No, ez kedvezménnyel annyi vagy ez a kisker ár? 15-ért a 3 pár túl olcsónak tűnik, nekem kedvezménnyel többe van a platinum, de ha megvan ennyiért a szinter akkor nem rossz ár, de Levinek abban igaza van, hogy ha ezt egyszer meghajtod akkor felég és utána nehezen fog fogni. A tárcsát a többi sem eszi jobban.
Megtaláltam!
Nekem elég jók a fékeim, még nincsenek elkopva harapnak nagyon, s nem is nyikorognak. Szóval fogalmam sincs milyen betétek vannak benne. Tudnátok linkelni hogy ha egyszer venni kell milyet nézzek?
Y650N
Köszi!
Az szuper lenne, köszi!
az az egy a félős hogy nem biztos a 40%, nem mindenre vonatkozik sajnos
Oké köszi! Alszok rá egyet délután aztán megálmodom hogy mi mellett döntsek! Sokkal egyszerűbb lenne ha csak 1félét árulnának...
Ha máshogy nem akkor bárdiban lehet tudok segíteni
Az Unix a "beszállítója" csak ott van kedvezmény... de azok meg csak Ferodot adnak. 11500 az eleje,4000 a hátsó.
Most nézem a Bárdis árakat.
2004-re és 1000-re kerestem.
Brembo Racing:12.714
Brembo Road:9.990
Ferodo:9.398
Hátra:
Brembo Road:11.396
Ferdo:7990

Sztem is inkább Brembot vegyél.
Ha van autószerelő ismerősöd,lehet neki 40% kedvezménye is
Így már nem lenne rossz vétel.
Úgy emlékszem van ilyen,de megnézem és jelzek.
Ma délelőtt lecseréltem az irányjelzőket, a hátsónál lévő műanyag alátétnek nem tudjátok mi a neve? Illetve merre lehetne beszerezni 1db kellene csak. Esetleg ebay-en lehet? Vagy ha valakinek van egy felesleges ne tartsa magában
Tegnap megvolt, igaz olyan 10m már felvan darabolva, majd csak fűrészelni kell, de még van vagy 5m amihez hozzá se nyúltunk. Ha otthon nem akarsz jöhetsz ide is, itt csak 1-2 cm hó van
unix. és más márka nincs.Neten több helyen is megnéztem, Ebc előre hátra kb 25ezer+szállítás,ez meg 15összesen.
7500/par a brembo. Ennel joval olcsobb a ferodo ?
Ha a barditol tud olcsobban ferodot akkor en csak rakerdeznek az ebc vagy brembora...