KB 10 mp és 100-200 forint.Tecsko-ósan-mittomén hol 500-ért simán lesz holnap is,ha megvárod a hétfőt a legközelebbi biciklibótban lesz 200-ért.Én csavarosat vennék de a tapadós is kibirja míg megunod.
Én is úgy gondolom valami tuningrendszer része lehetett.
Most gyári van a motoromon, de kicsit szebb hang miatt másik dobot raknék rá, a gyári rendszert meg sajnálom megvágni azért vettem.
A kipfucső meg bandázsolva lesz, így nem számít hogy van elszíneződve, csak legyen jó a mérete.
Allítólag Sv 650 ről lett leszedve, meg a hengerek felöli rész eléggé hasonlónak tűnik. Csak még nem kerültem vele motorközelbe így biztosra nem tudom mondani.
Sziasztok.ma raktam bele uj gyergyákat és csaptam vele egy kört ugyan úgy dadogot gáz huzásnál majd pár km után megjavult s újból vágta.de nem tartott sokáig az öröm mert újból ledadog s pluszz apufó is durrog.
Sziasztok. Kellemes ünnepeket.
Kérdésem az lenne, hogy a képen látható kipufogó az melyik évjáratról lehet?
Idáig úgy tudtam, hogy az sv-k nek a hátsóhenger kipufogócsövével egyben van a dob rész, ez pedig szétszerelhető gyárilag.
Vagy utángyártott lehet?
Érdekelhet az is tudnál képet küldeni?
KB 10 mp és 100-200 forint.Tecsko-ósan-mittomén hol 500-ért simán lesz holnap is,ha megvárod a hétfőt a legközelebbi biciklibótban lesz 200-ért.Én csavarosat vennék de a tapadós is kibirja míg megunod.
Osamu bácsi kicsoda?
Ott kotelezo ez a kiegeszito.
Szerintem osamu bacsinal lehet venni.
Vagy biciklibolt es huzalkotegelo.
link
Érdekelhet. Küldenél róla képet?
Most gyári van a motoromon, de kicsit szebb hang miatt másik dobot raknék rá, a gyári rendszert meg sajnálom megvágni azért vettem.
A kipfucső meg bandázsolva lesz, így nem számít hogy van elszíneződve, csak legyen jó a mérete.
Rugós sosem volt a rögzítése és az újabb inyektoroson rozsdamentes az anyag,sosem szineződik el így.
Kérdésem az lenne, hogy a képen látható kipufogó az melyik évjáratról lehet?
Idáig úgy tudtam, hogy az sv-k nek a hátsóhenger kipufogócsövével egyben van a dob rész, ez pedig szétszerelhető gyárilag.
Vagy utángyártott lehet?
majd hívlak