Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

955i speed triplét is keressél ilyen gyorsan itt nálunk 02-nél fiatalabbat és ne a pécsit mert azt már láttam
Helló!
Érdekelhet az is tudnál képet küldeni?
wazze ziccer.Mindenki benyeli.

KB 10 mp és 100-200 forint.Tecsko-ósan-mittomén hol 500-ért simán lesz holnap is,ha megvárod a hétfőt a legközelebbi biciklibótban lesz 200-ért.Én csavarosat vennék de a tapadós is kibirja míg megunod.
Közben megtaláltam, hát nem olcsó kategória. Lehet körbe kell nézni bringa boltban is.

Osamu bácsi kicsoda?
US piac.
Ott kotelezo ez a kiegeszito.
Szerintem osamu bacsinal lehet venni.

Vagy biciklibolt es huzalkotegelo.
Ez egy sima házi barkácsnak tűnik, nem kunszt csinálni.
Az első keréknél lévő macskaszemet szerintetek lehet kapni valahol?

link
Hello Van egy alu ovál leo vince-em 49cm palásthosszal összekötő nélkül ha érdekel
Helló!
Érdekelhet. Küldenél róla képet?
Én is úgy gondolom valami tuningrendszer része lehetett.
Most gyári van a motoromon, de kicsit szebb hang miatt másik dobot raknék rá, a gyári rendszert meg sajnálom megvágni azért vettem.
A kipfucső meg bandázsolva lesz, így nem számít hogy van elszíneződve, csak legyen jó a mérete.
na meg a gyári az patentívekből van összerakva?
Akkor valami tuning utángyártott.
Rugós sosem volt a rögzítése és az újabb inyektoroson rozsdamentes az anyag,sosem szineződik el így.
Allítólag Sv 650 ről lett leszedve, meg a hengerek felöli rész eléggé hasonlónak tűnik. Csak még nem kerültem vele motorközelbe így biztosra nem tudom mondani.
Ez biztos hogy sv-re való?
próbáld már ki amit ajánlottak már, hogy kinyitod a tanksapkát amikor dadog
Sziasztok.ma raktam bele uj gyergyákat és csaptam vele egy kört ugyan úgy dadogot gáz huzásnál majd pár km után megjavult s újból vágta.de nem tartott sokáig az öröm mert újból ledadog s pluszz apufó is durrog.
Sziasztok. Kellemes ünnepeket.
Kérdésem az lenne, hogy a képen látható kipufogó az melyik évjáratról lehet?
Idáig úgy tudtam, hogy az sv-k nek a hátsóhenger kipufogócsövével egyben van a dob rész, ez pedig szétszerelhető gyárilag.
Vagy utángyártott lehet?
hello. van egy Finster dobom ha érdekel.
Hello érdeklödnék van-e valakinek tapasztalata 650-be wiseco 84mm dugattyu szettel kapcsolatban.
Mihály mihály
Nem sok olyan kretén ember van mint te úgy látom. Ilyen kreténektől nem kell segítség
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Hogyan tudom állítani az első futómű keménységét?
nézek neked majd valamint hogy a tavaszt jó hangzással kezd
majd hívlak
te csak menyél gyúrjál Oszkár bácsi-ra inkább
még semmi? uh