titeket be kéne zárni valami való világba szerű műsorba, ahol Tasi megtanít mindenkit motort szerelni, szerintem jól szórakoznánk azalatt a 30 perc alatt mielőtt agyonvernétek egymást
Felrakok 100hirdetest hornetekrol es feltornazom az arakat 1m foleakkor annyit fog erni ? Aki arulja mar fel eve a motorjat az nem veszi eszre hogy baj van ? Jo mindegy nem erdekel, menj Tasihoz, eljott nalad a honap nehez napjai
Ugy teszel mintha most jottel volna a falvedorol.
Alapbol a jokat nem adjak el.
Altalaban ket dolog miatt adja el a jo motorjat valaki.
A penzszuke van.tokmindegy mi az ok.
B van kiszemelt masik motor.
Mivel regota valsag van a penzszuke ritkabb aki eddig megtartotta az valszeg meg is fogja de annyira nincs jolet hogy elkotyavetyelje csak hogy legyen uj.
Ezert kitartja.
A lomoktol meg szabadulnanak.
Viszont mindenki ugy ad el hogy katalogusbol kinyitja a hahut es megnezi mi mennyi.
Hello! Tapasztalat :keményebb fék, 2 hónap után sem puhult vissza. Picit jobb adagolhatóság, és Valóban jobban fog. Én se értem a miértjét, mert a kézi légtelenítést is mindig alaposan csináltam, de ezek szerint a vákum tud valamit. Melegen még sosem légtelenítettem. Itt a kép.
Tudnál a szerszámról egy képet küldeni? Csak kíváncsi vagyok miért marad levegő a rendszerben... elvileg minden levegőnek pár nap után távoznia kellene. Az olaj nem habosodhat szóval nem értem mit lehet elérni ezzel...
Milyen eredményt tapasztalsz? keményebb a fék? felmelegített fékkel próbáltad?
Sziasztok
Ha a csillagok állása is jó lesz, szeretnék magamnak venni egy SV1000 Még nagyon az elején vagyok, nézelődöm, ismerkedem a dolgokkal. Az lenne kérdésem az általános motorvásárláskor átnézendő dolgokon kívül mit érdemes átnézni ezen a motoron, van típus hibája? Minden ötletet, tippet szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!
Üdv! Fék témához egy kis tapasztalat. Vettem magamnak 15 ezerért egy vákumos kézi féklégtelenítő szerszámot. Nekem ennek a segítségével végrehajtott légtelenítés hozott valóban észrevehető javulást a még teljesen gyári rendszeren. Megjegyzés:jó fékhez jó gumi is kell(tapadós).
Teged szeret.
Látom pár fórum között azért átjársz, illetve pár kolléga hozzászólását is láttam
Alapbol a jokat nem adjak el.
Altalaban ket dolog miatt adja el a jo motorjat valaki.
A penzszuke van.tokmindegy mi az ok.
B van kiszemelt masik motor.
Mivel regota valsag van a penzszuke ritkabb aki eddig megtartotta az valszeg meg is fogja de annyira nincs jolet hogy elkotyavetyelje csak hogy legyen uj.
Ezert kitartja.
A lomoktol meg szabadulnanak.
Viszont mindenki ugy ad el hogy katalogusbol kinyitja a hahut es megnezi mi mennyi.
Egyenlore tizert tapaltam.
Vakomos feklegtelenito a gugliban es kb ugy nez ki mint egy festekszoro.
Megnyugodhatsz, nem azt a szép pirosat veszem meg amit kinéztél :D
Tudnál a szerszámról egy képet küldeni? Csak kíváncsi vagyok miért marad levegő a rendszerben... elvileg minden levegőnek pár nap után távoznia kellene. Az olaj nem habosodhat szóval nem értem mit lehet elérni ezzel...
Milyen eredményt tapasztalsz? keményebb a fék? felmelegített fékkel próbáltad?
Ha a csillagok állása is jó lesz, szeretnék magamnak venni egy SV1000 Még nagyon az elején vagyok, nézelődöm, ismerkedem a dolgokkal. Az lenne kérdésem az általános motorvásárláskor átnézendő dolgokon kívül mit érdemes átnézni ezen a motoron, van típus hibája? Minden ötletet, tippet szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!