ha csak a telószár görbült akkor azt elég jó eséllyel lehet javítani, de ha mégsem akkor egy új telószár 38 rugó körül mozog....bontottan nem szokták csak a szárat adni hanem csak egyben és 120-150000 körül a párat...
Na én most nem ugrálgatok sehova a hétvégén.Leléptem a lépcső rossz oldalán a garázsfeljáróra.Majdnem fejes lett a vége.Ezért úgy döntöttem ugrok.Akkor jó ötlet volt.
Mindkét sarkamra érkeztem és 20 percig fetrengtem a földön.Törni nem tört de a kunmadarasnak lőttek.
most hoztam haza.....a vicc, hogy magamnak elfelejtettem hazahozni(én a valvoline fehéret használom, az előző túrán 1100km-en át rajta maradt) így lehet én fogom magammal vinni holnap....
Annyira nem.Bár piszmognak a papírokkal.8-ra mentem 10 fél 11 körül jöttem.Bár ez attól is függ hol milyen a munka gyorsasága és mennyi autó van el e lehet kapni aki intézi stb.Olyan magyaros az ügyintézés.
Papírok rendben legyenek,nekem ránéztek a dobra meg a vázra hogy egyedik e db meg feldobták a padra a fútóművizsgálatra.KB ennyi és molyoltak a lambda szondával.
valaki holnap nem akar valahova nyugatra jönni a 4 napban? én reggel indulok, talán a franciákig eljutok, előszőr a szlovén vagy olasz parton állok meg és onnan majd meglátom merre tovább...
többen megkerestek a pilot power 160/60-as miatt és sajnálattal kell közölnöm, hogy az gyakorlatilag a megjelentetés pillanatában elfogyott.......bocs......maradtak az olcsóbb D207-ek ebben a méretben.....mint régebben írtam ebből a méretből igen ritka a használt gumi főleg a jó állapotú....
Van 160/60-as D207 14000huf-ért és Pilot Power 16000-ért, 180/55-ös PR2 18000, D209R 16000, Pilot Power 16000, 120/70 D Qualifier RR 14000-ért, ezek a gumik kimondotan jó állapotban vannak, de található még ezeknél kicsit roszabb természetesen annak megfelelő áron. A nálam vásárolt gumikat 1200db áron ki-be, le-felszereljük és centírozzuk. http://quickmoto.hu/
Egész héten keresgélek csővázas SV-hez 2 első telót kompletten és nem találok. Tud valaki esetleg?
Mindkét sarkamra érkeztem és 20 percig fetrengtem a földön.Törni nem tört de a kunmadarasnak lőttek.
Jövőhét elején elpattanok a "spréér".
összeállt a sv-m és hétfőn műszaki, mit néznek első forgalomba helyezéskor? gumi, világítás, fék, ezenkívül vmi?