FERODO Motorkerékpár fékbetét Országúti, SinterGrip
Ez jó lenne? Csak túra semmi állatkodás.. Nekem még az a lényeg,hogy a tárcsát ne egye,mert az ugye elég drága.. jó persze azért megállni is meg akarok!
Amugy gyere del fele itt most kezdett havazni de nem marad meg az uton. Viszont ahogy latom M1 az vagany feher kozutkezelo megint felkeszult a sarga bordo piros rozsaszin riasztan es panikkeltes ellenere
Ha a belevalót veszed és arra használod amire kitalálták nem annyira rossz. Tehát szerpentinezni vagy nagy motorsúlynál annak aki rendszeresen túlfékez nem jó a platinum nevű utcai betét mert tényleg hamar megadja magát, oda a kétféle szinterből valamelyiket kell tenni. Hátra pl. szó nélkül beteszem, előre magamnak nem, de Anita kis gépébe igen.
Turas hasznalatra tokeletes.
Meg olyannak aki nem fekez annyira pro.
Valahogy ugy mint a srac aki lenyomott mindenkit d220 al szlovakban.
Meg a terdelosoket is.
Apueba kb 2nagyobb fekezesnel meguvegesedtek, nyikorgott, alig fogott. Nekem a 125osben elmelegedett pedig ott nagy tempo es suly sincs
Soha tobbet nem engedek ferodo betetet a motorom kozelebe.
Szép napot!
Fékbetétet cserélek elöl hátul,érdeklődnék hogy szerintetek milyen márkát rakjak bele? Autó szerelő haver Ferodo márkát tud jó árban,azt is nyugodtan bele rakhatom? Sv 1000-be kell...
Besíbolt kinezeto nem fiatal angol izé.......szerinted a mai motorvasarlo mennyire harap az ennyire fura nem ismert valamire?
Se suzuki se honda de meg nem is kawaaaaaa.
Huhh van mobile.de n vagy 480 db.Nem ritka csak kurvara tartja az arat,esetleg magasrol indult.
A legolcsobb 97 es is 2000,a2002 es 2500 tol indul 78e km el,es az elso legkotvanyabb 15-20 db utan tuti elhagyod a celosszeget.
Talan 4000 euro korul meg talalsz nem szetutottet de nem vennek ra merget.
Olyan fiatalra nincs pénzem, 1m fölé nem akarok menni, ha olyan a motor akkor talán de valamiért meghúztam magamban egy 1m-s árat mert 1m fölött kicsivel már más motorok is szóba jöhetnek és akkor na csak 1,2 csak 1,3 aztán kiköltekezem magam nagyon
3000euro körül kellene találjak, de ritka motor nagyon
Ez jó lenne? Csak túra semmi állatkodás.. Nekem még az a lényeg,hogy a tárcsát ne egye,mert az ugye elég drága.. jó persze azért megállni is meg akarok!