A Parillánál. http://parilla.hu/
Gumiban pedig még mindig a Conti Road Attackot ajánlom, ennyi pénzért kurva jó. Ha ügyes vagy ezzel is eltünteted a majrécsíkot.
Ja-ja!
Nem egy 28 féle színű bőrből összedrótozott overál, nekem is ez a fajta színvilág jön be inkább.
Szerintem kifutó széria lehet, mert Suomy oldalán már fenn sincs.
55E a jakó és 60E a nadrág.
Ok köszi szépen!
Ezért volt akkor fura komám sv-jével menni ...tökre úgy éreztem hogy az ő kuplungja "csúszik" közbe meg akkor az enyém fog rossz helyen...komámnak meg tök vadnak tünt így a raptor hogy egyből rákap...
Ez még jól is néz ki.Olyan Mad Max vagy ghostrider stítus.Valami hasonlót néztem én is.
Bár kicsit meginigtam a szövetesben mikor láttam clover bőrkabátot 59e re leárazva a motoroázis honlapján.
A lamella cseréig még nagyon sok lehet hátra ha a durva állító még gyári beállításban van....azon többször is lehet állítani mire a lamellákhoz nyúlni kéne....
Talán van....bár még sosem szorultam rá mert eddig jó a gép így csak sejtem hova induljak.Akkor gondolom nem a kuplungkarnál kell állítani hanem a kislánckerék környékén a másik végén.Na majd megkérdem ha megyek lánckerék ügyben.Egyébként ha már állítani kell akkor kb mennyi híjja a lamella cserének?Most ez amiatt is jöhetett elő mert "rossz" szokásom hogy pl helyben vasútátjáróban kb 80-90 ről visszadobálom a fokozatokat néha gumifűttyel meg hasonlóak mert akkor leszokom róla.....
messze laksz, nem mondom, hogy hozd hozzánk........nincs valami szerelő a környéken?.....nem nagy dolog, de ha rosszul állítod be akkor leéghet a kuplung....
Kérdés:
Lánc tisztításokor lettem figyelmes hogy újabban egyre nagyobb sebességgel forog a kerék 1-ben behúzott kuplungal és aztóta hogy észrevettem úgy érzem a kuplungot is könyebb behúzni és mintha beljebb is fogna...de utóbbit lehet hogy csak beképzelem.Szezon elején még csak szépen forgott a kerék most meg úgy kell kapkodni vagy lábbal lefékezni...erő nincs benne de mihelyt elengedem azonnal felpörög a kerék.
Mire utal?Lamella csere vagy csak a kuplung karnál kell spanolni?
Ejnye!
Ha esetleg értesül valami hasonló bizniszről szóljál ám!
Egyébként meg a Suomy Lenno dzseki+nadrág kombinációval szemezek.
Szerinted meg szabad venni?
Vazzzzeeee! Ha ma kijöttél volna a Talma napra a Hringre akkor vehettél volna igen jót! Egy árus csak mai akcióban ott Berik és Arleness kétrészes bőrruhákat 100000-ért és kengurubőr egyrészest 150000-ért adott. Kérdeztük tőle, hogy máskor-máshol adja-e ennyiért és azt mondta nem.....szépek és jók voltak....
Fórumos tali szeptember elején?
(tweli vagyok mint a gázpalack4!)
Majrécsík még sokáig lesz.Bár javulok igaz csak kis lépésekben.
http://parilla.hu/
Gumiban pedig még mindig a Conti Road Attackot ajánlom, ennyi pénzért kurva jó. Ha ügyes vagy ezzel is eltünteted a majrécsíkot.
Így már felfogtam.Ez az én stílusomnak megfelelő.Bár a pénznek nem.Ezt láttam drágának a többihez képest.
Nadrág most nem de kabát lehet 55e ért.
Nem egy 28 féle színű bőrből összedrótozott overál, nekem is ez a fajta színvilág jön be inkább.
Szerintem kifutó széria lehet, mert Suomy oldalán már fenn sincs.
55E a jakó és 60E a nadrág.
Ezért volt akkor fura komám sv-jével menni ...tökre úgy éreztem hogy az ő kuplungja "csúszik" közbe meg akkor az enyém fog rossz helyen...komámnak meg tök vadnak tünt így a raptor hogy egyből rákap...
Bár kicsit meginigtam a szövetesben mikor láttam clover bőrkabátot 59e re leárazva a motoroázis honlapján.
Lánc tisztításokor lettem figyelmes hogy újabban egyre nagyobb sebességgel forog a kerék 1-ben behúzott kuplungal és aztóta hogy észrevettem úgy érzem a kuplungot is könyebb behúzni és mintha beljebb is fogna...de utóbbit lehet hogy csak beképzelem.Szezon elején még csak szépen forgott a kerék most meg úgy kell kapkodni vagy lábbal lefékezni...erő nincs benne de mihelyt elengedem azonnal felpörög a kerék.
Mire utal?Lamella csere vagy csak a kuplung karnál kell spanolni?
link
Ha esetleg értesül valami hasonló bizniszről szóljál ám!
Egyébként meg a Suomy Lenno dzseki+nadrág kombinációval szemezek.
Szerinted meg szabad venni?
Más téma:
Szerinted hol kéne körbenézni bűrruha ügyben? (Max 120E HUF)
Esetleg érdemes várni decemberi leárazásokig?