Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt csak egy valakit kellene bezárni
Ha jol fizet.......
titeket be kéne zárni valami való világba szerű műsorba, ahol Tasi megtanít mindenkit motort szerelni, szerintem jól szórakoznánk azalatt a 30 perc alatt mielőtt agyonvernétek egymást
Menj te.te vagy a szerelo.
Teged szeret.
Felrakok 100hirdetest hornetekrol es feltornazom az arakat 1m foleakkor annyit fog erni ? Aki arulja mar fel eve a motorjat az nem veszi eszre hogy baj van ? Jo mindegy nem erdekel, menj Tasihoz, eljott nalad a honap nehez napjai
Igyekszem.
Köszi, így már megvan, hoz pár találatot!

Látom pár fórum között azért átjársz, illetve pár kolléga hozzászólását is láttam
Ugy teszel mintha most jottel volna a falvedorol.
Alapbol a jokat nem adjak el.
Altalaban ket dolog miatt adja el a jo motorjat valaki.
A penzszuke van.tokmindegy mi az ok.
B van kiszemelt masik motor.
Mivel regota valsag van a penzszuke ritkabb aki eddig megtartotta az valszeg meg is fogja de annyira nincs jolet hogy elkotyavetyelje csak hogy legyen uj.
Ezert kitartja.
A lomoktol meg szabadulnanak.
Viszont mindenki ugy ad el hogy katalogusbol kinyitja a hahut es megnezi mi mennyi.
En azt mondtam hogy vagy legyen torott olcson vagy legyen jo allapotu es azt megfizetem csak nalunk a szar is anyiba kerul mint a patika ez itt a baj
Mobilrol nem tudok linkelni.
Egyenlore tizert tapaltam.
Vakomos feklegtelenito a gugliban es kb ugy nez ki mint egy festekszoro.
Pedig igaza van.
hol lehet olyat kapni? és mi a pontos neve? Danke
Na ne kezdj te is vanyekoskodni
Ja
Viszont ezt hasznalva nem kell alkarra gyurni.
Szeva Zoli! Sajna nincs kompresszorom, de akinek van annak mindenkép jobb az, már csak az ára és a nagyobb vákum miatt. Jó, hogy megemlitetted.
Kompresszorra dughato vakumos van 7-8e ert.
Hello! Tapasztalat :keményebb fék, 2 hónap után sem puhult vissza. Picit jobb adagolhatóság, és Valóban jobban fog. Én se értem a miértjét, mert a kézi légtelenítést is mindig alaposan csináltam, de ezek szerint a vákum tud valamit. Melegen még sosem légtelenítettem. Itt a kép.

Megnyugodhatsz, nem azt a szép pirosat veszem meg amit kinéztél :D
olyan motort úgysem hirdetnek amilyet szeretnél, hogy 1M felett érjen és 500-ért adják
Szia,

Tudnál a szerszámról egy képet küldeni? Csak kíváncsi vagyok miért marad levegő a rendszerben... elvileg minden levegőnek pár nap után távoznia kellene. Az olaj nem habosodhat szóval nem értem mit lehet elérni ezzel...

Milyen eredményt tapasztalsz? keményebb a fék? felmelegített fékkel próbáltad?
Ne akarj venni ezrest, plane ne 1m alatti kategoriaban es plane ne azt amelyiket en kiszemelem
Sziasztok
Ha a csillagok állása is jó lesz, szeretnék magamnak venni egy SV1000 Még nagyon az elején vagyok, nézelődöm, ismerkedem a dolgokkal. Az lenne kérdésem az általános motorvásárláskor átnézendő dolgokon kívül mit érdemes átnézni ezen a motoron, van típus hibája? Minden ötletet, tippet szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!
Üdv! Fék témához egy kis tapasztalat. Vettem magamnak 15 ezerért egy vákumos kézi féklégtelenítő szerszámot. Nekem ennek a segítségével végrehajtott légtelenítés hozott valóban észrevehető javulást a még teljesen gyári rendszeren. Megjegyzés:jó fékhez jó gumi is kell(tapadós).
elég ha kuplungkarnál a kapcsolóról lehúzod a sarukat és összezárod miközben indítótól